Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Смея се,а плаче ми се
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Смея се,а плаче ми се
Хубаво си правете сметката и на изборите пак стойте и чакайте друг да ва оправи
Защото като гледам те хубаво на оправят без вазелин

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Ето така се насажда етническа вражда!!!С действия толериращи определен етнос , а именно мангали
!!!
Подписах и аз.

Подписах и аз.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами те почелят изборите за някого,замислете се дали по време на избори ще стоите до ракийката,или ще отделите половин час за разходка до урните.bokata74 написа: Още не мога да разбера какъв им е интереса от това да обгрижват циганите :
Но това нещо / случката с полицая / , не мога да го повярвам.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
И аз подписах,колегите по горе са прави кат дойдат изборите-гласувайте,защото накрая ще станем Мангалия а не България.А това е срам за съда но в България военен съд съди полицаи,които са "девоенизирани" и ги изнудва за пари особено в случаи когато има забъркани "граждани от ромски произход",демек мангали.Плащаш еди колко си .... и делото се прекратява иначе затвор,в случая глоба и един съвестен служител който 100% има заеми към банки/а това е проверено от съответния военен съд/,се поставя в безизходно положение и става да си е.е майката.
Извиннявайте,че се отплеснах колеги но много се нервирах и адски ме е яд,че НЯМА ДЪРЖАВА.
Извиннявайте,че се отплеснах колеги но много се нервирах и адски ме е яд,че НЯМА ДЪРЖАВА.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз се подписах,защото и аз не искам мангалия.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aбе че и ушевите не са свет не са,ама па циганйете требе се трепат като мравки 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
И аз подписах,но като се замисля едва ли има смисъл от това.Вече трябва да свикваме,че при нас всичко е наобратно(дори и резбите на един куп депутати),докато в САЩ само да замахнеш срещу полицай и си извършил пресъпление,при нас ако полицаят се осмели да замахне на долен,миризлив мангал,дръзнал да скъса знамето той веднага става подсъдим,че и глобен.И все повече започвам да вярвам че не САЩ,а България е страната на неограничените възможности.

- КИРО
- Обратна връзка:
Е,не така.Това също са хора.Не са те виновни.Според мен ,съдебната система прави тези простотии,а там няма чак толкова много роми.TRANSKI RIBAR написа:ама па циганйете требе се трепат като мравки
Мое мнение,но за сега всички закони са така направени,че да печелят основно тези от съдебната система.
Всички ние,другите, сме само пионките,които им осигуряват приходите.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
обичам много родината си,но мразя страшно много държаватаТова е поредното безмислие което доживях да видя.В една нормална правова държава знамето е икона,а тук явно мангалите са като едни малки черни икони
ето това е от мен за тези които са наложили тази присъда
Да вземе Българския съд да наложи глоби и на стотиците Българи които не са позволили Българско знаме да попадне в плен
Подписах петицията
върнете българия на българите

Да вземе Българския съд да наложи глоби и на стотиците Българи които не са позволили Българско знаме да попадне в плен

Подписах петицията
върнете българия на българите

И аз подписах,дано да има смисъл.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво! Вече над 3000 души са се подписали под петицията. Не вярвах че ще стигнат до толкова, когато се подписвах бяха само 4 човека. Има някакъв шанс за тази държава след като за два-три дни са подписали толкова много хора. Искаме ли да променим нещо - на следващите избори трябва да се гласува. И в никакъв случай за сегашните хегемони в парламента. Иначе ще продължаваме да се срамуваме от държавата си. 

