Кажете каде колеги

Модератор: Кърцата

gentiko
новобранец
новобранец

Кажете каде колеги

Мнение от gentiko »

Здравете на всички колеги нов съм в сайта много съм запален и естественно проблеми с жената за екипировката но както и да е. Не съм ходил от един месец на риба и съм като болен сега имам възможност да отида за три дни на палатка с приятели и няма да пропусна.Изниква обаче един въпрос понеже сме от София и сме решили на не повече от 200км та ако някой може да помогне с идея къде дава добре в момента ще съм много задължен, мислехме Батак казаха ми че е слабо другите варианти са ми Струма , Пясъчник, Душанци не знам дайте съвет някъде да се покефя , че с тоя дребосък в къщи и без това рядко ми се случва да ходя вече. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НА ВСИЧКИ НАСЛУКА. :)
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кажете каде колеги

Мнение от Бисо »

Привет,колега.Макар и да не обичам да ида на Лобош/Пчелина/,там в момента рибата върви добре,на плувка и на дъно.Ловят предимно каракуда,но се обажда бабушка,лин не рядко шаран и бяла.А ака се разтърсите повече може да намерите и бунгала /имай в предвид студените нощти/на мн.добри цени.Има и хотел в който условита и цените не били никак лоши,там може да наемета и лодка/ако ви трябва/.Намира се на 50тина кл. от София.Дано да съм бил полезан-Успех. :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
gentiko
новобранец
новобранец

Мнение от gentiko »

[quote="ianeka-Бисо"]Привет,колега.Макар и да не обичам да ида на Лобош/Пчелина/,там в момента рибата върви добре,на плувка и на дъно.Ловят предимно каракуда,но се обажда бабушка,лин не рядко шаран и бяла.А ака се разтърсите повече може да намерите и бунгала /имай в предвид студените нощти/на мн.добри цени.Има и хотел в който условита и цените не били никак лоши,там може да наемета и лодка/ако ви трябва/.Намира се на 50тина кл. от София.Дано да съм бил полезан-Успех. :smt023[/quote

Благодаря ти много колега със сигурност си полезен като се има предвид ,че засега само ти ми отговаряш, аз не съм алчен за рибата затова това което даваш като информация ме устройва напълно все пак важно е да начешем крастата , а на тебе при следващ риболов желая същата слука като на аватара.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Ооооо Благодарско и да ти се връща по мнооого. :smt117 :lol: :smt023 :smt023 :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

пич, Батак в момента много пада,откъм риба-зависи какво точно търсиш,иначе откъм природа нямам думи!в момента курорта е почти празен,така, че вили и бунгала бол!поне почивката ти е гарантирана!За Пясъчник последното инфо,което имам от днес е -малки шаранчета на пружина и много дребен костур!местата предполагам ги знаеш,пък и там освен на палатка другаде няма къде да спиш!като вариант мога да ти предложа и Доспат и Широка поляна, ама съм сигурен ,че откъм риба ще е зле!
gentiko
новобранец
новобранец

Мнение от gentiko »

st_piskov написа:пич, Батак в момента много пада,откъм риба-зависи какво точно търсиш,иначе откъм природа нямам думи!в момента курорта е почти празен,така, че вили и бунгала бол!поне почивката ти е гарантирана!За Пясъчник последното инфо,което имам от днес е -малки шаранчета на пружина и много дребен костур!местата предполагам ги знаеш,пък и там освен на палатка другаде няма къде да спиш!като вариант мога да ти предложа и Доспат и Широка поляна, ама съм сигурен ,че откъм риба ще е зле!
Благодаря колега сте пробвам на Лобош пък то е всичко късмет нали знаеш като жените и колата после разбираш какво си взел.НАСЛУКА :D :smt006
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”