МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: МЪЛЧАЛИВ ПОТЕСТ !

Мнение от Моряка »

AL KAPONE написа:Ще взема отношение, защото проблема с тъпи теми ме засяга!!!

Влизам във форума за да разтоварвам, да прочета нещо положително, да разгледам нещо красиво... абе искам да се заредя позитивно.
НО...... Господа съфорумци, моето ЛИЧНО мнение, че става боклучарник от тъпи теми, със крайно некомпетентни изказвания!!!
Определени раздели започнах да ги избягвам поради задръстване с ненужна и грозна информация, натъпкана на сила от комплексари и риболовци на клавиатура и тн....

Има форуми за коли, за секс, за извратени, за спорт, за каквото ви дойде на ума... моля изживявайте си емоциите там..... Аз искам за чета за риболов, излети, приятелства и всичко свързано с моето хобито.....

Стотици стойностни теми гинат в забрава.... стотици случки и излети си стоят в главите Ви... Напишете нещо красиво, да го почустваме, да се заредим с емоции.... Толкова ли изпростяхме като народ...... :idea:
Така е ,но нали не е затворен форум,а развиващ се отворен.Пък и колко пъти се споменава за едно голямо семейство.А в едно голямо семейство си има и умни и тъпи и бедни и богати,и в едно семейство се възпитава,не се гони.(Поне ако има кой да иска да се възпитава).Спомням си нещо от 5 кила,че като се регистрирал и наизпосувал всички,но после покрай него е много интересно.Че идеята покрай глупостите и мерудиите идва и ДРУГОТО (След време),а то не е маловажно.Може и да бъркам,но в момента съм на това мнение.Човек се учи цял живот и ние не сме изключение ,ама нямаме нерви.
А сега де? :roll:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Днес се прибрах от морето и гледам сумай ти теми заключени.И то в разни. Да е в друг подфорум секак ама баш в разни ????? НЕ виждам защо. Верно не съм писал в тях ама се спуквам от смях като ги чета . Е та не мога да вдена как от толкова време ги има и на никой не пречеха и сега и сега изведнъж ключ. Поне в разни нека има свобода , нали това е говорилнята , всеки да си пише каквото си иска и да не бълва дебилизми в останалите подфоруми.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Верно е ,че се понатрупаха доста ПРАЗНИ от съдържание теми в разни. Аз като ги попрочета ме забавляват но и понякога дразнят - в повечето случаи.И все пак си мисля ,че затова е разни да си пишат там а не в темите със съдържание.Ако погледне човек мненията си и види колко са в РАЗНИ ще разбере , че най - се пише там.Б
Божков си има право да си отстоява правата за темата - ако не си ги отстояваме ша на тъпчат :D
Но и модераторите както някой спомена немогат да четат и оправят всичко.
Мисля ,че Сони предложи добро решение - да се направи един чат и дасе спрат ненужните теми
Тъкмо и вечер ще си пием ракията на раздумка.

А за Банн и дума да не става :D
А от малчалив протест май няма файда :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !

Мнение от d_bozhkov »

И каква стана тя !

Май станах причина да се заключат всички теми в "Разни" с моя Протест.
Искрено се извинявам на всички колеги ни най-малко съм целял точно това , на май аз станах причината за това .
Просто реагирах според моята позиция , която продължавам да смятам за правилна.
Признавам , че писах лично на Барутчията , че според мен ина къде по заслужаващи си заключване теми от моята,след което настана масово заключване.
С това той показа , че мери с еднакъв Аршин за всички ,заради което Аз трябва да прекратя моя протест.
Но не стана така както исках.
Още веднъж ЗАЯВЯВАМ : НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА СЕ СЛУЧИ ТОЧНО ТОВА !
Мисля ,че форума си беше достатъчно добър и преди това.
Темите автоматично си се заключваха , след като в тях се спираше да се пише и излизаха на по-заден план.
А ако някой искаше да я поднови достатъчно беше да вкара нов коментар.
Чудесен пример за това е колегата ГОДЗИЛАТА с темата за МЕТАЛИКА.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Като излезем от пубертета ще се оправят нещата :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, все съм си мислил, че "Разни " е за теми, които са свързани пряко или косвено с риболова, но не са със свой подфорум! Например за миди, раци, гъби, билки, охлюви , жаби, гледки около водата и не само, свързани със семействата ни и лични проблеми или успехи на колегите и т.н. Споделям мнението, че си има специализирани форуми с тематики:-запознанства, лаф да става, секс, бродерия, птички, алкохолни изстъпления и прочие! Не че аз съм някакъв ангел- неземен! Не! Много съм грешен, но това според мен не е тема за разискване в нашия форум "наРиба.ком". Все пак това си е мое лично мнение и не го налагам на никого! Отнасям се с уважение към колежките и писаното от тях за риболова, но темите, дето се нароиха напоследък ги подминавам, като бърз влак малка гара. :wink:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Божков , поздравления- "Мълчливият протест" ,успя !!! :? :? :?
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

chapara написа:.......а и не с мълч.протест успя.....:
Правилно си ми разбрал подтекста :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

chapara написа: :D :D
Млъквам( за дълго)....без да протестирам!!! :wink:
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Аз моя протест ,го бях спрял отдавна преди темите да се отключат.
И то беше с по-предното ми мнение в тази тема.
А на мен ми беше прекалено ясно ,че сам доникъде няма да стигна.
Благодаря и на всички други колеги , които натиснаха по въпроса.
И все пак си мисля ,че протеста ми като цяло успя ...по един или по друг начин.
Напълно съм съгласен и с колегата АЛ КАПОНЕ .Признавам ,че доста тъпи теми отворих.Взел съм си бележка.
Да май наистина в последно време се превърнах в риболовец на клавиатурата само , но това не ме прави по тъп или пък по невписващ се в ГОЛЯМОТО семейство на нариба.сом.
Нима има някакви критерии за членство в форума :?:
Аз съм си такъв какъвто съм си и никой не може да ме промени.
Както видях скоро една реклама *не си спомням точно ,но май беше нещо от сорта
"МЪРЗЕЛА Е ВРОДЕН ТАЛАНТ "
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:idea:
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 09, 2008 10:48 am, променено общо 1 път.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 09, 2008 10:47 am, променено общо 1 път.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 09, 2008 10:47 am, променено общо 1 път.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 09, 2008 10:46 am, променено общо 1 път.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”