Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Когато няма риба, и таранката е риба!
Когато няма риба, и таранката е риба!
По традиция (вече) правим поредния излет с мои приятели на язовира в село Александрово. Основна и единствена цел - таранки. Има още костур, уклей, царици, попчета и може би някой и друг шарко и милиони раци
!
Отиване в Петък след обяд - палатки, маси, скара и в Събота ги почнахме:

Излизаха горе-долу този калибър:

Тази ми беше най-голямата - на царевица. Иначе ги ловихме на стандартния монтаж пружинка, а на куките жълт стиропор, номер 7, 8 и 9. Ето част от улова (по-едричките):

Общо количество - 7-8 кг. Пусках само най-дребните. Малко моменти от масата:

Ами това е в общи линии. Освен риба си хванах и доста добър тен, даже малко изгорях. Може би ви прави впечатление, че има доста мизерия по брега, но какво да се прави - нали сме си ние... Посъбрахме каквото можахме!
На Неделчо му свирих по телефона една песен (непомня коя беше точно). Т.е. имаше и весела част както си му е редът.
Минаваха в Събота след обяд лъжливи проверяващи от ИАРА, но ги разконспирирахме и без малко да ядат бой, а днес минаха истинските и бяха бесни от факта, че някой иска да им вземе хляба! Така че внимавайте на кого си показвате билетите - има всякакви отрепки! Хайде със здраве!

Отиване в Петък след обяд - палатки, маси, скара и в Събота ги почнахме:
Излизаха горе-долу този калибър:
Тази ми беше най-голямата - на царевица. Иначе ги ловихме на стандартния монтаж пружинка, а на куките жълт стиропор, номер 7, 8 и 9. Ето част от улова (по-едричките):
Общо количество - 7-8 кг. Пусках само най-дребните. Малко моменти от масата:
Ами това е в общи линии. Освен риба си хванах и доста добър тен, даже малко изгорях. Може би ви прави впечатление, че има доста мизерия по брега, но какво да се прави - нали сме си ние... Посъбрахме каквото можахме!
На Неделчо му свирих по телефона една песен (непомня коя беше точно). Т.е. имаше и весела част както си му е редът.
Минаваха в Събота след обяд лъжливи проверяващи от ИАРА, но ги разконспирирахме и без малко да ядат бой, а днес минаха истинските и бяха бесни от факта, че някой иска да им вземе хляба! Така че внимавайте на кого си показвате билетите - има всякакви отрепки! Хайде със здраве!

Последно промяна от gogolisec на Нед Авг 24, 2008 6:42 pm, променено общо 1 път.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
Re: Когато няма риба, и таранката е риба!
бая едрички са 

-
- и господ не е толокова добър
Хубава компания и хубав излет 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Шапкатаааааааааааааа,там му е майката!

-
- научил се да хвърля
По традиция си изкарваш добре на тия излети,а и риба си хващаш.Като спомена за проверките,вярно ли е,че има ограничение за 1бр въдици и част от язовира е забранена за риболов или това са само слухове.
King for a day,fool for a lifetime
Хей Гоголацио-от каракуда разбирацио

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Евала Гого!Много кефиш,особенно с шапето
Браво и за каракудата разбира се!

TICA FAN
Чесно казано баш проверяващите не ни искаха билети, след като разбраха, че от цял язовир, единствено аз съм им поискал да се легитимират (на ония въздухарите) и след техния отказ, ги разбрахме що за стока са! Дори се оказаха познати на двама от приятелите ми и се ядосаха защо не сме им се обадили. Та не знам да има ограничение за броя на въдици - просто няма смисъл, щото освен каракуда, няма какво друго да си хванеш. По принцип не дават да се лови на стената, че размествали камъните и създават предпоставка за срутване, но това са бели кахъри. Аз дори лових по едно време с 4 - 2 на царевица (за шаран евентуално) и 2 на пружинка - никой не ти гледа броя на въдиците. Направи ми впечатление, че всички около нас имаха билети и не видях някой да позва парашути или други подобни атрибути! Явно проверките са чести и са донесли желания ефект (изключвайки вчерашните пиянки) .alien написа:По традиция си изкарваш добре на тия излети,а и риба си хващаш.Като спомена за проверките,вярно ли е,че има ограничение за 1бр въдици и част от язовира е забранена за риболов или това са само слухове.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- mitakahristov
- новобранец
браво колега...евала и за шапето
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво за излета и успешния риболов! А този язовир до кой град се намира?

Ммдааа,сега разбрах със какво трябва да се хващаа,с акордеон бе друзя с акордеон,наш Гого им свири на ония таранки и те сами влизът у живарника

Ех Гога Гога,блазе ти,аз къде да си пусна мойта тема сега,май пак в неуспешни

Браво,хубаво излетче сте спретнали
Един мой познат виси в ръкавите с лодка и лови на царевица,хвали ми се,
че таранките стигали до килограм.Аз лично не съм ги виждал

Един мой познат виси в ръкавите с лодка и лови на царевица,хвали ми се,
че таранките стигали до килограм.Аз лично не съм ги виждал

Язовира се намира преди с.Александрово,на около 25км.от Ловеч посока гр.Левскиstanislav_lukaev написа:Браво за излета и успешния риболов! А този язовир до кой град се намира?
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/

Гога, кви са тия каракуди бе брат, на мене ми приличат на таранки!?