Къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
georgymit
новобранец
новобранец

Къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов

Мнение от georgymit »

Колеги къде е разрешено на яз.Овчарица за риболов?
Знаете ли каква е разликата между адвоката и шарана? Едното се рови в тинята, а другото е риба! Ха-ха!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Първо ЧНГ колега - от здраве и слука през новата година да не се отървеш.
А що се отнася до овчарица ето ти малко инфо :
http://forum.nariba.com/viewtopic2539.html

За риболов е разрешен само единия бряг - този , който е преди комините в ляво като идваш от Раднево - незнам коя посока е (север , запад) , жалко че си хвърлих билетчетата от таксите ... и малка част от стената е разрешена.
Успешен улов! :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ОТГОВОР

Мнение от ventyri »

ПРИЯТЕЛЧЕ,ПЪРВО ИСКАМ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ МНОГО МЕ СЪМНЯВА ЗА ТВОЯ УЛОВ И ЗАТОВО ДАЛИ НЕ СИ ПРОСПАЛ ПЪТЯ ДО ТАМ И ДА СИ БИЛ ДРУГАДЕ НА ДРУГО МЯСТО, А НЕ НА ОВЧАРИЦА -ТОПЛОТО ЕЗЕРО.ТОВА ЗА КОЕТО,МОЖЕ БИ ГОВОРИШ ИЛИ ТВЪРДИШ,ЧЕ СИ БИЛ ТАМ И БЕЛИ РИБИ ТОВА ТИ ОНОВАТИ ИСКАМ ДА ТИ КАЖА,ЧЕ НЕ Е СТЕНА,А ПРЕГРАЖДА СТУДЕНОТО ОТ ТОПЛОТО.ИСКАМ,СЪЩО ДА ТИ КАЖА,ЧЕ ЗА ТАЗИ РИБА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ.ЧЕ СИ ХВАНАЛ ТАМ,НА ТОВА МЯСТО ЕДИНСТВЕННО Е АКТИВНА ПРЕЗ ВЕЧЕРТА БИЛ САМ 100 ПЪТИ,ТАКА ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ ВРАЗВАТ НЕЩАТА БРАТЛЕ
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

отговор

Мнение от ventyri »

АКО,ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ,СЕ ЗАПИШИ ДА СПОРТУВАШ ОРЕНТИРАНЕ
Аватар
ventyri
научил се да хвърля
научил се да хвърля

oтговор

Мнение от ventyri »

БРАТЛЕ,ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ ТАБЕЛАТА НА ПОРТАЛА ОТ КЪДЕТО ВЛИЗАШ,АКО СИ БИЛ ТАМ,ЧЕ НЯМАШ ПРАВО ПОВЕЧЕ ОТ 3 КИЛА РИБА ИЛИ ЕДЕНИЧЕН ЕКЗЕНПЛЯР??????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами според теб е активна вечер , защото повечето хора ходят през вечерта и то след 12 да не плащат такси , а ти недей гледай какво пише за килограмите на билетчето ..... в багажника никой не ти гледа ... и моля ти се да си имаме уважението ако ти се записвай на курсове по ориентиране , ако искаш недей , само не ми се прави на големия спец ...
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Пък дали те съмнява или не - ако искаш вярвай , ако искаш не вярвай ... от ямбол си иди и провери ... казвам ти още 1 път да си имаме уважението като искаш да кажеш още нещо кажи ми го на лс.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Local написа:, а ти недей гледай какво пише за килограмите на билетчето ..... в багажника никой не ти гледа ... и...
:smt090 Ц Ц Ц.....Няма да се оправим ей!!!
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Банкера , говорим за 4-5 риби отгоре , а не за цял багажник , верно няма да се оправим , всеки разбрал недоразбрал говори и все си мисли че знае...
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Е на тия мошенници и цял чувал да вземеш пак ще е малко :lol:
Чесно си казвам отказаха ме да ходя за келявата им радиоактивна риба от поне 4-5г .То бяха проверки то бяха мутри то бяха простотий никъде другаде не съм ги виждал и същевременно същите тия пердашат с мрежите маломерни риби като за световно :P :P :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Любо Амура
новобранец
новобранец

Мнение от Любо Амура »

ЧНГ колеги
Искам да Ви кажа че на Овчарица риба може да се хване по всяко време на денонощието,включително и бяла риба. Колкото до ваденето на маломерна риба с мрежите,това не е вярно, защото просто няма реализация. Освен това няма друг водоем който да се зарибява така методично и планирано. :D
Поздравявам всички пушачи,гласували за БСП
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

А аз ще ти кажа какъв случаи имам там :
Отивам плащам както си е редът посочват ми мястото където е разрешено и заставам захранвам си и след 1ч точно когато се точа за добри удари идват ония батьовци с лодката и опъват мрежа на 20м пред мен след моя протест ми се каза ясно да сменя мястото ако това не е наглост аз не знам как да го нарека имам и др. случай които ме отказаха да ловя там :P :P :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

АМУР ТИ КОЛКО ПЪТИ СИ ХОДИЛ(ТОПЛОТО) ТАМ ЧЕ ДА ДАВАШ ТАКИВА ТВЪРДИ ИЗКАЗВАНИЯ И МНЕНИЯ .ОТИДИ ПРЕЗ ДЕНЯ И НЯМА ДА ВИДИШ ЕДИН РИБАР .САМО НА СТУДЕНОТО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА МОЖЕШ ДА ВИДИШ ДА ЧАКАТ ЗА КОСТУР ИЛИ ДРУГИ РИБИ.ГОВОРИМ ЗА ЗИМНИЯ ПЕРИОД ,ПРЕЗ ЛЯТОТО НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”