Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

нов сам в занаята
Модератор: nkolev66
нов сам в занаята
Здравеите.Решил сам да се занимавам с подводен риболов, оба4е запо4вам савсем от на4ало и не знам какво парво да си купя.Какав савет ми давате? 

Re: нов сам в занаята
Цветане,
Само не с бутилки моля те... подводния риболов е ЗАБРАНЕН със средства позволяващи удължаването на престоя под вода. В другата тема си питал къде може да си пълниш бутилки.... надявам се да става въпрос за пълнене на бутилки с безалкохолно или ракия
Поздрав.... и нищо лично ... ама на подводния риболов това му е чара т.е. да си на "изравнени позиции" с жертвата
Успех
Само не с бутилки моля те... подводния риболов е ЗАБРАНЕН със средства позволяващи удължаването на престоя под вода. В другата тема си питал къде може да си пълниш бутилки.... надявам се да става въпрос за пълнене на бутилки с безалкохолно или ракия

Поздрав.... и нищо лично ... ама на подводния риболов това му е чара т.е. да си на "изравнени позиции" с жертвата

Успех
".... надявам се да става въпрос за пълнене на бутилки с безалкохолно или ракия "

Не ми пука кое е забранено и кое не.Все пак благодария за одговора. 

Колега Булти,бутилките с ракия сам ги напълнил ве4е.Кислород нямам 

Щом така подхождаш към нещата... едва ли на някой ще му пука за въпроса и темата която си отворил. Всички са много големи тежкари защото всичко остава безнаказано в България.... ама и това ще се промени... повярвай ми дружееее.cvetan77 написа:Не ми пука кое е забранено и кое не.Все пак благодария за одговора.
- Румбата
- разбира нещата

Възмутен съм от това изказване и отношението на колегата !!! На Цветан 77 казвам , като питаш - чакаш ли някой да ти отговори, като се държиш по този начин !!? И се пише "благодаря" и "отговор" , явно и това не знаеш !
И както си "нов и сам в занаята " гледай да не си останеш така !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Cvetan77 във форум със заглавие "Подводен риболов" нямат място въпроси сварзани с кислородни бутилки,БЕЗ значение на тебе за какво ти пука и за какво не !!!
Освен кислорода, ще ти тряба и азотcvetan77 написа:Колега Булти,бутилките с ракия сам ги напълнил ве4е.Кислород нямам