Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Мисля да опитам!!!
Модератор: bobopeli
Re: Мисля да опитам!!!
Декоративните рибки се пренасят във продълговати торбички ръкави .Те допълнително се зареждат със кислород .Алтернатива Е язовира в КОВАЧЕВО.Ако мога да помогна с нещо свиркаи.
Приятелю,как се събира 1тон риба в торбичкиMECHOLIN написа:Декоративните рибки се пренасят във продълговати торбички ръкави .Те допълнително се зареждат със кислород .Алтернатива Е язовира в КОВАЧЕВО.Ако мога да помогна с нещо свиркаи.

Нищо лично!Благодаря и за предложеното съдействие

-
- ще става разбирач
Където и да я пуснеш все е по-добре отколкото да се изхвърли както казваш.Това е добра идея , браво 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Компресор на акумолатор ще реши въпроса .с кислорада .НЯМА ЛИ НЯКОЙ С БУС ИЛИ КАМЕОН .
-
- сериозен играч
Направо не мога да повярвам кви неща пишете.Да България влезе в европейският съюз,но същевременно е на светлинни години от него.Незнам кви са ни законите в БГ-то ,но такава глупост'' мисля да опитам, ще зарибявам'' не бях чувал.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- и господ не е толокова добър
Ако всичко е сигорно уговори някой камион и ще съберем пари и да платим курса 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Лово не се учудвай! И не мога да разбера защо да е глупост! Всеки нормален риболовец (а и не само) ще предпочете въпросното количество риба (па била тя и каракуда), да се разсели и да и се даде възможност да оцелее, отколкото да стане на Бял червей! Е да, в цивилизованите страни зарибяват с други видове риба, но тук засега е така. Не знам от кога не си си идвал и дали въобще си ходил на някой от свободните водоеми, и да видиш на живо как цял ден не ти помръдва сигнализатора, или плувката, въпреки неистовите ти усилия откъм захранки, монтажи и прочее!
Замисъла е добър, ако има начин да помагаме по някакъв начин, свиркайте.
Замисъла е добър, ако има начин да помагаме по някакъв начин, свиркайте.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
Гога не ме разбра правилно,или аз се изказах не както трябва. Имах предвид че неможе всеки да зарибява където си поиска.Обезрибяването на нашите язовири,до известна степен се дължи, на точно тези безразборни зарибявания.gogolisec написа: И не мога да разбера защо да е глупост
Наппример рибата може да е заразена,водоемът да не е подходящ за даден вид риба, и още много други противопоказни биологични фактори.
Не съм против зарибяването ,но нека то ,да бъде съгласувано със съответните държавни органи,къде кога и как.
Иначе и аз искам в'' гьола зад блока'' да има пъстърва ,ама не става -няма да оцелее.
В другите държави има риба ,защото строго се спазва селекционирането на видовете риба в тях.
Ако сте решили да зарибявате ,аз също ще помогна парично,но трябва да се знае ясно и точно-този вид риба в този водоем-,и всичко това трябва да стане, със знанието и помоща на органите отговарящи за тези процедури.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- разбира нещата
Съгласен съм! само кажи колко, къде и кога?snegk написа:Ако всичко е сигорно уговори някой камион и ще съберем пари и да платим курса

ОК - разбрах те вече! Прав си, и това е от значение, но специално за таранката, мисля че няма да има проблем. Всеки знае за издръжливостта и способност да се адаптира към всякакви условия. Нима водата в Жребчево е по-мръсна от тая в някой малък гьол, на дъното на който гние дебел пласт наноси и мизерия и водата му почти няма проточност?lovo написа:
Гога не ме разбра правилно,или аз се изказах не както трябва.
Ако сте решили да зарибявате ,аз също ще помогна парично,но трябва да се знае ясно и точно-този вид риба в този водоем-,и всичко това трябва да стане, със знанието и помоща на органите отговарящи за тези процедури.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Благодаря на всички колеги,изказали мнения,препоръки и оценки в темата!
на пичовете,предложили помощ,но заради 20-30л.нафта и 4-5часа работа немога да си позволя да ви създавам главоболия!!!
Още веднъж-БЛАГОДАРЯ на всички
Поздрави,наслука и

Колега, никой от хората развъждащи шаран в язовирите си, не би оставил рибата му да се разболее.Всеки полага необходимите грижи за това.Мисля,че няма да има проблем.lovo написа:Наппример рибата може да е заразена
Каракудата е суперадаптивнаlovo написа:няма да оцелее.

Още веднъж-БЛАГОДАРЯ на всички

Нема такова животноlovo написа:помоща на органите отговарящи за тези процедури.

п.п.към теб-нищо лично