Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Видяно и чуто на НС4
Модератор: sapuna
Re: Видяно и чуто на НС4
Малко снимки и от прословутите съботни платики на колегите

Ето и причината да съм най-гордия родител на срещата!: Бяла риба 1,910 кг.

Рибата бе хваната на дъно на пружинка със стръв стиропор сутринта в неделя в 7:15 някъде.
Докато ние си спинкаме сладко, сладко, малкия видял, че звънеца подскача и засича и минава през 15-на въдици, включително и 2 родпода на ляво без да закачи или оплете някоя от тях! Рибата скъсала на брега поводите, но е извадена и с помощта на ранобудни колеги! Не случайно предната вечер Марти бе награден от форума като най-млад риболовец на срещата и мисля, че достойно си заслужи наградата спининг пръчка Шимано и комплект атрибути от Джим Бийм, за което благодаря от негово име на всички колеги!

Рибата бе хваната на дъно на пружинка със стръв стиропор сутринта в неделя в 7:15 някъде.
Докато ние си спинкаме сладко, сладко, малкия видял, че звънеца подскача и засича и минава през 15-на въдици, включително и 2 родпода на ляво без да закачи или оплете някоя от тях! Рибата скъсала на брега поводите, но е извадена и с помощта на ранобудни колеги! Не случайно предната вечер Марти бе награден от форума като най-млад риболовец на срещата и мисля, че достойно си заслужи наградата спининг пръчка Шимано и комплект атрибути от Джим Бийм, за което благодаря от негово име на всички колеги!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
БРАВО на детето. Наистина има с какво да се гордееш
Голям да порасне и още по-големи риби да хваща. Още веднъж БРАВО!

- emo vasilev
- сериозен играч
Ето и от мене някоя и друга снимка !
Пристигнахме късно вечерта и се намърдахме ей тука !

Това е на сутринта .

Флотилията .( вдясно между лотките се крие отговора на въпроса - Къде са капитаните?)

Бате Божо е отворил багажника с хитрините !

Нашия капитан е в корсата - не питайте какво прави !

По някое време капитана стана и ни откара на отсрещния бряг да ловиме костур с Рапалката !

Краси и Миро също бяха на вода !

Марко атакуваше съседния залив !

Нищо не казвам !

Та това беше от мен !
Пристигнахме късно вечерта и се намърдахме ей тука !

Това е на сутринта .

Флотилията .( вдясно между лотките се крие отговора на въпроса - Къде са капитаните?)

Бате Божо е отворил багажника с хитрините !

Нашия капитан е в корсата - не питайте какво прави !

По някое време капитана стана и ни откара на отсрещния бряг да ловиме костур с Рапалката !

Краси и Миро също бяха на вода !

Марко атакуваше съседния залив !

Нищо не казвам !

Та това беше от мен !
Последно промяна от emo vasilev на Вто Сеп 23, 2008 5:55 pm, променено общо 2 пъти.
- dimitar_
- сериозен играч
Малко снимки и от мен , вярно че много си приличат с тези на колегите , но нали затова бяхме заедно ... .
Срещата няма да коментирам , просто думите са излишни , а които не е успял да дойде , нека погледа снимките , все пак ние всички сме си приятели от форума !!!
Ето ги без всякакъв коментар ...

[imghttp://gallery.nariba.com/data/500/9603P1040402-med.JPG][/img]

Това е приятели , дано тези срещи да нямат край ... !!!
Срещата няма да коментирам , просто думите са излишни , а които не е успял да дойде , нека погледа снимките , все пак ние всички сме си приятели от форума !!!
Ето ги без всякакъв коментар ...
[imghttp://gallery.nariba.com/data/500/9603P1040402-med.JPG][/img]
Това е приятели , дано тези срещи да нямат край ... !!!
Последно промяна от dimitar_ на Пон Сеп 22, 2008 7:56 pm, променено общо 1 път.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Емо Василев - номинирам го за награда за НС-5 в категорията "Неуморен кулинар"!dimitar_ написа:

Така де, ако се загледате в снимките от тази и други срещи, дори не само национални, ще видите, че Емо винаги е покрай шишчетата и май си няма снимка с въдица в ръка.

