Любопитно, но факт

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Заключено
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Любопитно, но факт

Мнение от angel81 »

Преди време зарибих трима, четирима приятели по риболова , хората си накупиха какви ли не модерни въдици, фидери , мидери и какви ли не тояги, столчета, молчета и куфари (изключитено удобни за сядане), дори си извадиха билети да не повярва човек. Аз обаче сам куче и нивгаш няма да си извадя билет, все едно да ми държат сметка колко боровинки или шишарки да си набера за сладко или за боров мед . .
ПС. Както каза инспектор еди кой си от ИАРА, неможе да бъркаш в меда и да не си оближеш пръстите . .

билета е за балъците . .
късмет работа . .
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Любопитно, но факт

Мнение от ribarq »

angel81 написа: Аз обаче сам куче и нивгаш няма да си извадя билет

тцтцтцттццтц... NO COMMENT !Made-in-Bulgaria :!: :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021 :smt014 :smt014 :smt014
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Ти тази вечер какво пи ...

За билета не съм съгласен.

А за другото донякъде си прав. Повечето ни съфорумци , в това число и аз сме поскоро колекционери на такъми отколкото чак толкова запалени рибари . Лично аз имам доста неща които никога не сам топвал във водата :roll: От друга страна , закупуването на шаранжджииски прът на ШИМАНО(с по евтинка не става :lol: ) + монтаж на косъм едва ли не ти гарантира 100 % улов...
А пък това да имаш т.нар. фидер ...(едва ли не с него ще изгребеш де що има по блатата) , все едно не е добре познатата ни пружина ама хайде нека да е фидер , така по модерно звучи .

Или едва ли не спининговия риболов , не е възможен ако не си с плетено влакно и макара поне за 250-300 лв . , или....

Горното го казах по повод на закупуването , на какво ли не с цел , да хванем повече риба . Да не кажа поне една ...щото всеки знае в какво положение ние рибното стопанство.

Ето и тази неделя , едни идиоти обикаляха на река ....пъстървова зона -ЗАБРАНЕНА и скубеха ли скубеха . :evil: :axe: маломерки.....
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Бате не се обиждай , ама тая тема си е за коша , от кадето и да я погледнеш ! ! !

Рибар който няма билет не е рибар ... а ( браконер ) ! ! !
Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vek0 »

angel81 написа :
Аз обаче сам куче и нивгаш няма да си извадя билет
Колега ...това изобщо не е за гордост...по скоро се засрами ...!

ПП: Не взимайте пример от такива като angel81 ! Бъдещи бракониери.

ПП2:За мен хората без риб.билети са бракониери .

(не се обиждай ,но не мога да реагирам по друг начин на такава тема ...) все пак пишеш в NaRiba.com :evil: :evil: :evil: :smt117
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Хора аз си имам билет въпреки че тази година не ходя за риба. Ангеле ти си ми набор ама какво ще стане ако ти тръснат една сериозна глоба...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Абе ташак.нащо лично нали.не е важен билета ??????? важна е идеята.Ние сме идеалисти тука ти в момента хварли не ръб направо хварли срекмето варху нас.????? искара поправителен по риболовство.но дали го искара ще кажат ДЕКАНИТЕ на сайта.сичко зависи от тях>...
ако питаш мен........върви на маината си за риба, и повиче да не сам чул за теб.ако щте и ловен билет да имаш.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
sladkishka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sladkishka1 »

Момчета този калъф без билета съм сигурен чи когато отиде за риба не почиства след себеси и ако не хване риба започва да псува и да търмъчи.Тези хора са елементарни и прозрачни.ДА МУ Е ЧЕСТИТА ИКОНКАТА :finga:
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

За жалост в нашата мила Родина е пълно с ЛАЙНАРИ като тази бедна душица тук!!!!ИзображениеИзображениеИзображение
mladenovski
новобранец
новобранец

Мнение от mladenovski »

донякъде е прав вчера обикалях дунава и гледам трима заградили с мрежа един залив и влачат звъня на тия от иара кур бате неси вдигат телефоните
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не е прав до никъде, а е поредния палячо провокатор. :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

chirusa_bg написа:Не е прав до никъде, а е поредния палячо провокатор. :wink:

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt074 :smt074 :smt074 :smt074 :smt074 :smt074 :smt071 :smt071 :smt071 :smt066 :smt066 :smt064
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не е провокатор!Баш бракониер си е!Още първото му мнение е в тази насока:
angel81 написа:....Minavat li da proverqvat za bileti i t.n
blagodarq predvaritelno
и в последствие:
angel81 написа:ИАРА са жив т . . к, тва лято един познат циганин от моя край го бяха спипали на частен язовир, изял нашия човек 2,3 кила БОЙ след което се обаждат на ИАРА да дойдат да го приберат , дали им по 2,3 шарана за изпроводяк взели си манго с тях да го съдят по бързата процедура :lol: . . е затуй стават ИАРА

тея "хубавци" от снимката може да метнат един бой на държавните "органи" като едното нищо.

А това хич не ми се връзва:
angel81 написа:Къде мога да видя кои риби са годни и кои маломерни (като размери, тегло , ала бала . .) , шарана примерно , но и други риби . . бл;агодаря преварително.
Та г-н Ангел Червенков,замисляй се повечко преди да напишеш нещо!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболовен билет и документи”