Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Радиоуправляемя лодка мое производство
Модератор: emo vasilev
Радиоуправляемя лодка мое производство
Здравеите колеги преди време завърших моята лодка за разпъване и захранване,дано успея да кача снимки.
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: РАДИОУПРАВЛЯЕМА ЛОДКА МОЕ ПРОИЗВОДСТВО

Последно промяна от emo vasilev на Сря Окт 15, 2008 8:22 pm, променено общо 1 път.
Re: РАДИОУПРАВЛЯЕМА ЛОДКА МОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Благодаря Емо ако можеш да качиш и другите снимки ще сам ти много благодарен,и само да добавя лодката не е с тази апаратура, купих по модерна на граупнер но не съм качил снимки
- doko
- ще става разбирач
Re: Радиоуправляемя лодка мое производство
Какви пари ти излезна всичко от към материали? И какъв и е обхвата? Товароносимост? Издръжливост на батериите? Доста въпроси ама ми е интересно. 

Брато колко ми излзна немога да ти кажа но апаратурата на Граупнер МХ12 е 330лв,батериите карат доволно снощи преди да пусна темата имаше тестове и издържаха 30мин каране без почивка и при това имаха още ток но нямах време да видя точно колко ще изкарат до като вземат да малеят,обхвата го дават 1 километар и нагоре на вода поне така ми казаха от магазина в Стара Загора от където купих апаратурата снощи теста беше на 400метра нямаше проблеми с обхвата,даже в галерията ми има още снимки на лодката но нещо немога да ги кача в темата.И колеги ако някои реши да си прави лодка ще помагам с квото мога.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бат Кико яко е глътнал царевица!
Да ти е честита приятелю и само големи амури!

Да ти е честита приятелю и само големи амури!

Мерси МИТАК дати се връща,а за гълтането на царевицата ти си наи големия виновник.АКО някои има нужда от помощ винаги съм готов да помогна с каквото мога.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ
Какъв двигател,акумулатори и рулеви машинки ползваш? И какво захранване за премника имаш?Каква е цената на тези елементи?Апаратурата е много добра,само да не я пре.б.ш. на някой гьол.Хайде - като клъвне,да кажеш и колко захранка като тегло може да носи. Трябва да и коригираш производството май,да не се сърдят хлапетата.
Георги Минков
modelar.dir.bg
Георги Минков
modelar.dir.bg
Хайде и от мене една идея-

малко информация:
-двигател4е от помпа за 4иста4ки от жигули
-два акумулатора 6 волта 4(A)
-малко 4асти от видео
-радио оправление направено от приятел
-и много време

малко информация:
-двигател4е от помпа за 4иста4ки от жигули
-два акумулатора 6 волта 4(A)
-малко 4асти от видео
-радио оправление направено от приятел
-и много време
Браво брато да ти е честита да ти е много вярна и да ти донесе още по големи успехи в риболова.Много ти е хубава лодката.
Моята е с двигател от чистачки,акумулатори 2 по 10 ампера втора употреба японски един мои приятел ги внася от Италия,серво машинки от магазин Конрад 15лв за броика,днеска извадихме калъпа с братовчед ми че имаме доста заявки за лодки в Харманли и просто не знаем как ще смогнем.
-
- новобранец
Ресьор много ме кефи лотката ти за разпаване на въдици
.Много стабилно се движи на вода един френд ми каза за лотката ти и ми прати клипчето дето си му претил когато сте я пускали! Всичко ми се вижда много стабилно като механика и здравина баш като за нашето хоби (риболова) по който сме заплеснати . Изкам да те питам колко ще ми струва това удоволствие да притежавам и аз такова удобство . Само ми кажи колко ще струва няма да имаш никакви проблеми с заплащането .

Корабокрушенец лодката наистина е много стабилна на вода и хода и е доста добър,за колеги от форума има промоции,а за цената ще се разберем на лични съобщения не само лодката но и цената ще ти хареса.Бъди жив и здрав
ресьор какво радио оправление ползваш?
Пако брато управлението ми е Граупнер МХ12от Квалитет21 в Стара Загора,за сега апаратурата е много добра само цената не ми харесва 330лв и това ебез зарядно за нея.