Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Гребен канал-турнир
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Гребен канал-турнир
Бутник няма ли да ни издадеш какъв е резервния вариянт и ние да си направим подобен
-
- новобранец
а пък аз се чудя дали изобщо да участвам поради простата причина че ме срам пред големите в занаята
макар че доста съм мачкал по язовирите .... 

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
и мене ме е срам ам мисля да участвамMasterkarp написа:а пък аз се чудя дали изобщо да участвам поради простата причина че ме срам пред големите в занаятамакар че доста съм мачкал по язовирите ....

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
резервния вариант е 3м.А миналата година един срамежливко като вас,се падна тапа и си гушна париците с едно телескопче 3м.А това до големите майстори понякога е показност.Някой ако иска съвет за нещо сега е момента.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бутник искам да ми кажеш твоето мнение живарника ми е с диаметър 35 см,и е дълаг 2 метра ,нямам платформа а съм със стол ,другото горе доло ми е добре.Според теб да участвам ли ( ще ме допуснат ли ) как мислиш или да дойда без нищо и само да гледам.
-
- новобранец
аз даже си имам изградена тактика но за сега няма да я споделям ..... а иначе да попитам с какъв такъм е позволено да се лови .. на мач ,щека и тн.
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
Да какъвто ти си решиш само да е на леко (с перо).Можеш с щека ,мач ,обикновен телескоп с водаче или директен телескоп с болонезе с всичко на перо.Ти имаш ли такъв живарник или си с по-малък
-
- новобранец
живарника ми е 2.50 м. на 40 см. диаметър
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе хора,какво се хванахте за живарниците,това са извадки от международния правилник.Мислите ли,че ще има зад всеки състезател съдия.Ловите с каквото имате само с една плувка във водата.Без да ви пука кой е до вас и с каква скъпа щека лови.Гледате си вашия риболов и хич да не ви пука.
а щека ли тряа задължителноbutnik написа:Абе хора,какво се хванахте за живарниците,това са извадки от международния правилник.Мислите ли,че ще има зад всеки състезател съдия.Ловите с каквото имате само с една плувка във водата.Без да ви пука кой е до вас и с каква скъпа щека лови.Гледате си вашия риболов и хич да не ви пука.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
писъл съм с една плувка във водата,а ако искаш си я монтирай и на черничева тояга.
butnik написа:писъл съм с една плувка във водата,а ако искаш си я монтирай и на черничева тояга.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не,не ми е писнало,въпросите ги приемам за нормални.То като вече рядко се организират такива състезания и по младото поколение не са наясно.За пример ще кажа,че преди години ,когато имаше кръгове от международни такива в Пловдив,след турнира винаги съм продавал щеки и платформи..А сега мои приятели с магазини се оплакват,че продават по една-две платформи на година ,което за Пловдив е резил.2003 год Пловдив участваше с 5 отбора в републиканската надпревара,нямаше участие без пловдивски състезатели на световно.А сега има само двама такива които даже и се състезават за други градове-единия във Варненски,а другия в Софийски отбори.Ебати резила,а в същото време пловдивчани спонсорират състезатели от други градове,.А кажете ми не сме ли педали майните или поне някои от нас.Няма да цитирам кои са хората,който следи шампионата ще знае.Според мен трябва да има по два турнира на месец,да се популяризира този спорт,а опитните да придобиват самочувствие,не като идем на световно и да не смеем да си разпънем платформите,както беше преди години.А колегите усвоили тайните да го предават на по-младите,да има приемственост.Айде,че се отплеснах.
Браво Бутник точно така ,прав си само че има и друго нещо не вярвам да има човек който не иска да има платформа и щека но за това са нужни не само желание а и средства които понякога липсват.затова сме принудени да се задоволяваме и с това което имаме.Друго е вече когато имаш човек зад гърба си под формата на спонсор,но както ти казваш дори и наште спонсори започнаха да спонсорират отбори от дуги градове това е трябва да се примирим
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За около 1000лв се комплектоваш,верно ,не са малко париците.Мисълта ми беше в друга насока,виж който иска винаги намира-така пееха в една популярна песен.