Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нещо нетипично !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: нещо нетипично !!!
брех, че темичка се е заформила
...такааа.... изпървом да презентирам и азе мойот фаворитин....те го и него в половин ръст и натуралност, НЕчовекот J.P.

скромно момче с гоооуема душа и широки панталони, воблеростроител-не много успешен, ама е мераклия, спинингист(успешно лови само толстолоби и шарани на блесна,но....),и пуши, ама и пие понякога, и поназнайва некои чужбински думички които може да върже в изречение...май знае що е то "одитор"...

...такааа.... изпървом да презентирам и азе мойот фаворитин....те го и него в половин ръст и натуралност, НЕчовекот J.P.

скромно момче с гоооуема душа и широки панталони, воблеростроител-не много успешен, ама е мераклия, спинингист(успешно лови само толстолоби и шарани на блесна,но....),и пуши, ама и пие понякога, и поназнайва некои чужбински думички които може да върже в изречение...май знае що е то "одитор"...

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прогонихме ли я колежката или да пишем още? 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Николай Неделков
- учете се от него
Пиши баце , пиши
гледам нещо и рапалката се опитват да пробутат , ама то каката ще го изтощи 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
в отговор на написано не търсим за мен(вече съм си намерил и то от противоположния пол). забелязвам от ваша страна само присмех, очевидно не сте чували, че човек незнае къде ще му излезе късмета. на момичето нищо и няма ако при мен не стояха така нещата веднага я взимах. май се ще се откажа от вас

Незнанието не е извинение.
- Николай Неделков
- учете се от него
Аааааааааааа , пусна мухата , па сега ще се отказваш - къде ги има тия
Никакво отказване ... ще се борим до първа кръв
... или 2-ра или 3-та
П.С. - много тъпо да мисиш , че като предложиш на тепсия мацка , ама много готина мацка ( с ръка на сърцето го казвам
) в рибарски сайт , ще ти отвърнат с позитивни мнения , а не с такива за
Нормално е , не очаквай нищо сериозно тук , поне не в тая насока
Айде некой да ме опровергае

Никакво отказване ... ще се борим до първа кръв

П.С. - много тъпо да мисиш , че като предложиш на тепсия мацка , ама много готина мацка ( с ръка на сърцето го казвам

Айде некой да ме опровергае

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
е аз за какво мислиш че тук пиша.нали все се оплакват че жена му на еди кой си не искала да ходи с него за риба(в това числно и мойта) и т.н. та за това пиша тук.а причината момичето да си няма приятел нямам право да я споделям аз това евентуално тя ще го сподели ако се намери някой

-
- учете се от него
Мойто предложение е сериозно бе пич, синковеца е убавец ще става капитан
, пък и на мене ми се ходи по Марица
.
Даже заедно с младите може да отидем при Слави за телевизионна сватба да се сборим, че и ние с буля не сме женени

Даже заедно с младите може да отидем при Слави за телевизионна сватба да се сборим, че и ние с буля не сме женени

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
ми пусни снимка поне де
кажи на колко е години ? аз кво да и кажа (покажа) ?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Баси, кво става тука
Страшна тема се заформи....
Презентация на Боса
Млад, здрав, с жена, дете, куче, любовница, изкарвам повече от колкото мога да похарча...
искам я само за вечерите, когато съм в команидировки... през останалото време може да прави каквото си иска, където и както пожелае
Единствено условие, да се подържа във вид който да я желая
ма виждам, че спортува... та 
телефона на лични

Презентация на Боса

Млад, здрав, с жена, дете, куче, любовница, изкарвам повече от колкото мога да похарча...
искам я само за вечерите, когато съм в команидировки... през останалото време може да прави каквото си иска, където и както пожелае

Единствено условие, да се подържа във вид който да я желая

телефона на лични

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- J.P.
- научил се да хвърля
Гледам,че е и мен на сергията са ма турнали....та да питам-каква е зестрата?Че аз,като един проЗ консуматор....без зестра се не давам
Требе понееее.....едно-две родопски одеала да има,супник...прибори....таквиз неща.

мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
-
- учете се от него
АААА не, мушмурокът не дава да му качвам снимката, че после не може да се отърве от УХАЖОРКИ
Ма на мен все не ми харесват, пък тази мома АРНА ми се чини

Ма на мен все не ми харесват, пък тази мома АРНА ми се чини

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
АРНА АРНА... Колко да е АРНА. Аз не, че ги разбирам тия работи, ама съм чувал, че е както при колата... не може да вземеш кола без да си вдигнал капака нали...?
. Иначе на снимката е огин 

Marco Polo написа:......., седнете двамата пред компютър, нека тя ги разгледа, пък оттам нататък - каквото сабя покаже!

Колеги някой да ми каже как се трият снимики от постове и галерия

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не си ли чувал за гумичка бе ДелеФ...Nedeltcho Delev написа:Колеги някой да ми каже как се трият снимики от постове и галерия

Marco Polo написа:Страхливец!

Не,че съм страхливец ама на един складажия бая ще му дойдат и одитори и две счетоводителки,искам и аз да съм нормален човек като ората и да си бачкам ей тъй в некое атилие като графичен дизайн и некви си там оформления и ич дън ми пука кой от Пловдив или някъде другаде го засърбяла стафидата!