Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ТЕЦ 1продаден
Модератор: sapuna
- Skorpi
- сериозен играч
ТЕЦ 1продаден
От 2-3 дена вече е забранен за простосмъртни 2 джипа обикалят и го пазят ,взел го е кмета на Гълъбово . За сега само предопреждават но нататък ще има и солени глоби за нарушителите. Ядец какви хубави шарковци се бяха завъдили м/у 1-3кг.Може би ще има и зона за риболов но тя ще е наи калпавата зона и вероятно няма да е голяма Защо от тая тъпа ИАРА ни дрънкаха че нема да се дават повече язовири под аренда а нищо не се променя

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- научил се да хвърля
Re: ТЕЦ 1продаден
Има отличен костур там сигурна ли е тази информация?
ИАРА не с в час . всичко е пари. петиция потписваш., Глас в пустиня.;
- Живко Василев
- разбира нещата
Не съм ловил там но съм минавал няколко пъти.Единия път спрях при рибар и го попитах как е дава ли и тн... Той започна да се оплаква че много хора хвърляли мрежи,парашутки и никой не ги спирал даже почна да псува че парите за билетче били много и за тях нищо не се правело.В следващия момент се огледа и хварли парашутче,извади една таранка около 200 гр. и беше много радостен.Ако найстина никои не зарибява там и постоянно се мрежи и търмъче не е ли по добре да го вземе някой и да го направи примерно като Овчарица?

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- новобранец
Май наистина ще се окаже вярно правилото в този случай, че държавата е лош стопанин... 

valentin4o76 написа:Май наистина ще се окаже вярно правилото в този случай, че държавата е лош стопанин...

Малко ме съмнява,че държавата е лош стопанин,щом ИАРА неможе да се справя като тези дано частника се оправи

- Skorpi
- сериозен играч
Тая снимка е събореният ресторант нали? На стената понякога е така , но 2-3г след като го зарязаха първите арендатори( а те го опоскаха до шушка )
беше почнал да се развива шаран а и сом имах няколко излета това лято повече от успешни но явно и тоя ТЕЦ ще отписвам от листата ми То за ко ли плащам билет и аз не знам
Както са я подкарали от ИАРА да дават иТунджата под аренда то и бездруго нищо друго не остана в нашия край де
Че да сменям хобито 
беше почнал да се развива шаран а и сом имах няколко излета това лято повече от успешни но явно и тоя ТЕЦ ще отписвам от листата ми То за ко ли плащам билет и аз не знам

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти