Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

До всички колеги
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
До всички колеги
Здравейте колеги. Имам много лоша вест, която касае всички нас. През уикенда, един колега е ходил на яз.Кърджали.
Два дена е тролил почти навсякъде на язовира, като нищо не е хванал, нито му е ударило. Същият ходи всеки уикенд там,
като почти винаги хваща по някоя риба, а на последния риболов абсолютно нищо.
Та да говорим по същество. От местен човек, който по цял ден е на язовира, научил една много неприятна информация.
Същия този местен бил забелязал 3-4 групи бракониери, които обикаляли по язовира с лодки и което е най лошото от цялата тяхна деиност, че ТРЕПАЛИ РИБАТА С ТОК като вадели промишлени количества всякаква по размери риба. Даже
постоянните "ПРИВИЛИГЕРОВАНИ МЕСТНИ МРЕЖАРИ" се оплаквали от слаб улов, след идването на тези групи с тока.
Токаджийте били с някакви много мощтни уреди, от които нямало прошка за никаква риба.
Колеги, ако информацията излезе вярна, маика им жална на рибите.Като свършат на този язовир, ще се преместят на друг и т.н. докато не остане риба.
Нека всички които четем тази много неприятна информация, да помислим какви мерки може да се вземат. Особено,ако има колеги от този регион, които могат да се обадят на по високо ниво за пресичане на тази варварска деиност.
Някои от колегите веднага ще кажат защо не е званнал на Ирра за помощ. Но тази институция много пъти е глас в пустиня. Особено на такива голями Язовири.
Трябва да се направи така, че да проверяват всяка лодка в Язовира на место, което хич ама хич няма да стане.
Всички заедно можем да постигнем нещо да се направи нещо по въпроса. Наслука на всички .
Два дена е тролил почти навсякъде на язовира, като нищо не е хванал, нито му е ударило. Същият ходи всеки уикенд там,
като почти винаги хваща по някоя риба, а на последния риболов абсолютно нищо.
Та да говорим по същество. От местен човек, който по цял ден е на язовира, научил една много неприятна информация.
Същия този местен бил забелязал 3-4 групи бракониери, които обикаляли по язовира с лодки и което е най лошото от цялата тяхна деиност, че ТРЕПАЛИ РИБАТА С ТОК като вадели промишлени количества всякаква по размери риба. Даже
постоянните "ПРИВИЛИГЕРОВАНИ МЕСТНИ МРЕЖАРИ" се оплаквали от слаб улов, след идването на тези групи с тока.
Токаджийте били с някакви много мощтни уреди, от които нямало прошка за никаква риба.
Колеги, ако информацията излезе вярна, маика им жална на рибите.Като свършат на този язовир, ще се преместят на друг и т.н. докато не остане риба.
Нека всички които четем тази много неприятна информация, да помислим какви мерки може да се вземат. Особено,ако има колеги от този регион, които могат да се обадят на по високо ниво за пресичане на тази варварска деиност.
Някои от колегите веднага ще кажат защо не е званнал на Ирра за помощ. Но тази институция много пъти е глас в пустиня. Особено на такива голями Язовири.
Трябва да се направи така, че да проверяват всяка лодка в Язовира на место, което хич ама хич няма да стане.
Всички заедно можем да постигнем нещо да се направи нещо по въпроса. Наслука на всички .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Re: До всички колеги
Верна ти е информацията,засажаление от доста време го пердашат Кърджали с ток(минимум цяло лято),друго незнам кво да ви кажа...Държавата ни е такава,управниците,иара,дори и ние. 

-
- ще става разбирач
Eб.х ти хората.Никой ли не мой да и каже ништо?Е ми тогава ония в парламента ко праат?Чесът си м......е?
И сме в ЕС? Ша ни
как си искат докат некой са не усети и направи нешто

И сме в ЕС? Ша ни

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- Николай Неделков
- учете се от него
Не се притеснявайте
Един ден докато е пуснат тока ще паднат във водата ... примери безброй 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
По същия начин претарашиха и Огняново и се знае кои са ,най вече изтрепаха сома.
утре сабале тръгвам за Огняново и майка им жална ако барна някой,вече в РПУ Елин Пелин имам опит. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
С ИЗВИНЕНИЕ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА БОКЛУЦ*
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Още по-лошо е, че електрифицират нон - стоп и Дунава!
То като утрепят една риба, която не си е хвърлила хайвера, де факто избиват стотици риби!!!
После се чудим що не кълве.

