Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!
Какво да кажа - нямам думи.
Накрая май почнахте да се лигавите с петицията...кучешка ви работа.
Или казано по-точно ще я свършите като кучето на нивата.
Накрая май почнахте да се лигавите с петицията...кучешка ви работа.
Или казано по-точно ще я свършите като кучето на нивата.
Аз не правя реклама и нямам никакво отношение и /или взаимоотношения към сайта в който е петицията и т.н. Ангажирал съм се лично и изцяло , като човек , като риболвец , като личност и гражданин.
Е хубаво, IDA, че толкова лично си се ангажирал, но замислял ли си се от ефекта на тази Петиция?Докато влезе и се разгледа където трябва, докато някой се произнесе по нея ще мине толкова време, че....,а и дали ще има нужния ефект върху нашите институции ?или си мислиш че под външен натиск всичко ще стане, както трябва?едва ли...
От няколко години вече еколози се борят "за Рила", "за Иракли" и т.н. , но тук не става дума за някакви хаотични и спонтанни акции и подписки, а за сериозна организация от хора, сдружения, фондации,разполагайки със съответното финансиране и координация, а ефекта все още е в наш(на гражданите) минус
Та питането ми е, готов ли си да тръгнеш с една касичка да събираш пари например(едно дело срещу някоя агенция, или министерсво няма да е иииефтинко
) , да организираш хора до София за протест
да тръгнеш с ИАРА на проверки(граждански контрол) и прочее лични ангажименти, които излизат от лозунги тип "ТИ ПОДПИСА ЛИ ПЕТИЦИЯТА
"
Сега ще си позволя и да поспамя в темата ти!
Вчера в не много смислената, но закачлива тема"Опиянение" на колегата Nemeziss(не го познавам лично) ми направи силно впечатление една твоя реплика към него:"...ако те срещна ще ти нацепя муцуната, като пета на абориген..." и това изречено от човек с ник IDA("Цветята на малката Ида"), човек на достатъчно зряла възраст да служи за някакъв пример като колега риболовец
Та по този повод т. н. ти лична ангажираност по-скоро ме отблъсква от Петицията, от колкото да ме приобщава! Не може да си позволяваш такъв език към някой тук, а после да имаш претенции че си носител на някакви особени ценности като човек, риболовец и гражданин
п.с. кучето ми(ротвайлер )с готовност би подписал задника на някой бракониер
Е хубаво, IDA, че толкова лично си се ангажирал, но замислял ли си се от ефекта на тази Петиция?Докато влезе и се разгледа където трябва, докато някой се произнесе по нея ще мине толкова време, че....,а и дали ще има нужния ефект върху нашите институции ?или си мислиш че под външен натиск всичко ще стане, както трябва?едва ли...
От няколко години вече еколози се борят "за Рила", "за Иракли" и т.н. , но тук не става дума за някакви хаотични и спонтанни акции и подписки, а за сериозна организация от хора, сдружения, фондации,разполагайки със съответното финансиране и координация, а ефекта все още е в наш(на гражданите) минус

Та питането ми е, готов ли си да тръгнеш с една касичка да събираш пари например(едно дело срещу някоя агенция, или министерсво няма да е иииефтинко

Сега ще си позволя и да поспамя в темата ти!
Вчера в не много смислената, но закачлива тема"Опиянение" на колегата Nemeziss(не го познавам лично) ми направи силно впечатление една твоя реплика към него:"...ако те срещна ще ти нацепя муцуната, като пета на абориген..." и това изречено от човек с ник IDA("Цветята на малката Ида"), човек на достатъчно зряла възраст да служи за някакъв пример като колега риболовец

Та по този повод т. н. ти лична ангажираност по-скоро ме отблъсква от Петицията, от колкото да ме приобщава! Не може да си позволяваш такъв език към някой тук, а после да имаш претенции че си носител на някакви особени ценности като човек, риболовец и гражданин

п.с. кучето ми(ротвайлер )с готовност би подписал задника на някой бракониер

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Успех!
-
- вече хвърля и на тежко
Преклонена главица ,сабя не я сече.Българска му работа.

