Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р.Струма! - Продължение...30-31 ..08г.
Re: На р.Струма! - Продължение...09-10 ..08
Жоре, следващия път ,да носиш със себе си мукосолван или либексин, защото Деди ако се позакашля по продължително......реката ще опустее

А бе мамини убавци то убаво си кашляте ама аз що не видех нийде риба бе,тва откога стана да се снимаш с чужда сопа край реката и да постнеш после в успешни

ИСКАМ СНИМКА С РИБАТАААА

Nedeltcho Delev написа:... ИСКАМ СНИМКА С РИБАТАААА

Ква риба бе Делеф, къде виде некой да говори за риба!? То верно, от бая време риби само на снимка си виждал та гледай ТУКА да изплакнеш окото!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Айде малко да си напишем в темата че малко залежа!
Такааа..бях решил да не хода на риба до 15 септември,обаче имам един приятел който мноо терикатски ме лизна и не можах да устоя на предложението за излет на р.Струма. Тръгване в 04:00ч.в събота и пристигане в 05:45ч.на реката.Изчакахме около половин час че още беше тъмно,и след това за нула време бяхме готови за старт. Рибата вървеше много добре до към 09:30ч и след това отряза отведъж,неще да се храни и това си е.Но за беля пък и излезна и един як вятър та чак до тъмно.През това време релакс с студена биричка.На другия ден от рано атака и така до следобяда..рибата вървеше пак горе долу добре..
И ето резултата на двамата с Дако ( roshko ) не е кой знае какво но задоволително за това време..

Такааа..бях решил да не хода на риба до 15 септември,обаче имам един приятел който мноо терикатски ме лизна и не можах да устоя на предложението за излет на р.Струма. Тръгване в 04:00ч.в събота и пристигане в 05:45ч.на реката.Изчакахме около половин час че още беше тъмно,и след това за нула време бяхме готови за старт. Рибата вървеше много добре до към 09:30ч и след това отряза отведъж,неще да се храни и това си е.Но за беля пък и излезна и един як вятър та чак до тъмно.През това време релакс с студена биричка.На другия ден от рано атака и така до следобяда..рибата вървеше пак горе долу добре..
И ето резултата на двамата с Дако ( roshko ) не е кой знае какво но задоволително за това време..
-
- сериозен играч
Re: На р.Струма! - Продължение...30-31 ..08г.
Голям си Гого!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Koлега сподели за видовото разнообрзие 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Първо браво за улова.Що се отнася до рибите,виждам един скачащ алай,каракуди,кефали и уклейTRANSKI RIBAR написа:Koлега сподели за видовото разнообрзие

TICA FAN
-
- сериозен играч
Чичин ,с Дако на баражо нема кой да ви барне.евала .
Гого, утепахте я тая риба
. Евала за освобождаването, че то досега щяхте да обезрибите реката. Как ви завиждам само 

Ловите си ги вий и тва е!
За пореден път перфектно представяне!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
+ мрена,морунажи и ч.. перкиSONY написа:Първо браво за улова.Що се отнася до рибите,виждам един скачащ алай,каракуди,кефали и уклейTRANSKI RIBAR написа:Koлега сподели за видовото разнообрзие

Ей Гога, нема свършване у тоа бараж рибата, нема! То щот я пускате пак обратно де, иначе отдавна да сте я изловили квито сте терминатори с Дако!