Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на яз. Жребчево от 08.10 до 12.10
Модератор: Кърцата
Отивам на яз. Жребчево от 08.10 до 12.10
Подготвям 4-5 дневен излет до яз. Жребчево. Мястото ще бъде около острова (полуострова сега) с още 2-ма (за сега) приятели, които не са членове на форума. Ще наблегнем на хищници, основно на дъно на рибета! Е, ще има и 2-3 за амур или шаран на царевица. Ще си хвърляме и на традиционните пружинки за платики и морунажчета на стиропор, пък де да знае човек, току виж и някоя бяла риба вземе да ти налапа пружинката
!Тоз път не мисля да вземам плувкаджийски въдици - само се разсейвам с тях
Който иска да заповяда на визитация! За тези, дето не ме познават - да търсят ШАПКАТА!
Тръгване в сряда след обед около 16:00часа и мислим да седим до неделя.

Който иска да заповяда на визитация! За тези, дето не ме познават - да търсят ШАПКАТА!

Тръгване в сряда след обед около 16:00часа и мислим да седим до неделя.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Отивам на яз. Жребчево от 08.10 до 12.10
Гого,Гогооо ти акъл нямаш
,на кой оставяш жината, дисата,новата реколта
Да вземеш малкия да та отсрами

Няма страшно - нагласен е вечеhristotihov написа:да не забравиш елексира

Тоз път ще съм без него, колкото и да му се иска да дойде пак! Училище, какво да направя. А па жинътъ с нетърпение очаква денят, в който ще се оттърве поне за малко от мен!Nedeltcho Delev написа:Гого,Гогооо ти акъл нямаш,на кой оставяш жината, дисата,новата реколта
Да вземеш малкия да та отсрами
![]()

"

-
- разбира нещата
Гого, вземи си задължително рачило или цапало за малки рибки бялата излиза на малки червеноперки нощем и рано сутрин. От тези малки твари можеш да си ловиш само нощем щото през деня се дърпат в дълбокото. За костур си носи ситни каракудки или симеончета щото на язовира няма от тях.

-
- кандидат преподавател
Добрият костур е отсреща на скалите но ще ти трябва лодка,дава най добре привечер,за около 2часа ще направиш чудеса.
Значи цапало (радар) имам и взимам, рачило също, каракудки има на гьола у наше село - ще вземем и от тях!
Но Краси, това за кустура и 2-та часа....хм, ако може да се побере масата с пукница и мезе в Уфимката - става
. Благодаря все пак
!
Но Краси, това за кустура и 2-та часа....хм, ако може да се побере масата с пукница и мезе в Уфимката - става

"

Ни най-малко! За всеки случай съм си нагласил и ските, щеките, шапка (скиорска), очила и т. н.
!
Сняг има само на Шипка, но дорде дойде време да тръгваме, сигурно ще се стопи, иначе си носим нагревател на газ за в палатката.

Сняг има само на Шипка, но дорде дойде време да тръгваме, сигурно ще се стопи, иначе си носим нагревател на газ за в палатката.
"

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Говорих с Гого-дъжд и вятър 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Току що ми прати и снимки с много добри костури,хваща ги на отсрещния бряг до скалите но сега нямам възможност да пусна снимките.
Вчера пак ми прати снимка но на маса
Явно е бил ден за муфтене 
Вчера пак ми прати снимка но на маса