Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Маршрут- ДУШАНЦИ
-
- учете се от него
Маршрут- ДУШАНЦИ
Днес наобиколих устието на Душанци - по обичайния "екстрийм" маршрут и сред величествена есенна природа. Язовира е паднал с около три метра по вертикала и " обичайните заподозрени" ги няма на обичайните им места
Пообиколих стотина метра с директния и сондичката до като "хвана" заветните четери метра. От платиките няма и помен , бабушките също са се изпокрили... за сметка на това , ковнах на бял няколко съвсем прилични кефала , след което броих до тридесет на уклеите( нали трябва да има и за другите колеги
) и към 15.00 си хванах пътя по "обичайния маршрут. По-долу малко снимки:
"Пътечката" и пейзажа , като минаваш от там и мине влак- ставаш луд , между него и парапета

Язовира ; добре се вижда колко е спаднал:

Южната страна на втичалото ( аз бях от северната страна):

Някой и друг кефал ( много борбени и упорити , ластик 1.4 го вадят около метър и нещо , че и кеп...
)

п.п. сутринта беше студ на кутийки

"Пътечката" и пейзажа , като минаваш от там и мине влак- ставаш луд , между него и парапета

Язовира ; добре се вижда колко е спаднал:
Южната страна на втичалото ( аз бях от северната страна):
Някой и друг кефал ( много борбени и упорити , ластик 1.4 го вадят около метър и нещо , че и кеп...

п.п. сутринта беше студ на кутийки

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Маршрут- ДУШАНЦИ
Много силни кефали,БРАВО Ида
Маистор си е маистор.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- gorkata_petrov
- разбира нещата
браво ИДА .много добър излет си направил и страхотен репортаж.Браво за кефалите.И аз искам . 

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- сериозен играч
Майстор е лови ги две мнения по въпросо нема.Евала.
- Моряка
- кандидат преподавател
И глад на филийкиIDA написа: п.п. сутринта беше студ на кутийки

А сега де? 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Ида готини кефали! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Голяяям си.Браво градски 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Яки кленове, браво!
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
Кленът е много добър , около половин кило ( +/- сто грама) D Поздрави ! Миналата година ,декември садките с пъстървите нещо се бяха счупили
, но това бе от към стената. Сега как е положението със садките и пъстървите там ?

-
- ще става разбирач
Браво.Много добри рибоци

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Илийка браво нещо се беше поскрил малко от там малко по надолу около 150 метра 2-2.5 метра дълбочина бяха червеноперките интересно беше че кълве и на торен ,бял ,и на варено жито. Малко костурчета но са дребни. и не обръщай внимание на хора който не разбират от риболов . И репортаж и риба перфиктно.
-
- учете се от него
Бабушки нямаше на тази дълбочина , хванах само две и то маломерни. Тази седмица може пак да прескоча , този път обаче , подготвен както трябва за кефали ( с много "бял")
Колкото до пъстървите , в духа на общия тон в този бранш- мълча си и не давам инфо , плюс това сега тече забрана 

IDA написа:Бабушки нямаше на тази дълбочина , хванах само две и то маломерни. Тази седмица може пак да прескоча , този път обаче , подготвен както трябва за кефали ( с много "бял")Колкото до пъстървите , в духа на общия тон в този бранш- мълча си и не давам инфо , плюс това сега тече забрана
Тече забрана за балканска пъстърва по реките ! За дъговата забрана няма , еле па за "садковата"

-
- учете се от него
Значи , втората част на подчертаното от теб изречение - отпада !!!Trias написа:IDA написа:Бабушки нямаше на тази дълбочина , хванах само две и то маломерни. Тази седмица може пак да прескоча , този път обаче , подготвен както трябва за кефали ( с много "бял")Колкото до пъстървите , в духа на общия тон в този бранш- мълча си и не давам инфо , плюс това сега тече забрана
Тече забрана за балканска пъстърва по реките ! За дъговата забрана няма , еле па за "садковата"; като гледам размножителния период на американките по Душанци и Доспат ми се струва , че сега нещо не са се разгонили ... и май и напролет тая няма да стане