То като утрепят една риба, която не си е хвърлила хайвера, де факто избиват стотици риби!!!

После се чудим що не кълве.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- krokibg
- учете се от него
Абе,вий ша дойдете на мойто,ама още малко
Аз като говоря че не се ли стопанисват язовирите,само бракониерите ша са на далавера а Ние ще лапаме мухите,щото сме много отворени и свобода ни се искала.Как ми липсва бай Тошо
Аз също бях три дни на Кърджали със колега от форума,но в 21.30 - 22.00 си излизахме и немога да кажа дали са вършали през ноща със ток и т.н.През деня,освен колеги със кльонкове и тролингисти,бракониери не сме виждали.Така че,ако нещо се прави то те го правят през ноща,но пък нощно време как ги виждат рибите да ги вадят,просто акъла не ми го побира

Аз също бях три дни на Кърджали със колега от форума,но в 21.30 - 22.00 си излизахме и немога да кажа дали са вършали през ноща със ток и т.н.През деня,освен колеги със кльонкове и тролингисти,бракониери не сме виждали.Така че,ако нещо се прави то те го правят през ноща,но пък нощно време как ги виждат рибите да ги вадят,просто акъла не ми го побира

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Денем го правят Любо, денем...Krokibg написа:Абе,вий ша дойдете на мойто,ама още малкоАз като говоря че не се ли стопанисват язовирите,само бракониерите ша са на далавера а Ние ще лапаме мухите,щото сме много отворени и свобода ни се искала.Как ми липсва бай Тошо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз също бях три дни на Кърджали със колега от форума,но в 21.30 - 22.00 си излизахме и немога да кажа дали са вършали през ноща със ток и т.н.През деня,освен колеги със кльонкове и тролингисти,бракониери не сме виждали.Така че,ако нещо се прави то те го правят през ноща,но пък нощно време как ги виждат рибите да ги вадят,просто акъла не ми го побира![]()
![]()
Просто не сте ги видяли.
А иначе там всички го знаят, публична тайна...
Обаче като са съпартиици как да ги барнат... то не че им пука много на тея от ИАРА де...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Ако може изобщо да бъде някакво успокоение да вметна, че с този метод на ловене не се унищожава рибата.
Виждал съм схеми на това животно. Странно рибата я привлича отрицателния полюс и влиза директно в кепчето, на което е закрепен.
Виждал съм схеми на това животно. Странно рибата я привлича отрицателния полюс и влиза директно в кепчето, на което е закрепен.
- GODzillata
T. нар. "електронна примамка"...моята си събира прахоляк в някой шкаф.kolev написа:Ако може изобщо да бъде някакво успокоение да вметна, че с този метод на ловене не се унищожава рибата.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Глупости брат, глупости. И аз съм я виждал тая джаджа. Излизат с коремите нагоре и се гърчат и ония катили ги гребат с кепа... И естественно само едрите. Дребосъка ... фира...kolev написа:Ако може изобщо да бъде някакво успокоение да вметна, че с този метод на ловене не се унищожава рибата.

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
- КИРО
- Обратна връзка:
Еееееееееее,дччшшиии,ако не ти трябва,да ми я дадеш за проба в залива.Много медуза,дано се отървем от нея,таман сега и никаква риба няма,поне бракониери няма да се водим.GODzillata написа:
T. нар. "електронна примамка"...моята си събира прахоляк в някой шкаф.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бе ние сме си за ебане,
държавата ни дере с данаци събира секви налози раздпределя част от тях като бюджет и ние доволно дигаме рамене и викаме баси не е моя грижа аз съм си платил данъка отговорните органи да му берът грижата. Аре некой да дойде да ти земе пари за неква услуга и да не я направи ще му скъсъш газът докато не ти ги върне или не си свърши работата или втори път нема да се прецакаш да му дадеш нищо, ма като е данъка дремети се едно не са твойте кинти,
ние зме си за ебане,
т'ва е.
държавата ни дере с данаци събира секви налози раздпределя част от тях като бюджет и ние доволно дигаме рамене и викаме баси не е моя грижа аз съм си платил данъка отговорните органи да му берът грижата. Аре некой да дойде да ти земе пари за неква услуга и да не я направи ще му скъсъш газът докато не ти ги върне или не си свърши работата или втори път нема да се прецакаш да му дадеш нищо, ма като е данъка дремети се едно не са твойте кинти,
ние зме си за ебане,
т'ва е.