Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Тракиец отново
Re: яз.Тракиец отново
На върба в сряда , няма повече от 1.5кгsk83r40 написа:След като го притеглих втори път(на по-хубав кантар) показваше 3.100 кг!Geno_Altanov написа:Да ти кажа Бялата е има няма 2 кгvlado-fidera написа:Бива! Има около 4-5 кила.

imitev72, замисли се има ли смисъл да лъжа ?!
Мерси колега, и си прав за карабалъка (кефала)lorda написа:Браво колега.
Наслука и през следващите излети.
Само да уточня, че рибките които ти наричаш карабалък са кефали.
Чувал съм и други колеги в този район да ги наричат так.
Карабалък, е другото име на морунажа.

Не знам ,аз съм 120 кила, а моята е 2 килаsk83r40 написа:imitev72, замисли се има ли смисъл да лъжа ?!
а виж твоята

Последно промяна от Митев на Нед Авг 31, 2008 2:24 pm, променено общо 1 път.
Ами съжалявам че немога да ти покажа колко показваше кантара.Рибата вече е във фризера
.В грешка си колега!
НаСлУкА !!!

Ебати грешката , напомняш ми на един стар познайник във форумаsk83r40 написа:Ами съжалявам че немога да ти покажа колко показваше кантара.Рибата вече е във фризера.В грешка си колега!
НаСлУкА !!!

Не лъжа !!! Ако искаш вярвай... и след като казвам истината ако не ме уважаваш.... незнам. Но наистина си в грешка !!!imitev72 написа:Ебати грешката , напомняш ми на един стар познайник във форумаsk83r40 написа:Ами съжалявам че немога да ти покажа колко показваше кантара.Рибата вече е във фризера.В грешка си колега!
НаСлУкА !!!
тука не се лъже
тука се уважаваме , доста трябва да се потрудиш да те уважават

-
- научил се да хвърля
imitev72 написа:Не знам ,аз съм 120 кила, а моята е 2 килаsk83r40 написа:imitev72, замисли се има ли смисъл да лъжа ?!
а виж твоята
Да не говорим пък ,че тази е 1,2кг

Няма да спорим на кои е по-голяма:D . Не се заяждам ама Скеитърчо и другия кантар е бил явно чупен

П.П : Не захващайте пак спора за Карабълъка/Кефала и Морунажа/Караятака , че доста има да се поспори.

Ами моята е по тлъстаimitev72 написа:Не знам ,аз съм 120 кила, а моята е 2 килаsk83r40 написа:imitev72, замисли се има ли смисъл да лъжа ?!
а виж твоята

[quote="sk83r40Ами моята е по тлъста
[/quote]
Ти май не можеш да разбереш кога трябва да спреш

Ти май не можеш да разбереш кога трябва да спреш

Ти май не можеш да разбереш кога трябва да спрешimitev72 написа:[quote="sk83r40Ами моята е по тлъста![]()

Ами как искаш да спра. Мразя да ме обвиняват в нещо което не съм направил !!!Още по малко лъжа!
sk83r40 написа:Ти май не можеш да разбереш кога трябва да спрешimitev72 написа:[quote="sk83r40Ами моята е по тлъста![]()
![]()
![]()
Ами как искаш да спра. Мразя да ме обвиняват в нещо което не съм направил !!!Още по малко лъжа![/quote]
Май трябва да ходиш при Рапалката на уроци/поне от снимки го докарваше/

Тома неверни !!!Не ми се занимава с глупости повече .Само знай че не си прав !!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
2.5 -......Забранено е да се включват изображения в цитатите!