ВНИМАНИЕ!!! 29.12.2005-между 6-я и 9-я км р.Марица

Модератори: bobopeli, sapuna

bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ВНИМАНИЕ!!! 29.12.2005-между 6-я и 9-я км р.Марица

Мнение от bankera »

Вчера бях за риба на Марица,на северния бряг между 6-я и 9-я км,пада се под абраша някъде.Валат пълен.кал до уши.Затънах!Бе ужас.[/
Обаче на отсрешния бряг където реката вече става широоока един идивид усърдно си косеше необезпокояван от никои.В първия момент не ми направи голямо впечетление.Продъжавах да си копая колата, обаче след време взех да чувам че тоя ми ти пич си гоовори с някой.Обръжам се след около 20-30мин. и кво да видя?!Още трима.Ставт общо 4 косача.Търмъчат здраво и изобщо не им пука.Да се хвалят кой какво бил изкарал предните пъти.Единия изкара една около една ръка дължина риба.Бляскава.Предполагам алай!Друго не видях.Много съм разочарован и ще предприема мерки за доказване и уличаване на нещастниците.Какви мерки няма да кажа що някои от тия мизерни изчатия четат чат пат кво се пише във форума.Така че колеги ако някои има мераклия и има идеи как да се справи с тези човекообраазни корморани да пиши или направо да действа.
Изображение
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Странно маи всички сте си пробвали късмета там.А може пък и за накои да съм дал добра идея. :evil: :evil: :evil: :evil: Ако хвана някои да търмъчи там ще го стрелям с пушката .Ще се целя в краката да може да стане този който дръзне да търмъчи инвалид за дълго.Обявавам го официално!!!Ша ви пръсна гъзовете мастии жалки!!!Децата и жените ви няма да могат да ви познаят!!! :twisted:
Изображение
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Прав си човече но все пак...
спокойствие ... :roll:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”