Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Зарган и илария
Извинявайте, но в тази тема се говори за воблери, а не за бомбарди?КИРО написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=49&t=12640avus написа:Ей тук вече ме заинтересува и ще питам: Какви са тези бомбарди? Покажи някоя снимка, дай някакво инфо за тях, начин на производство и действие? Нали форума е за споделянечуруликпенчо написа:..... Бомбарди "Чурулик".......![]()
Мерси предварително
Тук е писал,може да прочетеш.
Или аз нещо бъркам?
Моля за повече информация! Това да не са бомбарди от шоколадови яйца?
Не приемаите поста ми като заяждане, моля!

Не съм виновен! Толкова ми е акъла!
Колега за риболов на зарган не ти трябва воблер а бомбарда 

- patter
- вече хвърля и на тежко
Бомбардите 'а ла Чурулик' са обикновени бомбарди с някой екстри - утежнения и други такива. В някой от темите на форума има писано малко по този повод, но тайната им все още си е тайна 
mikewolf - верно цитата на Киро не е от най-подходящите

mikewolf - верно цитата на Киро не е от най-подходящите

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Грешка,в бързината аз съм сбъркал.Имаше някъде тема ,като я намеря ще дам линк,а ако някой друг я намери,нека ме изпревари. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
На Дружба заргана се дръпна на вътре, на негово място чернокоп с големината на едър есенен сафрид.След обедния риболов приключи с четири заргана взети на поне 80 метра от моста и 17 чернокопа.Имаше момчета които хвърляха от сутринта с нулев резолтат.
За да поискаш, трябва да дадеш
Ама аз сериозно говорех за шоколадовите яйца!
Обясняваха ми веднъж как използват пластмасата им за основа, а и ги утежнявали с пясък.
Това точно от бургазлии.
Та затова попитах
Но се радвам, че всички сте със страшно чуство за хумор.
Наздраве
Обясняваха ми веднъж как използват пластмасата им за основа, а и ги утежнявали с пясък.
Това точно от бургазлии.
Та затова попитах

Но се радвам, че всички сте със страшно чуство за хумор.
Наздраве

Не съм виновен! Толкова ми е акъла!
Брат това с яйцата не го ползва никой от години.
-
- научил се да хвърля
Да това с яйцата е вярно. Баща ми е родм от Бургас и още имам един такъв такъм който си го ползвам доста успешно. 

Сега малко преразказ с картинки на двама антифена на компютрите и интернета.След едно полукапо в понеделник(ако не броим един заблуден зарган), бащицата и един негов авер след няколко мои съвета-къде, кога и как, с доза и полвина блатен и трийсетина червея от градината(за кураж) се насочили на юг от Бургас. Единия на плаваща, другия на потъваща.Аз естествено не очаквах нещо особено от тях, но те ме изненадаха приятно. Ето това е резултата до 11,30ч. като рибата ту е кълвяла за полвин час, ту е спирала за още толкова.В началото до 10ч. е давала по-добре плаващата, после авера му с потъващата е наваксал изоставнето.

В едната кофа са 18 зизита+3 пуснати, а в другата улова на бащата 19+1. Явно този дето ни гледа отгоре, обаче спазва правилото три към едно, защото след третото пуснато писалче е излязъл и единствения за деня каиш(около педдесетте), при това взет на торен червей.

А тука вместо ролетка-джапанки №43

След като се свършили блатните в употреба са влезли торните и то също така успешно както другите-около десетина заргана са били излъгани така. И другите колеги са постигали подобни резултати, тъй че грабвайте сопите, заргана се разяде.
В едната кофа са 18 зизита+3 пуснати, а в другата улова на бащата 19+1. Явно този дето ни гледа отгоре, обаче спазва правилото три към едно, защото след третото пуснато писалче е излязъл и единствения за деня каиш(около педдесетте), при това взет на торен червей.
А тука вместо ролетка-джапанки №43

След като се свършили блатните в употреба са влезли торните и то също така успешно както другите-около десетина заргана са били излъгани така. И другите колеги са постигали подобни резултати, тъй че грабвайте сопите, заргана се разяде.
Последно промяна от карид на Пон Фев 16, 2009 7:30 pm, променено общо 1 път.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
кажи моля те къде е това място където е хващал баща ти?
Качествени чепарета Borkata

-
- учете се от него
На юг от Бургас 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тва на юг го разбрах.аман от потайници.няма да изловим рибата,споко:)
Качествени чепарета Borkata

- turing
- вече хвърля и на тежко
ьбе знаят ли те хората с кви чалъми си 

абе на канала дава ама трябва да улучиш момента вече две седмици подред ходим КАПО кажете някои ходи ли там даите инфо
И ЛОВЕЦ СЪМ И РИБАР СЪМ