нещата ни :)

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: нещата ни :)

Мнение от Краси_поборника »

Не виждам някой да си търси згъваема маса със син плот и синьо яке със жълти кантове. :roll: :roll: При мене са. :wink:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

djuly написа:Синята купа е при мен и още много посуда има и жълта тава събрахме всичко, само ако някой търси сгаваем стол на раета жълто и оранжево да не го търси беше счупен и го оставихме на язовира.
С чиста съвест можеш да изхвърлиш или ползваш купата-пък ако се видим на НС-4 ще се почерпим :D
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

Колега всичко съм измила и чакам някой да си потърси нещата за да се разберем как да му ги върна, но освен теб за купата никой не си търси нищо. Купата ще ти я върна на НС-4 няма да я изхвърла, вече е прибрана и ще те чака.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Масата си намери собственика остана Якето. :roll:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

HAZART написа:Намерихме още: газов петромакс(без стъкло и чорапче), сгъваемо ножче тип "сюнетлийка" който са у мен.
Яке тип "ПЕТРОЛ" вероятно на CESLAV,стол и маса вероятно на 5-кила,които са при Наско или Краси.

Якето тип петрол-синьо и малко жълто около джобовете най-вероятно е моето :wink: ,както и една дъска за рязане плюс широк нож,но няма страшно като се видим на НС-4 ако се сетите донесете ги! :D :D ама и да не се намерят не е фатално!
Много ги накъсвам... кордите!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Поборников написа:Масата си намери собственика остана Якето. :roll:

Да явно за моето яке става въпрос, добре че поне гащеризона съм си прибрал иначе жена ми кой знае какво щеше да си помисли! :wink: :roll:
Няма проблем на НС-4 го вземи ако не забравиш,аз ще почерпя естествено! :drinkers:
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Marco Polo написа: Аз си търся една пластмасова синя чашка с дръжка, ама не мисля, че си струва труда да се говори за такива неща... ;)
Имаше такава чаша. Беше на масата на 7.05. когато си тръгвах. Не знам дали някой я прибра, защото си тръгнах на обяд.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

И аз затрих едно ножче с клещи, отверки и още десетина аксесоара по него :) , ако някой го е намерил да го ползва със здраве :)
това му беше първия излет ........
Абе липсват ми и няколко бутилки вино ама ще си ги търся като наследство на НС 4 ;)))))))
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

ха !
Мойто ножче :))
Марко ползвай го със здраве !
От сърце е :))
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ЕЕЕЕБРРЕ КУРОРТЕЕ
Изображение
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

kamen написа:

Якето тип петрол-синьо и малко жълто около джобовете най-вероятно е моето :wink: ,както и една дъска за рязане плюс широк нож,но няма страшно като се видим на НС-4 ако се сетите донесете ги! :D :D ама и да не се намерят не е фатално!

При мен има дъска която е от двуцветно дърво незнам дали е тази която търсиш, има и 2бр. ножове големи са твоят с какъв цвят дръжка е?
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

djuly написа:
kamen написа:

При мен има дъска която е от двуцветно дърво незнам дали е тази която търсиш, има и 2бр. ножове големи са твоят с какъв цвят дръжка е?
ЧЕРЕН и дъската е същата , остови ги на мен и аз ги оставих после :oops: пази ги до дугата среща :drinkers:
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

imitev72 написа:

ЧЕРЕН и дъската е същата , остови ги на мен и аз ги оставих после :oops: пази ги до дугата среща :drinkers:

Всичко ще пазя записвам си кое на кого е и на другата среща ще раздавам изгубени вещи.

Само незнам едно забравено знаме на кой е, но мисля да го исползваме като ходим на риба.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Знамето е на Диканаров
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

imitev72 написа:
djuly написа:
kamen написа:

Да дъската е същата ножчето е с черна дръжка,на НС-4 ще си менкаме нещата :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”