И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: И кучето ми , подписа ПЕТИЦИЯТА!!!

Мнение от Pedro »

Какво да кажа - нямам думи.
Накрая май почнахте да се лигавите с петицията...кучешка ви работа.
Или казано по-точно ще я свършите като кучето на нивата.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Аз не правя реклама и нямам никакво отношение и /или взаимоотношения към сайта в който е петицията и т.н. Ангажирал съм се лично и изцяло , като човек , като риболвец , като личност и гражданин.

Е хубаво, IDA, че толкова лично си се ангажирал, но замислял ли си се от ефекта на тази Петиция?Докато влезе и се разгледа където трябва, докато някой се произнесе по нея ще мине толкова време, че....,а и дали ще има нужния ефект върху нашите институции ?или си мислиш че под външен натиск всичко ще стане, както трябва?едва ли...
От няколко години вече еколози се борят "за Рила", "за Иракли" и т.н. , но тук не става дума за някакви хаотични и спонтанни акции и подписки, а за сериозна организация от хора, сдружения, фондации,разполагайки със съответното финансиране и координация, а ефекта все още е в наш(на гражданите) минус :idea:
Та питането ми е, готов ли си да тръгнеш с една касичка да събираш пари например(едно дело срещу някоя агенция, или министерсво няма да е иииефтинко :!: ) , да организираш хора до София за протест :?: да тръгнеш с ИАРА на проверки(граждански контрол) и прочее лични ангажименти, които излизат от лозунги тип "ТИ ПОДПИСА ЛИ ПЕТИЦИЯТА :!: " :?: :?: :?:
Сега ще си позволя и да поспамя в темата ти!
Вчера в не много смислената, но закачлива тема"Опиянение" на колегата Nemeziss(не го познавам лично) ми направи силно впечатление една твоя реплика към него:"...ако те срещна ще ти нацепя муцуната, като пета на абориген..." и това изречено от човек с ник IDA("Цветята на малката Ида"), човек на достатъчно зряла възраст да служи за някакъв пример като колега риболовец :!: :?: :!: :?: :roll:
Та по този повод т. н. ти лична ангажираност по-скоро ме отблъсква от Петицията, от колкото да ме приобщава! Не може да си позволяваш такъв език към някой тук, а после да имаш претенции че си носител на някакви особени ценности като човек, риболовец и гражданин :!: :!: :!:
п.с. кучето ми(ротвайлер )с готовност би подписал задника на някой бракониер :!:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Изображение
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Преклонена главица ,сабя не я сече.Българска му работа. :wink: :butthead:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ето и таа!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

IDA написа:Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!
Нема да се предаваш.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

IDA написа:Моля темата да се заключи. Аз повече няма да се занимавам с петицията , дано тогава да потръгне подписването и !!!
Успех!

Бате сигурен ли си в това което казваш и искаш???
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

barutchiata написа:
Успех!

Бате сигурен ли си в това което казваш и искаш???
Не съм :oops: :oops: :oops:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ianeka написа:Нема да се предаваш.
Бе как ще се предавам , кучето ми е пич от всякъде- от днеска ще си пусне още 5-6 нови Емел-адреса че да гласуват и родата.....
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Jechev написа:......Вчера в не много смислената, но закачлива тема"Опиянение" на колегата Nemeziss(не го познавам лично) ми направи силно впечатление една твоя реплика към него:"... :!:
Това , дето се бях извинил на колегата Nemeziss , на Лични ( почти веднага и безпричинно) , отпада! Иначе кучето ми е "6+" и ми е кеф че е подписало нещо дето си е за подписване!!! :wink:
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Колега IDA, не се чещи там, където не те сърби! Много рядко се поддавам на гняв и ако нещо съм ти написал е защото съм го мислел. В тази връзка не е случайно че извинението ти остана без отговор....безразлично ми е. Оттегли си извиненията без грам съжаление..... Дали някой лицемер ми се извинява или ме заплашва с бой.....къде е разликата....

П.С. подеми инициатива " и китайците подписаха петицията".....милярд подписа ще да стигнат....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Nemezis_ss написа:Колега IDA, не се чещи там, където не те сърби! Много рядко се поддавам на гняв и ако нещо съм ти написал е защото съм го мислел. В тази връзка не е случайно че извинението ти остана без отговор....безразлично ми е. Оттегли си извиненията без грам съжаление..... Дали някой лицемер ми се извинява или ме заплашва с бой.....къде е разликата....

П.С. подеми инициатива " и китайците подписаха петицията".....милярд подписа ще да стигнат....
Колега - ИЗВИНЯВАМ ТИ СЕ НАЙ-ОФИЦИАЛНО И ПРЕД ВСИЧКИ :prayer: :prayer: :prayer: ( за схемата с аборигена) , с молба този път да ми приемеш извиненията :?:
И още една молба- да не пишеш повече без да мислиш, в темата за ПЕТИЦИЯТА :prayer: :prayer: :prayer:

Поздрави и Успех :!:
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Нека няма кавги :? пускам втори път и в тази тема мнението си, за да не остават повечето потребители в невидение къде е спора!
IDA написа: То тук , регистрираните "потребители" не ебават да гласуват...
Nemezis_ss написа:Малък съм да те уча, но едно съм научил....целта НЕ оправдава средствата!
И двамата сте индивидуални личности, със собствено и сериозно мнение.... Позволявам си да ви из-коментирам диалога и по точно това което ми направи впечатление 8)

Първо до IDA, то който трябва е преценил и го е сторил вече... В други теми сме чоплили, че има примерно 500 реално пишещи и участващи и няколко Хиляди консуматори ( които са регистрирани само за да черпят информация )... това си е положението :?

Сега до Nemezis_ss, "целта НЕ оправдава средствата!" Целта оправдава средствата, за тези които са платили проекта и осъществили. Независимо дали петицията ще влезе където трябва резултат вече има
:idea: Определени органи с преструкторират, други хора предприемат мерки за да не си загубят жалките работни местенца, факт са и някои преждевременни промени в закона които ще се приемат! Петицията играе някаква роля в общественото пространство.... най малко е да се провери на колко народ му пука...

п.п. Не разбирам ОВЧЕДУШИЕТО и апатията, която е обзела този народ Български, нима всеки един от нас не иска най доброто за себе си, за детето си, за своето семейство.... :?
Най малкото поне виждаме мутрите на бракониерите :evil:
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

:prayer: :prayer: :prayer:
:smt038 :smt038 :smt038
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”