Пак на Гърция

Модератор: Кърцата

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Пак на Гърция

Мнение от MiTaKa™ »

В петък замиваме 2 коли , ще седим до Неделя , че съм на работа :evil: . Който има някаква информация за потами , може да ми я сподели , ще съм доволен ако до петък има няколко мнения , защото там съм ходил само веднъж и незнам кога точно кълве и дали спада още язовира :wink:
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Пак на Гърция

Мнение от MiTaKa™ »

Доста сте дашни , немога да смогна с прочитането на коментарите :cry:
Изображение
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

митак,митак аз знам инфо за потами ама мисла дане го сподела с теб?
:D защо защото когато ти питах няколко пати преди 1 месец дами кажеш тогава неми написа нито ред? :twisted:
та така стара бъгарска поговорка "какото повикало такова се обадело"
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

както си решиш, инфо и аз си имам[ никак не е хубаво , но пак ще отида , колкото за инфото който ме е питал на ЛС за язовира , всичко съм му казъл . Ако невярваш мога да ти копирам/b]
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Чудна тема сте си спретнали :lol:

Митак, ще чакам инфо, като се върнеш.

Наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Е аз ще дам , но ще е добре и вия да споделите
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

gui4o написа:митак,митак аз знам инфо за потами ама мисла дане го сподела с теб?
:D защо защото когато ти питах няколко пати преди 1 месец дами кажеш тогава неми написа нито ред? :twisted:
та така стара бъгарска поговорка "какото повикало такова се обадело"
Мисля че само се правиш на мъж,тука не е за дупета,а за да си помагаме.Ти знаеш за какво говоря.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Пожението от към старана на шаран е трагично , никой не видях да хваща , имаше много български коли , всеки с лодка разпъваше ,хранеше с царевица и топчета , но язовира спада много сигорно с 20-30 метра е спаднал , рибата се беше дръпнала на вътре и всеки там хранеше , но при замятане от ръка беше по -активна. На торен с хранилка хванахме много едри каракуди , някои и над 0,500кг , съшо така излизаха на дъно и едри червенперки , а уклея беше в изобилие ,все пак на торен имахме две откачвания и късания , за които бяхме сигорни че небяха каракуди , интересно е че , на цапало хванах и едно малко амурче , Мойте въдици бяха на 200-220 метра на вътре и нямах удар а беше хранено там една седмица оделно и аз подрахних.Като цяло много добре си прекарахме бащата имаше Рожден Ден и много искаше там даго водя , че предишния път бях хванал много , но и сега едрите каракуди правяха удоволстие , много добре си изкарахме пияне , ядене много лаф със приятна компания . Първата вечер през ноша излезе някаква пясъчна буря и едвам ударжахме шатрата , която беше вързана с 12 въжета :shock: , после поспря и запръска малко дъж , на другия ден времето беше добро , без много слънце , но червеноперката даваше доволно а и каракудата. Това е инфото , някои ако иска нещо да пита поспециално да пита
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Нема страшно,шарковците от преди все оште ти држат гаштите мокри :lol: Важно е че сте си минали хубаво,а рибите немат каде да биагат следваштиа пат :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”