Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кефали + Каракуди
Кефали + Каракуди
Здравейте колеги ! Днес 11.10.08 отидох на излет със баща ми и двама мои приятели. Мястото както винаги беше градчето Романсхорн на брега на езерото на Бодензее. В 7.00 вече бяхме заметнали и чакахме познатите кефали.
Първата риба не ми даде големи надежди - кефал 400г. на стръв торен червей. Смених мястото и пак заметнах. Не след дълго последва проблясване и удар - кефал около 500-600 грама (на око го мерих
). Заметнах отново и пак - блясък и удар - отново същия калибър риба. До 11 часа хванахме 6 кефала от 400 до 700 грама. След това рибите явно се покриха и половин час нямаше никакъф удар... Решихме да се преместим на по-дълбоко място и заметнахме на 1.6 метра дълбочина. След 5 минути плувката ми тръгна бавно, но сигурно надоло. Болото се изви в красива дъга, но рибата не помръдна. След няколко минути морене, в кепа влезе красива каракуда около 1 килограм. Като я изкарах на брега не можех да повярвам ... Откачих я и отново заметнах. Ето че отново плувката тръгна наляво и надоло - засичане и отново след кратка борба в кепчето влезе каракуда същия калибър като първата. Баща ми също се разписа с 2 риби,но малко по-малки от моите. Двамата руснаци хванаха по 1 кефал, гледаха ни какви риби вадим и само цъкаха с език. Вече стана 13.00 и решихме да се ориентираме към прибиране . Хванах още една каракуда около 900 грама и започнах да прибирам .
В крайна сметка имаше 8 кефала и 5 големи каракуди. Снимки ще кача в галерията ми .
Поздрави
Първата риба не ми даде големи надежди - кефал 400г. на стръв торен червей. Смених мястото и пак заметнах. Не след дълго последва проблясване и удар - кефал около 500-600 грама (на око го мерих

В крайна сметка имаше 8 кефала и 5 големи каракуди. Снимки ще кача в галерията ми .
Поздрави

GO BIG OR GO HOME
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Кефали + Каракуди
Браво Лакоз,само така и за напред
Разбирате им на Шваицарските кефали и каракуди.Следваштиа пат оште по трофеини 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Един съвет от мене - купи си кантарче

Да ти кажа не ме интересува колко килограма е рибата ... Важно е развлечението сред природата
GO BIG OR GO HOME
- Local
- учете се от него
Прав си колегаLakoz написа:Да ти кажа не ме интересува колко килограма е рибата ... Важно е развлечението сред природата

ПС: Другия път ако пуснеш някоя рибка на свобода ще ти е още по-готино

Клавиатура риба не лови!!!
Айде на снимките

малеееееее огромни таранки браво

малеееееее огромни таранки браво
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за успешния риболов 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Браво колега добри каракуди,езерото държи добри рибни запаси две години съм живял в Брегенс ако не беше риболова щех да умра от скука тия австрийци са големи тъпаци 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- ще става разбирач
Браво Басчо
ходи по-честичко зариба
и недей да увеличаваж грамажа x3