All we are is dust in the wind...
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Хмм,дааа!То и митничара ни го осъдиха,дааа!В Америка нима има новини на 135-те основни индиански диалекта?НЯМА,и няма и да има!Защото там който се смята за американец си е такъв по-конституция,а който се смята за друг и парадира с това то моля самолета и ЧАО.А скъсай там знамето де.Самите sitizens ще ти разкажат играта.Маи не САЩ са демократични ами ние направо избиваме рибата.То бива толерантност към малцинствата бива,ам те направо през гащите ни .....!А на изборите да не ходим за гъби или за риба а до урните.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- ще става разбирач
Глас от ОтВъдното или „Една легенда се завръща
„Жалко за човека, че ще му очернят живота.
Аз обаче глупаво се питам , що след всека подобна гавра с разни хора и се нарояват разни подписки , реПетиции и други „активни мероприятия„
НЯМА ДА ПОДПИША , и никой мой роднина и приятел нема да го направи.
Намесвам се в темата , щото изпитвам непреодолимо желание да стрелям без да спирам , и така поне 3 милиона патрона!
За да не се стига редовно да РЕпетираме , нека си спретнем една малко по различна Пети Ция
В нея примерно може да пише:
Ние , които сме некаква част от БГ/рабите , настояваме,орта управлявали държавата и техните наследници до 9 коляно по времето на Горбачов, организирали „възродителния процес„ , пръкването на „демокрацията„ и КапитЪлиЗъмъ.Насадили разделение м/у турци , сигани и други цветнокожи , огрбили имотите и имането на ора и държава, насаждащи омраза, примитивен национализъм.Водещи държавата до икономическо и културно разделение, много вероятно и до териториално.Тези ора , които в момента, блудстват с всички видове държавни структори - полиция, следствие, прокуратура, законодателна власт, армия и пр.Които са окупирали икономиката на страната, поради своята уродливост и генетична социопатия моделират страната към нещо съвсем нездравословно и отвратително, и т, н,т и прочее.
Всичката тази сган , предлагаме да бъде поетапно изнесена към братската Чилийска държава, ще и м построим гооооооооооолеееееееми стадиони , и „фоервергите „ от нас
Повервайте ми , туй ще бъдат мнооооооооооооооого ора
С туй си предложение се надявам да съм ви бил полезен, за вашата справедлива борба
Айде , гласувайте „

„Жалко за човека, че ще му очернят живота.
Аз обаче глупаво се питам , що след всека подобна гавра с разни хора и се нарояват разни подписки , реПетиции и други „активни мероприятия„
НЯМА ДА ПОДПИША , и никой мой роднина и приятел нема да го направи.
Намесвам се в темата , щото изпитвам непреодолимо желание да стрелям без да спирам , и така поне 3 милиона патрона!
За да не се стига редовно да РЕпетираме , нека си спретнем една малко по различна Пети Ция
В нея примерно може да пише:
Ние , които сме некаква част от БГ/рабите , настояваме,орта управлявали държавата и техните наследници до 9 коляно по времето на Горбачов, организирали „възродителния процес„ , пръкването на „демокрацията„ и КапитЪлиЗъмъ.Насадили разделение м/у турци , сигани и други цветнокожи , огрбили имотите и имането на ора и държава, насаждащи омраза, примитивен национализъм.Водещи държавата до икономическо и културно разделение, много вероятно и до териториално.Тези ора , които в момента, блудстват с всички видове държавни структори - полиция, следствие, прокуратура, законодателна власт, армия и пр.Които са окупирали икономиката на страната, поради своята уродливост и генетична социопатия моделират страната към нещо съвсем нездравословно и отвратително, и т, н,т и прочее.
Всичката тази сган , предлагаме да бъде поетапно изнесена към братската Чилийска държава, ще и м построим гооооооооооолеееееееми стадиони , и „фоервергите „ от нас
Повервайте ми , туй ще бъдат мнооооооооооооооого ора
С туй си предложение се надявам да съм ви бил полезен, за вашата справедлива борба
Айде , гласувайте „
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Laplandec,това дето го пишеш си е баш така.Но ти се моля да смекчиш малко тона,щото някой колеги не разбират жлъчта ти.Отдавна съм разбрал,че "Пиночет" може и да ни оправи.Но и когато си далече от нещата случвали се тук,някак си е много лесно да си негативен и опартюнист на всичко.Не ти отива.WASP имат един лаф,преведен звучи горе-долу така:Обичам моята страна но на правителството сум му е...л м....та!Не приравнявай България с боклуците дето я управляват.Тя с нищо не е виновна,виновните сме ние защото по време на избори сме за гъби или за риба.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа