Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Здравеите колеги моля за малко инфо ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравеите колеги моля за малко инфо ?
Така тъй като съм много ама много запален по риболова с това ново чудо на техниката наречено фидер та обикалям тея дни из магазините в Пловдив като някоя заблудена каракуда и си тарсих сносен прат на сносна цена та попаднах на една марка която не виждам писано никаде за нея нито похвали нито нищо та ще се обърна към вас да ми дадете инфо дали става тоя прат за нещо ето параметрите :
Zoom Feeder leight 360/420 sm Medium Action 3 Върха 2.5 oz 2.0 oz i 1.5 oz добавих сносна макрица поне според мен Attack 10 и линия ION Feeder Super pro 0.18ф та ако някои от вас любители има информация за тази въдица нека я каже и без недомлавки
Аиде Наслука !!!
Zoom Feeder leight 360/420 sm Medium Action 3 Върха 2.5 oz 2.0 oz i 1.5 oz добавих сносна макрица поне според мен Attack 10 и линия ION Feeder Super pro 0.18ф та ако някои от вас любители има информация за тази въдица нека я каже и без недомлавки

Аиде Наслука !!!

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Здравеите колеги моля за малко инфо ?
еййй няма никои ли с такава принадлежност о.0 ?!?!

Без риболов няма любов !
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Сря Юни 10, 2009 12:10 am, променено общо 1 път.
Здравей колега. Ако вече си ги купил тия въдица и макара, то по-скоро ние ще чакаме инфо от теб, как се държат по гьоловете.
Можеш да ги снимаш за да ги видим и ние, защото наистина не става ясно за какво точно иде реч.
Ако още не си ги купил, то дай инфо до какви пари си склонен да отделиш за закупуване на такъми и тогава ще получиш конкретни предложения. Имай в предвид, че са необходими и някой други по-дребни принадлежности като хранилки, вирбрли, куки, поводи и др., за които също трябва да си предвидиш парички.
Успех.

Ако още не си ги купил, то дай инфо до какви пари си склонен да отделиш за закупуване на такъми и тогава ще получиш конкретни предложения. Имай в предвид, че са необходими и някой други по-дребни принадлежности като хранилки, вирбрли, куки, поводи и др., за които също трябва да си предвидиш парички.
Успех.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Tова трябва да е: http://www.ficanka.hu/product.php?id=2858 явно унгарска марка Energo Team, а модела е Zoom Feeder: http://www.miboltunk.hu/bolt/energoteam ... &hitNum=15
нямам живарник
- Rak1
- научил се да хвърля
Въдицата изглежда добре или поне данните са и добри.
Влакното доколкото разбирам е на AWA-SHIMA. Ползвам такова и съм доволен от него.
Макарата трябва да е ATTRACT CAST 10 доколкото разбитам. Вижда ми се малко мъничка и слаба за фидер.
Имам такава 20 и впечатленията ми са че не реди добре влакното( реди го на обратен конус) и китаичетата са и сложили малко къса дръжка (явно защото са им малки ръчичките) въпреки че за цена от 20-30 лв. си е добра.
Влакното доколкото разбирам е на AWA-SHIMA. Ползвам такова и съм доволен от него.
Макарата трябва да е ATTRACT CAST 10 доколкото разбитам. Вижда ми се малко мъничка и слаба за фидер.
Имам такава 20 и впечатленията ми са че не реди добре влакното( реди го на обратен конус) и китаичетата са и сложили малко къса дръжка (явно защото са им малки ръчичките) въпреки че за цена от 20-30 лв. си е добра.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дам това е въдичката закупих я вече други ден сам на излет като се прибера ще ви кажа какви са ми впечатленията макарата е наистина Аttack cast 10 ми малка ама тва ми е парвата такава принадлежност (тоест фидер въдица) четох тук там не видях никаде да е упоменато големината на мкарата каква трябва да е и я взех на моя приценка ...hristotihov написа:Tова трябва да е: http://www.ficanka.hu/product.php?id=2858 явно унгарска марка Energo Team, а модела е Zoom Feeder: http://www.miboltunk.hu/bolt/energoteam ... &hitNum=15
та колкото до цената фидера е 98 лв Full mat carbon макарата е 36 лв 4 ball's а влакното както казах е ION pro Feederс сечение 0.18

Без риболов няма любов !
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
честито колега, щом струва 98 лева мисля че ще е добър фидер, успех ти пожелавам и разказвай ако има нещо интересно
нямам живарник
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за вас винаги самоче ако има някои главен модератор да ми пише на лс имам 1 страхотна идея аиде наслука
!

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ПИши му ти.И ако макарата е модел 1000 или най-малкия размер,ще береш ядове с фидер риболова.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
що бе ицоbutnik написа:ПИши му ти.И ако макарата е модел 1000 или най-малкия размер,ще береш ядове с фидер риболова.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
вчера бях на езерото риболова беше в доста "surviver" обстановка но прата издаржа по всички критерии на това задание правих замятания с празен Фидер от 30 гр които излетя на не по малко от 50 м както и със същата хранилка която този път пък беше пълна нямах пак проблем ... с изваждането имах 1 малак проблем когато от невнимание бях закачил влакното на 1 клонче и при самото засичане кордата се скъса но каракуди от порядака на 500 - 600 гр ги вадех като тапа от г*з 

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Makaрата трябва да е мощна,модел 2500 до 4000,мачова или тези които ги водят спининг.С тая 1000 ако закачиш голяма риба с тия малки зъбчатки ще се озориш.А да не казвам по-голяма дума.Лично мнение, но размер 1000,са за малки реки ,където не гониш дистанции и не изтичаш по 30-40м.5кила написа:що бе ицоbutnik написа:ПИши му ти.И ако макарата е модел 1000 или най-малкия размер,ще береш ядове с фидер риболова.на мен на фидерите са ми по малки макарите от на болонезето
аз ли така сьм свикнал,ама все си мисля,че ми е по удобно.ядове наистина има,ама само в морето като заметна на 70-80 метра за заргана.от солената вода ,вятьра и изхвьрлянето понякога плетеняка бега на бради и се оплита.но е по скоро инцидентно.ти по ги разбираш впрочем-поправи ме ,ако греша,че да не зблуждаваме младежта
![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....