Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щуката на ръжево конаре и долна махала?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Щуката на ръжево конаре и долна махала?
Хайде колеги преди да е паднал снега да проверим какво става на Ръжево Конаре на дупките и незнам точно къде аколо Долна махала но там имало също нещо като дупка/и.Някои Ако някой знае или има лични наблюдения и преживявания нека ги сподели.Дано успея да хвана най накрая(от една седмица съм капо)
та да кача наи накря качествени снимки да им се порадваме заедно.

- петър власев
- разбира нещата
банкера май става вапрос за пловдивско та да ти кажа аз какво знам На нова махала дупките са платени ако незнаеш и недава много добре за Ръжево конаре не съм чул нищо на аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри другото добро място е канала на садоов също има доста щука
я чувствась себя очен хорошо
- петър власев
- разбира нещата
Колега може ли малко подробно да обяснош как се стига до там ,и на какво я ловиш - на тапа ли, на спининг ли .....?петър власев написа:..... аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри ..........
Благодаря предварително .
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- ivan_yo
- разбира нещата
ТЕТКО та това са всеизвестните сепараций при БАНЯ под мелницатаtetko написа:Колега може ли малко подробно да обяснош как се стига до там ,и на какво я ловиш - на тапа ли, на спининг ли .....?петър власев написа:..... аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри ..........
Благодаря предварително .

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