Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
ей , хич ма няма , ей !
не за рожд. му ден , а за първия му учебен ден( на Манчо)...пращам му рисунки правени от мой приятел в час , когато бяхме на по 16г. , аз му давах идеите - той рисуваше....
http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=5968

http://forum.fishing-mania.com/album_pe ... er_id=5968
Еи страшен си бе, особено с тези рисунки, и си ги пазил 25 години. Да ги покажеш един ден на внуците. 

Пашата обича смелите.
Мерси за пожеланието ! Като си спомня ,колко лудо запалени по гмуркането бяхме тогава . Чак сън не ни фащаше . През зимата в понеделник , сряда и петък ставахме в пет без петнайсе сутринта , хващахме рейса и в басейна в Славейков( живеем в Лазур). Там тренирахме апнеи , плуване с плавници , маска и шнорхел , чак си носехме и един магнитен шах и играехме под вода - единия се гмурка и мести фигура , после другия...водата беше приятно затоплена и в най-дълбоката си част басейна 6 м. ги имаше , дълъг беше 25 м .- аве идеален за тренировки отсякъде , сега дали функционира не знам...после обратно в рейса и на училище , като първия час обикновено го проспивахме - оттам се научих да спя изправен с отворени очи - навик после много полезен за казармата 

за малко да забрая :

Иеее ! Стана работата ! Благодарение на Кирето ! Дъй жив и здрав ! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Радвам се,че ще има и още хубави репортажи.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
за разлика от Манчо , съботата не бях валат :

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
хаха Булти тоя Кормуран с харпуна ли го дялна
.И аз съм виждал няколко пъти под водата,и видра също съм виждал.Утре рано рано потеглям на някаде предполагам поосока маслен нос па да видим дано да има слука 

историята е следната : влизам аз на едно мое много тайно местенце
и оп срещам платерина - стрелям не улучвам
, псувам наум и продължавам , срещам втора - стрелям - улучвам я , но тя си къса корема и изфирясва
, третата не уцелвам и т.н. и ми се събират общо 7 пропуска
и деня се очерта като супер кутсузлийски...повече не вярвах , че ще срещна някаква риба и изведнъж зад един камък се вижда една огромна опашна перка , аве огромна без майтап - залепвам аз на дъното и чакам да видя що за чудо ще се покаже иззад скалата , апнеата ми вече е на ръба а рибока се мота
и най-накрая се показва главата на бабата на всички платерини
, въййй голямо нещо ....изчаквам последна секунда да ми дойде странично и в тоя момент нещо неясно , смешно и безформено се спуска отгоре , стряскам се и трепвам и огромната риба е вече спомен
.....

...ией щях да се пукна от яд
и гледам корморана най-безгрижно продължава да си плува наоколо
, причерня ми и дум ...и тогава разбрах ква простотия съм сторил
....птицата се замята на стрелата и хапеше с клюна водата около себе си, тръгна да изплува , но стрелата и тежеше и даде фира малко под повърхноста , учуди ме , че изпусна едно съвсем малко мехурче въздух и тогава я гепих за шията , интересно усещане беше - ръцете ми позамръзнали а тя топла....в къщи одрах корморанеца и установих , че е с дебела и изключителна здрава кожа , под нея под формата на малки бучки , шахматно бяха разположени малки тлъстинки , явно с кожата тва беше "неопрена" на птицата , изключително голям бял дроб( апнеист
) - по-скоро дълъг отколкото широк - гръдния кош беше дълъг и тесен отпред с масивни мускули за крилете - аеродинамиката също не требе да се нарушава
.... и си зададох един доста съществен въпрос - с какъв баласт се гмурка птицата
- явно с никакъв щото ще и пречи да лети
, и твърде вероятно е да се гмурка с предварително изпуснат въздух
, ха сега де
....нямам друго обяснение.....
п.с. в крайно сметка смърта му не беше бесмислена , Гари питбула си го хапна сварен

п.с. в крайно сметка смърта му не беше бесмислена , Гари питбула си го хапна сварен

- КИРО
- Обратна връзка:
Ти хич ли не опита бе човек ? Еба си пропуска.
Сега и ний не знаем дали става корморан за мезе.
Сега и ний не знаем дали става корморан за мезе.
малко остана да се изкуша да опаткам дроба
, ама си мирише на риба тялото де , питбула го мириса , мириса и като видя , че друго за ядене нема да има , лека полека го опука

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ха ха Булти влезе в групата на бракониерите
Предлагам да го пишеме нещастен случай 

- КИРО
- Обратна връзка:
Абе към бракониерите,още не е извадил кетап.Ама към каръците,може да вземе жълтата фанелка.bigbfg написа:Ха ха Булти влезе в групата на бракониеритеПредлагам да го пишеме нещастен случай