Благодарности на всички за снимките и за това, че ни направихте съпричастни!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Масата добре е представена!Аз ще наблегна на рибките и други неща!
Малко наслада за очите и душата

На батко Дельо оченцата

Греянка/рецепта за приготвяне в снимки/-благодарности на Матьо

Рибките

За всичко останало

Класиката

Имам още доста,но все не ми остава време да ги сваля от картата си!
Всичко снимано от мен се намира ТУК
Чакам филмовия материал от Жорето и Краси!
Малко наслада за очите и душата
На батко Дельо оченцата
Греянка/рецепта за приготвяне в снимки/-благодарности на Матьо

Рибките
За всичко останало
Класиката
Имам още доста,но все не ми остава време да ги сваля от картата си!
Всичко снимано от мен се намира ТУК
Чакам филмовия материал от Жорето и Краси!

Последно промяна от sapuna на Пон Сеп 22, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
- danail kacarov
- научил се да хвърля
sapuna щом е амур е негов
голям си
голям си
-
- кандидат преподавател
Делеф станал костурист не е карък да върне купата.

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Нали е обещал на жената да занесе костури.Изпълнителен е!!!

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Ето и по-подробно моето пребиваване на срещата в кадри. Прстигане в петък привечер около 19:00 часа. Разпъване на бързо шапрона и палатката, хапване на масата, обиколка през другите лагери, няколко наздравици и лягане... не знам в колко часа! Аз бях с шурея - bozhidar_kostov от Ловеч и сина ми Мартин. В събота сутринта се започна риболова. На царевиците нищо, но на пружинките си цъкаха по някой и друг морунаж за разнообразие:

И така целия ден. Идваха ни и гости:

Но преди да седнем на масата, трябва и малко да се помъчим:

Някои пък си ловеха дори и риба! Митефф младши:

Вечерта пак иедене, пийне, "малко" свирене и пеене и на сутринта в неделя ме събудиха с гръм и трясък, нооооо...... е имало защо:

Докато ний спим, малкия хванал и извадил тоз рибок, както вече писах на пружина на стиропор за изненада на всички ни! И пак да спомена, че не случайно бе награден предната вечер от форума като най-млад роболовец на срещата - 9 год. , за което отново благодаря на всички колеги, участвали при събирането на средства за наградите - най-вече на Любо и на Ангел за перфектните купи, също така и на колегата Жечев за другите подаръчета!
Ето ми всичкия улов за тези 2 дни и половина:Морунажи, костур и 2 каракуди:

Искам да благодаря и на Краси и Наско за домакинстването и да се извиня за това, че ни изтърпяха последната вечер, когато аз, Любо и попдоктора Миро вдигахме врява до 5:40 сутринта! Надявам се да са доволни от подаръците, които им оставих на тръгване!
И така целия ден. Идваха ни и гости:
Но преди да седнем на масата, трябва и малко да се помъчим:
Някои пък си ловеха дори и риба! Митефф младши:
Вечерта пак иедене, пийне, "малко" свирене и пеене и на сутринта в неделя ме събудиха с гръм и трясък, нооооо...... е имало защо:
Докато ний спим, малкия хванал и извадил тоз рибок, както вече писах на пружина на стиропор за изненада на всички ни! И пак да спомена, че не случайно бе награден предната вечер от форума като най-млад роболовец на срещата - 9 год. , за което отново благодаря на всички колеги, участвали при събирането на средства за наградите - най-вече на Любо и на Ангел за перфектните купи, също така и на колегата Жечев за другите подаръчета!
Ето ми всичкия улов за тези 2 дни и половина:Морунажи, костур и 2 каракуди:
Искам да благодаря и на Краси и Наско за домакинстването и да се извиня за това, че ни изтърпяха последната вечер, когато аз, Любо и попдоктора Миро вдигахме врява до 5:40 сутринта! Надявам се да са доволни от подаръците, които им оставих на тръгване!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Съжалявам,че толкова късно се включвам \имах проблеми с интернета\ и просто всичко което исках да кажа, то вече е написано, но искам да благодаря на организаторите на срещата за така добре свършената работа
Няма да споменавам имена, за да не обидя някого, но не мога да не кажа , че Краси Поборников беше върха
Искам да благодаря най-искрено за изненадите, които ми поднесохте приятели, а именно Шиманото, пръчката за която отдавна си мечтаех \само\ и на Иво Митев за добавката към нея, а именно - макара "Агресор750" с двоен аванс на Баракуда
Това бяха незабравими мигове, които ще ги помня докато съм жив
БЛАГОДАРЯ ВИ
П.С. На една от снимките с подаръците съм очуден, както Тато, когато му казаха, че му вземат власта