- barutchiata ©
- Администратор
Ето и таа!
- Бисо
- сериозен играч
Нема да се предаваш.IDA написа:Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Бате сигурен ли си в това което казваш и искаш???
-
- учете се от него
Не съмbarutchiata написа:IDA написа:Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Бате сигурен ли си в това което казваш и искаш???

-
- учете се от него
Бе как ще се предавам , кучето ми е пич от всякъде- от днеска ще си пусне още 5-6 нови Емел-адреса че да гласуват и родата.....ianeka написа:Нема да се предаваш.
-
- учете се от него
Това , дето се бях извинил на колегата Nemeziss , на Лични ( почти веднага и безпричинно) , отпада! Иначе кучето ми е "6+" и ми е кеф че е подписало нещо дето си е за подписване!!!Jechev написа:......Вчера в не много смислената, но закачлива тема"Опиянение" на колегата Nemeziss(не го познавам лично) ми направи силно впечатление една твоя реплика към него:"...

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Колега IDA, не се чещи там, където не те сърби! Много рядко се поддавам на гняв и ако нещо съм ти написал е защото съм го мислел. В тази връзка не е случайно че извинението ти остана без отговор....безразлично ми е. Оттегли си извиненията без грам съжаление..... Дали някой лицемер ми се извинява или ме заплашва с бой.....къде е разликата....
П.С. подеми инициатива " и китайците подписаха петицията".....милярд подписа ще да стигнат....
П.С. подеми инициатива " и китайците подписаха петицията".....милярд подписа ще да стигнат....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Колега - ИЗВИНЯВАМ ТИ СЕ НАЙ-ОФИЦИАЛНО И ПРЕД ВСИЧКИNemezis_ss написа:Колега IDA, не се чещи там, където не те сърби! Много рядко се поддавам на гняв и ако нещо съм ти написал е защото съм го мислел. В тази връзка не е случайно че извинението ти остана без отговор....безразлично ми е. Оттегли си извиненията без грам съжаление..... Дали някой лицемер ми се извинява или ме заплашва с бой.....къде е разликата....

И още една молба- да не пишеш повече без да мислиш, в темата за ПЕТИЦИЯТА

Поздрави и Успех

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Нека няма кавги
пускам втори път и в тази тема мнението си, за да не остават повечето потребители в невидение къде е спора!

Първо до IDA, то който трябва е преценил и го е сторил вече... В други теми сме чоплили, че има примерно 500 реално пишещи и участващи и няколко Хиляди консуматори ( които са регистрирани само за да черпят информация )... това си е положението
Сега до Nemezis_ss, "целта НЕ оправдава средствата!" Целта оправдава средствата, за тези които са платили проекта и осъществили. Независимо дали петицията ще влезе където трябва резултат вече има
Определени органи с преструкторират, други хора предприемат мерки за да не си загубят жалките работни местенца, факт са и някои преждевременни промени в закона които ще се приемат! Петицията играе някаква роля в общественото пространство.... най малко е да се провери на колко народ му пука...
п.п. Не разбирам ОВЧЕДУШИЕТО и апатията, която е обзела този народ Български, нима всеки един от нас не иска най доброто за себе си, за детето си, за своето семейство....
Най малкото поне виждаме мутрите на бракониерите
Поздрав

IDA написа: То тук , регистрираните "потребители" не ебават да гласуват...
И двамата сте индивидуални личности, със собствено и сериозно мнение.... Позволявам си да ви из-коментирам диалога и по точно това което ми направи впечатлениеNemezis_ss написа:Малък съм да те уча, но едно съм научил....целта НЕ оправдава средствата!

Първо до IDA, то който трябва е преценил и го е сторил вече... В други теми сме чоплили, че има примерно 500 реално пишещи и участващи и няколко Хиляди консуматори ( които са регистрирани само за да черпят информация )... това си е положението

Сега до Nemezis_ss, "целта НЕ оправдава средствата!" Целта оправдава средствата, за тези които са платили проекта и осъществили. Независимо дали петицията ще влезе където трябва резултат вече има

п.п. Не разбирам ОВЧЕДУШИЕТО и апатията, която е обзела този народ Български, нима всеки един от нас не иска най доброто за себе си, за детето си, за своето семейство....

Най малкото поне виждаме мутрите на бракониерите

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН