Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
За риба на Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
- st_piskov
- ще става разбирач

За риба на Батак
Здравеите колеги,вчера се прибрах от риба на язовир Батак!Винаги съм си мислил,че риболова там е доста по слаб от Пясъчник,но се оказа,че тази година не е така!Ще споделя с вас,пък които иска да вярва!Още с пристигането опънахме въдиците на около 200-220 метра и захранихме яко с царевица,още не бях разпанал и последната въдица и първото шаранче удари,беше някъде около 800 грама!Ударите продължиха докато излезе вятъра,все парчета около кило до кило и половина!след като вятъра утихна рибата пак взе да се обажда,в един момент на едната пръчка още с удара взе към 10 м.аванс.след около 1 час борба рибата се показа,беше шаран около 7-8кг.,но за лош късмет точно преди колегата да го гребне с кепа рибата се откачи
след този удар продължиха да удрят пак шаранчета около кило!седяхме 3 дена ,но друг голям удар нямахме!равносметката на трагване беше 32 шарана,около 40 кг риба!Рибата удряше предимно на сладка царевица и стиропор!наслука!п.п.имам и снимки,но не знам как да ги прикача![/img]
-
Гост
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля

bravo kolega
mnogo dobar ulov
az vse sam se razminaval s qzovir batak no sega se kanq sledva6tata sedmica da otida a kakva zaxranka izpolzva6e az nqmam lodka spored teb na po blizki raztoqniq 6te imam li uspex
blagodarqti predvaritelno!
mnogo dobar ulov
az vse sam se razminaval s qzovir batak no sega se kanq sledva6tata sedmica da otida a kakva zaxranka izpolzva6e az nqmam lodka spored teb na po blizki raztoqniq 6te imam li uspex
blagodarqti predvaritelno!
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
-
Гост
за захранка само суха царевица,но от ръка мисля,че ще удря само каракуда!рибата почва да се изтегля към стената,така че там местата са далбоки и може и да имаш късмет,но там където бях аз без лодка е немислимо!а доколкото за маломерната риба,отвори си билета,ако изобщо имаш такъв и виж какво е маломерна риба!
-
Гост
-
kuneca_force
:))
kolegi neznam za vas ama kak moje da vi kefi da xodite na iazoviri??za men istinskia ribolov e na reka!!!:))))