Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Баща ми сега се върна от Кранево... от 7:30 до 15:00ч - 3-4 заргана + 1 илария.... каза, че след като задухал Южния вятър всичко приключило.... дори каята пробвал...ядец! 

-
- новобранец
На коя буна е бил ?
Бях на трета краневска буна от 13:30 до 16:00, резултат - 2 иларии и много вятър. Колегите, които са отишли рано сутринта имаха по три-четири заргани и още по толкова иларии.goshodimov написа:Някой да има информация за Кранево , Балчик , Бялата лагуна /СБА/ ?
и най-умния си е малко прост
Дружба днес 8 хубави заргана много поведена и истървана риба,проба за бонбарда която да върви в средните слоеве на водата- неуспешна,смяна с бързо потъваща резултатите на лице,продължавам да ловя по същия начин-бързо въртене спирам бонбардата пада на дъното сследва УДАР.За последната риба разгъвах кепа,снимката е в галерията.Поздрави. п.п.Не че е огромна но ловя с бидем 0,12

За да поискаш, трябва да дадеш
-
- новобранец
На потъваща или плаваща ловихте ?stoistoi написа:Бях на трета краневска буна от 13:30 до 16:00, резултат - 2 иларии и много вятър. Колегите, които са отишли рано сутринта имаха по три-четири заргани и още по толкова иларии.goshodimov написа:Някой да има информация за Кранево , Балчик , Бялата лагуна /СБА/ ?
- slashi
- новобранец
- Обратна връзка:
на червенка в неделя дали ще излезе зарган ? 

не е важно колко ще хванеш, важното е да си за риба
- slashi
- новобранец
- Обратна връзка:
оф
как се става толкова рано
как се става толкова рано

Еми то това му е чара на заргана,ставаш в 5:30 ,едно шкембе на 33-ката и после гаааз на колата пристигаш всички места заети(събота и неделя),навираш се някъде и го почваш 

- slashi
- новобранец
- Обратна връзка:
да си призная
аз съм от Сливенския район, там основно речен риболов или на язовира. От тази година се запалих на МОРСКИ риболов. Готино е.
аз съм от Сливенския район, там основно речен риболов или на язовира. От тази година се запалих на МОРСКИ риболов. Готино е.

- milen kordov
- научил се да хвърля
Браво,Slashi.Пожелаваме ти да хванеш най-голямата риба.Само не се вижда добре на снимчицата,това какво е дето го държиш с две пръстенца?
На трета... с (по неговите думи) още 30-40 човека! Луда работа...рибари бол, риба...йок!goshodimov написа:На коя буна е бил ?

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Значи за около 45-50 мин/по новата отсечка/ си в Бургас и още 20 мин. до Созопол. Не е лошо като време за път ,пък и няма да ставаш много по-рано.По това време пътищата не са претоварени. Имаше години,в които ми се налагаше редовно да изминавам целия този път от Ямбол в името на морския риболов. През Грудово беше по-удобно,че се излизаше направо на магистралата за Созопол,но за Поморие ползвах "царския път". Хубави години,с евтин бензин,още по-евтина газ и риба в несвяст.аз съм от Сливенския район
Поздрави и много риболовни успехи!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Днес на Дружба на Тошето но постата 7 зизи от 15 до 18.30 като 3те са от 17.30 нататък леко взимаше но отначало искаше прозрачна бомб. Аз бях на бързо потъваща но рибите са прилични. На Рубин имаше хора докато си тръгнем но никойне пише????