мнение за болонезе
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- ще става разбирач
мнение за болонезе
колеги решил съм да си взема болонезе ,но финансите са ми до 100 лв даите мнение за тази пръчка SPRO - Premium Power X Tele River S струва ли си
Re: мнение за болонезе
колега за този модел ли става въпрос?
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5850
а от къде ще си го купуваш, защото и аз исках да си взема този модел , но го няма никъде в наличност.Ползвал съм го преди но го подарих на брат ми много съм доволен от болонезата!
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=5850
а от къде ще си го купуваш, защото и аз исках да си взема този модел , но го няма никъде в наличност.Ползвал съм го преди но го подарих на брат ми много съм доволен от болонезата!

-
- ще става разбирач
за този модел става въпрос. Не съм го търсил по магазините , но ако го няма ще го поръчам от сайта
-
- ще става разбирач
много лошо точно си го бях харесал и към цена и тегло не го внасят ли какво ти казаха по магазините в орозов пита ли
попитах и в Орозов и в Фишинманията - щом не е свален от манията най-вероятно го чакат да дойде, но пък в орозов ми казаха че ще внасят на SPRO по -висок ценови клас болонези 180 -220лв. като в случая е по добре да си харесам някоя TICA.

Kато гледам е изчерпан в сайта.Иначе не е лоша 5-цата според мен,че 6 вече идва леко тежичък.Като цена поне изглежда примамливо предложение.И аз трябва да си взимам някво боло,но още се оглеждам.
TICA FAN
-
- ще става разбирач
май ще събирам пари за догодина да си взема болонеза за сега ще ловя с мача