Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.огоста
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
яз.огоста
отивам отново там..преди 2 седмици бях..даваше слабо,платики и каракуди,не писах за това!но се чудя,защо никои не споменава за този язовир?или го посещават само бракониери?
утре като се върна ще пусна една тема,дано е успешна 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: яз.огоста
Къде ловиш на нашия язовир?
Аз ловя повече от лодка и за това не коментирам риболова от брега.
Аз ловя повече от лодка и за това не коментирам риболова от брега.
Риболовът не е слука,а наука!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
значи аз отивам преди село горно Церовене,там има нещо като кариера..някви камиони извозват земя..там ловя,ако можеш да кажеш дръго по добро място ще съм благодарен,отивам за платики и каракуди,е нося и 2 дънни,лодка няма да мога да взема:)
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Церовското му викаме.И аз най- често ходя там.Пътя е хубав.
Друга възможност е под село Благово.От стопанския двор тръгва асфалтов път към язовира.Минава се през жп линията и се стига почти до язовира .Накрая все пак има малко черен път, който не е много добър и стръмен. Ако завали може да има проблеми.Има дълбоки места и много хора, обикновено се лови добре.
Може да се лови и на сипея от дясно на стената.Много дълбоко и много хора.На дъно трудно -камъни по дъното.До късна есен се лови добре на това място .
Успех!
Друга възможност е под село Благово.От стопанския двор тръгва асфалтов път към язовира.Минава се през жп линията и се стига почти до язовира .Накрая все пак има малко черен път, който не е много добър и стръмен. Ако завали може да има проблеми.Има дълбоки места и много хора, обикновено се лови добре.
Може да се лови и на сипея от дясно на стената.Много дълбоко и много хора.На дъно трудно -камъни по дъното.До късна есен се лови добре на това място .
Успех!
Риболовът не е слука,а наука!