Няма да споменавам имена, за да не обидя някого, но не мога да не кажа , че Краси Поборников беше върха

Искам да благодаря най-искрено за изненадите, които ми поднесохте приятели, а именно Шиманото, пръчката за която отдавна си мечтаех \само\ и на Иво Митев за добавката към нея, а именно - макара "Агресор750" с двоен аванс на Баракуда

Това бяха незабравими мигове, които ще ги помня докато съм жив

БЛАГОДАРЯ ВИ

П.С. На една от снимките с подаръците съм очуден, както Тато, когато му казаха, че му вземат власта

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дойдох.видех.пийнах Ви от ракията и заминах..
не ми харесаха някои работи относно сформирането на различни групички,но както и да е-накрая се сбрахме подобава
на всички,на които им напьлних главите с простотии-най вече на бат Любо и бат Митко от разград искренни извинения
ето няколко и от мен
тука е момента да изразя недоволството си,че не получих награда за най МАЛКА,ама айде-следващия пьт

нападението на агресорите......

ето го и УЧИТЕЛЯ

леко следобядно..

най гладния,вероятно след аулина

мми като има кой да му носи..

единия от РМС
и двамата от РМС

и тук,вече ви очаква неприятна изненадааа
след срещата,заедно с токсинчето се спрехме на марица-на манолето.ето го и резултата и не знам са как да го броим...освен ПЬРВА награда за най малка рибка ми се полага и ВТОРА награда,че аз си го броим кьм срещата
колко КИЛА е ще си замьлча

имаше и хубави мрени,но като цяло-трагедия.днес заваля гадно и се прибрахме.платих си нета и сьответно ми се прееба ПАК колата на три блока през нас.докато я бутах,за да я наместя ми се скина и неква жила на гьрба.никой не ми помогна с едно рамо,а минаха 10 човека.мразя софия.
шарана го пуснах да си оди да трупа за догодина,а мренките токсинчето сигурно вече ги яде

сьжалявам,но снимката на БАШ пускането странно защо не излезе.
наслука на всички.

тука е момента да изразя недоволството си,че не получих награда за най МАЛКА,ама айде-следващия пьт

нападението на агресорите......

ето го и УЧИТЕЛЯ

леко следобядно..

най гладния,вероятно след аулина

мми като има кой да му носи..

единия от РМС

и тук,вече ви очаква неприятна изненадааа

имаше и хубави мрени,но като цяло-трагедия.днес заваля гадно и се прибрахме.платих си нета и сьответно ми се прееба ПАК колата на три блока през нас.докато я бутах,за да я наместя ми се скина и неква жила на гьрба.никой не ми помогна с едно рамо,а минаха 10 човека.мразя софия.
шарана го пуснах да си оди да трупа за догодина,а мренките токсинчето сигурно вече ги яде

сьжалявам,но снимката на БАШ пускането странно защо не излезе.
наслука на всички.
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Вто Сеп 23, 2008 11:59 am, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Ицо чакаме снимки в успешни с новия такъмБат Ицо написа:Съжалявам,че толкова късно се включвам \имах проблеми с интернета\ и просто всичко което исках да кажа, то вече е написано, но искам да благодаря на организаторите на срещата за така добре свършената работа![]()
Няма да споменавам имена, за да не обидя някого, но не мога да не кажа , че Краси Поборников беше върха![]()
Искам да благодаря най-искрено за изненадите, които ми поднесохте приятели, а именно Шиманото, пръчката за която отдавна си мечтаех \само\ и на Иво Митев за добавката към нея, а именно - макара "Агресор750" с двоен аванс на Баракуда![]()
![]()
![]()
Това бяха незабравими мигове, които ще ги помня докато съм жив![]()
БЛАГОДАРЯ ВИ
П.С. На една от снимките с подаръците съм очуден, както Тато, когато му казаха, че му вземат власта![]()
![]()

п.п. Ракията е супер