ЦЕНЗУРА.....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

strijok
учете се от него
учете се от него

Re: ЦЕНЗУРА.....

Мнение от strijok »

Шоуто на Слави го преглътнах, щото се изчерпа, но ми е интересно да гледам Сървайвър :wink: . Те за това ме е яд приятелю, пък и нали си плащам да гледам.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
tat24you
новобранец
новобранец

Мнение от tat24you »

Пробвай с IPTV.bg,но виж интернет доставчика предлага ли такава услуга
memento mori
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

Здравейте колеги,
по един или друг начин съм свързан с такъв тип "кабеларка"
(служител съм)
това което БТВ предлагат на "кабеларките" е следното:
Да излъчват БЕЗПЛАТНА(всеки с обикновена аналогова антена може да я гледа) програма като БТВ, но с условие да пуснат и бъдещите им (платени)програми, които няма да се хващат с ефирна антена.
Цената която предлагат за тези три допълнителни програми не е упомената до момента, а цитираната цена от 95 ст.
на абонат е само за БТВ. за сравнение цената за Discovery chanel е сходна...
...разчитат на това, че видиш ли "кабеларките" не могат да си позволят да спрат БТВ, да ама не.
За голямо съжаление тази промяна се отразява на нас обикновенните, редовни "платци".
Без да търся каквато и да било конфронтация се опитах да ви покажа и другата страна на ситуацията.

Поздрави и по-малко пред телевизора а по-често за риба!
Love & Ribolov
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Има достатъчно стойностни телевизии и предавания та не е болка за умиране :roll:
Мен лично BTV ме дразнят като "Лайно в чиния"! Рекламния пазар ги храни отлично, но да смукат и от тези, които ги вдигнаха на това ниво ми се чини прекалено 8) Не ме кефят защото постоянно ми се насаждат като най-добрите, най-великите и тн. Аз искам да разтоварвам пред телевизора а не да им слушам комплексарските самопохвали всяка вечер 8)
Редно е ако си добър в нещо друг да го каже....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Донякъде сте прави, аз гледам само филмите и отделни предавания, НО въпросът е принципен - защо не спрат изцяло програмата, а само отделни предавания. Не вярвам да има ефект този протест, но вкусът на топлата бира ще остане и за съжаление ще го преглътнем, но въпросът е - До кога?
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Еми днес вече гледах Шоуто на Слави...не го спряха!!! Учудващо ли да е...след вчерашното предаване на Слави...
Абе пак немогат да ни спрат да го гледаме...който иска влиза в сайта на бтв и гледа онлайн..така че на скат и валери симеонов (умишлено с малки букви) едно голямо :finga: :finga: :finga: :butthead: :finga: :butthead: :finga: :finga:
Ще те спукам,рибо!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

puntakis написа:Здравейте колеги,
по един или друг начин съм свързан с такъв тип "кабеларка"
(служител съм)
това което БТВ предлагат на "кабеларките" е следното:
Да излъчват БЕЗПЛАТНА(всеки с обикновена аналогова антена може да я гледа) програма като БТВ, но с условие да пуснат и бъдещите им (платени)програми, които няма да се хващат с ефирна антена.
Цената която предлагат за тези три допълнителни програми не е упомената до момента, а цитираната цена от 95 ст.
на абонат е само за БТВ. за сравнение цената за Discovery chanel е сходна...
...разчитат на това, че видиш ли "кабеларките" не могат да си позволят да спрат БТВ, да ама не.
За голямо съжаление тази промяна се отразява на нас обикновенните, редовни "платци".
Без да търся каквато и да било конфронтация се опитах да ви покажа и другата страна на ситуацията.

Поздрави и по-малко пред телевизора а по-често за риба!

Да дадат мение компетентните органи, но на мен ми е непонятно как една национална телевизия ,която има и ефирно разпръскване може да иска пари за това ?

Ако е така Кабелните телевизии да слагат по една антена и да ни препредават аналоговия сигнал,както беше едно време.Мисля че никой не може да ги пипне за това.А БТВ ако си искат да си кодират сателитния сигнал.Вярно че качеството се влошава,но ...кой е луд да плаща за продукт ,който се разпостранява безплатно :?:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”