Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Жълади
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Жълади
Незнам дали ще вземе на жълъди , ама на кестени , май ще се излъже.

Апа и като гледам ,теа са зелени,според мен требе да са кафяви.

Апа и като гледам ,теа са зелени,според мен требе да са кафяви.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Още един мераклия за фен клуб
Вие тъпи ли сте или ни правите на такива,писна ми на хуя от малоумници,и за това спрях да пускам и теми.Главата освен да ти носи шапката служи и за друго.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
butnik написа:Още един мераклия за фен клубВие тъпи ли сте или ни правите на такива,писна ми на хуя от малоумници,и за това спрях да пускам и теми.Главата освен да ти носи шапката служи и за друго.

В природата могат да се открият много факти, които за нас са куриоз. Такива е имало и ще има. В корема на 9 кг. сом съм намирал костилка от синя слива. Беше леко огъната и се беше заклещила с острите си краища в корема му, та не е могъл да я повърне. Цвета и беше станал сиво-зелен, от стомашните сокове. Изглежда доста време е стояла там. Иначе корема му беше абсолютно празен. Това, обаче не е гаранция, че сома се храни със сини сливи, може да е лапнал риба, която преди това е глътнала сливата.
- krokibg
- учете се от него
Колега,може да ти е казал приятеля ти че можеш да опиташ на Жъладов червей а ти да си разбрал на жълад.Само ако е така се питам как ще ги слагаш тези малки червейчета на тези големи кукиmonilom написа:здравейте колеги днес бях при един познат рибар и го разпитнах на кво да ловя сом.Той ми каза пробвай на жълад може ли да ми кажете дали това с жълада е истина или тоя приятел се е базикал с мен аз не съм чувал а се лови на жълад ако някой знае нещо моля да сподели![]()
![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!