Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кратък и приятен :)
-
- научил се да хвърля
Кратък и приятен :)
Днес с един приятел, решихме да отидем на Безден да половим до обяд. Малко се позабавихме с тръгването, но към 8.30 бяхме на гьолчето, което беше доста спаднало. Бяхме взели два директни, един фидер и една дънна за резервна. Добре ама заради спадането станало доста плитко там дето се установихме и не ставаше за директните, а аз избързах със сглобяването на фидера и бях метнал вече 6-7 кошници захранка когато човека дето събира таксата ни каза, че нищо няма да хванем там и по-добре да се преместим на стената. Е не ни се местеше та останахме само на фидера
Почнаха едни шаранчета около кило ей такива:
Това съм аз:)

И такива:

Имахме и компания

Поекспериментирах с монтажи и стръв, направихме си кефа, хванахме 8 такива убавеца, земахме си по два и кой откъде е
за толко време толко. На бял се хванаха 2, другите на царевица - предпочитана стърв. Захранката я ароматизирах със скопекс на трапер. Тук е момента да благодаря на колегите IDA и butnik, използвах показаните от тях монтажи и нямах нито едно уплитане, дано продължават дискусиите в раздела за фидер.
ПП. Забравихме фотоапарата затова няма много снимки, тия ги правих с телефона.

Това съм аз:)

И такива:

Имахме и компания

Поекспериментирах с монтажи и стръв, направихме си кефа, хванахме 8 такива убавеца, земахме си по два и кой откъде е

ПП. Забравихме фотоапарата затова няма много снимки, тия ги правих с телефона.
Последно промяна от moholovka на Пет Окт 03, 2008 7:01 pm, променено общо 2 пъти.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Кратък и приятен :)
Браво за риболова,но снимките са много големи и виждам само опашка 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Оправих ги, така изглеждаха по-големи (бях сложил url на уголемената снимка) 

-
- ще става разбирач
Браво.Добър излет.
Ахх как ви завиждам на всички вас дето си ходите на риба когато искате.Аз ако отида 1 път в месеца пак ша е добре.Утре ша коткам тате да идем на един язовир тука близко.Викат че имало доста каракуда.

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Браво това е приятен излет