Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бодрово 02/10/2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Бодрово 02/10/2008
Пиша днес щото снощи бях настроен за рибка,биричка, и БГ фудболни успехи. но само за първите две имаше смисал .
БГ фудбол какво е това изванземно.
Та да си доидем на думата.в 8.30 бях на язовира заедно с дядото, времето супер за риболов сички тенденций за разбиване на рибата бяха на лице.
Докато се видим с собственика де, от една седмица никои не бил хващал нищо?
Отидохме си на местото колеги нямаше никакви сами и цял язовир с риба.
само за нас.
ето и снимков материал.
изглед на язовира.

пробвах и новото сонарче дали действа: действа, ощи несам го разучил добре но основните компоненти ги дава добре, за од брега е перфектен.

Дъните както си ги хварлих така и си ги извадих.ни звук ни вопъл.

на перо също много тегав риболова сонара отчита че има МНОГО РИБА но не кълве, дядото почна да обикаля по деретата защото не му кълвеше,а аз понеже изтърпях да не се места и към 11 ми се случи това, на ремонтираната ми колмик болонезе,много добър удар със 20 метра аванс и 15 минутна борба и в кепа.

3.700

след малко и един 1.300

дядото удари в дерето едно голичко около1.200
за да доиди ред на най добрия шаро 4.350 много зор ми хварли презнавам си борбата беше голяма но с 0,14 корда си е зор и имах спомени от миналата седмица като ми чупи въдицата.пределно внимателно след 10-15 минути излезна и този дзвер.в общи линий от 8.30 до 15.00 4 шарана и наи интерсното без нито един дребосък да клъвни в този период

п.п такъми: болонезе 6 метра на колмик с подвижен ваглер с отижнение в самия него, това беше сполучливиа вариант за днес.
стръв: царевица замразена
захранка:пелети и царевица нищо друго.
наслука колеги
БГ фудбол какво е това изванземно.
Та да си доидем на думата.в 8.30 бях на язовира заедно с дядото, времето супер за риболов сички тенденций за разбиване на рибата бяха на лице.
Докато се видим с собственика де, от една седмица никои не бил хващал нищо?

Отидохме си на местото колеги нямаше никакви сами и цял язовир с риба.

ето и снимков материал.
изглед на язовира.

пробвах и новото сонарче дали действа: действа, ощи несам го разучил добре но основните компоненти ги дава добре, за од брега е перфектен.

Дъните както си ги хварлих така и си ги извадих.ни звук ни вопъл.

на перо също много тегав риболова сонара отчита че има МНОГО РИБА но не кълве, дядото почна да обикаля по деретата защото не му кълвеше,а аз понеже изтърпях да не се места и към 11 ми се случи това, на ремонтираната ми колмик болонезе,много добър удар със 20 метра аванс и 15 минутна борба и в кепа.

3.700

след малко и един 1.300

дядото удари в дерето едно голичко около1.200
за да доиди ред на най добрия шаро 4.350 много зор ми хварли презнавам си борбата беше голяма но с 0,14 корда си е зор и имах спомени от миналата седмица като ми чупи въдицата.пределно внимателно след 10-15 минути излезна и този дзвер.в общи линий от 8.30 до 15.00 4 шарана и наи интерсното без нито един дребосък да клъвни в този период

п.п такъми: болонезе 6 метра на колмик с подвижен ваглер с отижнение в самия него, това беше сполучливиа вариант за днес.
стръв: царевица замразена
захранка:пелети и царевица нищо друго.
наслука колеги

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.Бодрово 02/10/2008
Браво бе Честьр , добре си се справил.
Завиждам ти ,само заради това че си отишьл,а пьк и като си хванал ехееее.
Бая биричка ще отнесат тия шарковци
Завиждам ти ,само заради това че си отишьл,а пьк и като си хванал ехееее.

Бая биричка ще отнесат тия шарковци

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Николай Неделков
- учете се от него
Чудесен октомврийски шаранолов 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздравления ,в борбата е бил кефа хубав шаран на 0,14 за тези 15 минути си заслужава всичката друга хамалогия