Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Доспат
-
- новобранец
яз.Доспат
по рано търсих инфо за бомбарда бяхте ми писали че се използва като спининг с различни примамки благодаря за разясненията по темата.Та в събота бях на Доспат за пъстърва и пробвах най различни примамки като "блесни,малки воблерчета,изкуствени мухи и др."но нищо не даде резултат за това реших да пробвам бомбардата с монтаж като плувка и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг. мястото на което хвърляхме беше на стената от към Доспат.От местни рибари ни казаха че през седмицата пъстървата се е хващало доста добре а от петак някои заблудени рибки са калвяли и то в порядака на 200гр.Аз Спас моя приятел му зададе въпрос какво са я правели като е била толкоз малка а той отвърна че всички които са хванали пъсърва никой не я е връщал.И после се чудим каде е пъстървата на Доспат.
-
- и господ не е толокова добър
Re: яз.Доспат
Пъстърви до 1,800кг.Това са сериозни риби.Браво за излета,но дай малко снимки. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
KokoTaysun написа:и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг.

Жалко че си хванал от малките , дай

На платено не одим !
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
добри пастърви си хванал браво
1,800 пъстърва малиииииии 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Смейте се, ма има една кристална река блезо да БГ по дребно от посочената цифра нема..... взема на каквото и подадешsnegk написа:Пъстърви до 1,800кг.Това са сериозни риби.Браво за излета,но дай малко снимки.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Поздравлениа
Коко Тайсън, ти направо ме нокаутира, бре! Ако са ти верни мерките, пъстърва от 500 до 1800 килограма, то си е жива бяла акула с дължина от три до пет метраKokoTaysun написа:по рано търсих инфо за бомбарда бяхте ми писали че се използва като спининг с различни примамки благодаря за разясненията по темата.Та в събота бях на Доспат за пъстърва и пробвах най различни примамки като "блесни,малки воблерчета,изкуствени мухи и др."но нищо не даде резултат за това реших да пробвам бомбардата с монтаж като плувка и това даде някакъв резултат но се хващаха повече костърчета около 200-500гр.,няколко каракуди и седем осем пъстърви в порядака на 500-1800кг. мястото на което хвърляхме беше на стената от към Доспат.От местни рибари ни казаха че през седмицата пъстървата се е хващало доста добре а от петак някои заблудени рибки са калвяли и то в порядака на 200гр.Аз Спас моя приятел му зададе въпрос какво са я правели като е била толкоз малка а той отвърна че всички които са хванали пъсърва никой не я е връщал.И после се чудим каде е пъстървата на Доспат.

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- новобранец
на който не му се вярва да намери време да иде провери рибата я има ама трябва търпение и малко късмет за едра риба
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Всеки вярва бе, просто си оцвъкал мерните единици:-)KokoTaysun написа:на който не му се вярва да намери време да иде провери рибата я има ама трябва търпение и малко късмет за едра риба
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

-
- разбира нещата
Ама , пъстървата сега не е ли в забрана ... 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???