Жълади

Модератор: sapuna

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Re: Жълади

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Незнам дали ще вземе на жълъди , ама на кестени , май ще се излъже. :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Апа и като гледам ,теа са зелени,според мен требе да са кафяви. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Още един мераклия за фен клуб :D Вие тъпи ли сте или ни правите на такива,писна ми на хуя от малоумници,и за това спрях да пускам и теми.Главата освен да ти носи шапката служи и за друго.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Изображение Изображение Изображение
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

butnik написа:Още един мераклия за фен клуб :D Вие тъпи ли сте или ни правите на такива,писна ми на хуя от малоумници,и за това спрях да пускам и теми.Главата освен да ти носи шапката служи и за друго.
:smt023 :lol: :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

В природата могат да се открият много факти, които за нас са куриоз. Такива е имало и ще има. В корема на 9 кг. сом съм намирал костилка от синя слива. Беше леко огъната и се беше заклещила с острите си краища в корема му, та не е могъл да я повърне. Цвета и беше станал сиво-зелен, от стомашните сокове. Изглежда доста време е стояла там. Иначе корема му беше абсолютно празен. Това, обаче не е гаранция, че сома се храни със сини сливи, може да е лапнал риба, която преди това е глътнала сливата.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

monilom написа:здравейте колеги днес бях при един познат рибар и го разпитнах на кво да ловя сом.Той ми каза пробвай на жълад може ли да ми кажете дали това с жълада е истина или тоя приятел се е базикал с мен аз не съм чувал а се лови на жълад ако някой знае нещо моля да сподели :wink: :wink: :wink:Изображение
Колега,може да ти е казал приятеля ти че можеш да опиташ на Жъладов червей а ти да си разбрал на жълад.Само ако е така се питам как ще ги слагаш тези малки червейчета на тези големи куки :lol: :lol: :lol: Не се сърди на хората че те бъзикат,но наистина е несериозно да се говори за сом на Жълад било то изсъхнал и кафяф.На друго нещо,изсъхнало и кафяво може да удари но на жълад - нъцки :lol: :lol: :lol: Иначе,сомовете лапат какво ли не когато си пада във водата хвърлено от лодка примерно.Може да го помисли за храна при свободното потъване на предмета и да му налети.Примери много,със капачки от всякакъв вид и тем подобни.Успех и вземи да вържеш някаква тенекия и ти на приятеля ти както той те е пратил за зелен хайвер :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”