Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

21.9.2008...реката...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: 21.9.2008...реката...
Става,тогава аз ще снимам,а и е крайно време да се уча да ловя на река,защото така цяла зима се чудя какви глупости да върша.takezo написа:drebens написа:![]()
![]()
Браво!
Следващия път заповядай с нас
-
- разбира нещата
...ами ще звънна на Ивка за твоя телефон , при следващия ни излет...drebens написа:Става,тогава аз ще снимам,а и е крайно време да се уча да ловя на река,защото така цяла зима се чудя какви глупости да върша.takezo написа:drebens написа:![]()
![]()
Браво!
Следващия път заповядай с нас

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Я първо понаучи Струма и .......................след това Дунавsaksi написа:Браво за рибата.Труден риболов си е това.
Иначе Реката с главно Р е само една ..ДУНАВ.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Ходим често , повечето са - успешни .Вече имам цифрово фото , та реших да Ви направя съпричастни.Надявам се и занапред да е така
а ,дано ,евала.
а ,дано ,евала.
-
- разбира нещата
...стараем се...venci72 написа:Ходим често , повечето са - успешни .Вече имам цифрово фото , та реших да Ви направя съпричастни.Надявам се и занапред да е така
а ,дано ,евала.

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Бисо
- сериозен играч
...ами ще звънна на Ивка за твоя телефон , при следващия ни излет... А на Бисо нема кой да де обади...нали.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
ianeka-Бисо написа:...ами ще звънна на Ивка за твоя телефон , при следващия ни излет... А на Бисо нема кой да де обади...нали.
ами според зависи , може и ти с нас

Факт !