Щуката на ръжево конаре и долна махала?

Модератор: sapuna

bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Щуката на ръжево конаре и долна махала?

Мнение от bankera »

Хайде колеги преди да е паднал снега да проверим какво става на Ръжево Конаре на дупките и незнам точно къде аколо Долна махала но там имало също нещо като дупка/и.Някои Ако някой знае или има лични наблюдения и преживявания нека ги сподели.Дано успея да хвана най накрая(от една седмица съм капо) :lol: та да кача наи накря качествени снимки да им се порадваме заедно.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

банкера май става вапрос за пловдивско та да ти кажа аз какво знам На нова махала дупките са платени ако незнаеш и недава много добре за Ръжево конаре не съм чул нищо на аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри другото добро място е канала на садоов също има доста щука
я чувствась себя очен хорошо
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

къде е тоя канал на Садово бе колега
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

колега канала се намира малко преди големия завой преди садово в дясно преди пътя имаше някякъв знак ма не го помня какъв е незнам как по добре да те упътя виждат се селскостопански постройки в дясно от централния път
я чувствась себя очен хорошо
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

:roll: след големия завой, преди Садово има едно каналче, което винаги мирише гадно като минеш по шосето-за този ли става въпрос :(
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

петър власев написа:..... аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри ..........
Колега може ли малко подробно да обяснош как се стига до там ,и на какво я ловиш - на тапа ли, на спининг ли .....?

Благодаря предварително .
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

tetko написа:
петър власев написа:..... аз лично ти препорачвам да отидеш на Песнопой на дупките когато и да съм отишъл там за щука валат не съм се връщал а има и доста добри екземпляри ..........
Колега може ли малко подробно да обяснош как се стига до там ,и на какво я ловиш - на тапа ли, на спининг ли .....?

Благодаря предварително .
ТЕТКО та това са всеизвестните сепараций при БАНЯ под мелницата :?:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Много се зачудих ,макар да знам че освен тях нама други дупки в оня вилает. :oops:
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”