Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Морално или напротив? Тема за таковането...
Модератор: dantho.mihov
Re: Морално или напротив? Тема за таковането...
Стига сте се хилили толко- само хахо- хихи,Krokibg написа:...ти женати караш по веднъж седмично,как ша караш кумицата и комшийката бре айванино![]()
![]()
Малийй,голям смях падна тук да знайш.ама няма лошо...
а въпроса е съвсем нормален.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Върхи ! Баси в кво противоречие се фърляш сам напрао кефиш
Нема таково чудо - жена ти да прочете темата както сам твърдиш че си я и показал и да не я проверява системно увнапоследствие ! Същата работа като предположението на BZI по-горе коет звучи некси ногу нереално в случая . Баси е тия неща изтипосани във връзка със жена ....... абе я прочети подписа на Годзилата въпреки че той може да се интерпретира по неколко начина взависимост от превода 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Румбата
- разбира нещата
,че ще има лют секс на сухо и скубане под мишниците !strijok написа:Бе тя да не каже в яда си на ОНЯ косматия, че .......![]()
![]()

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Жената не знае, защото не може да цъка на компютъра,
а оня мисля че не е обратен,
русата няма да му каже нищо-
така че няма как да разбере.
-
- учете се от него
Така като чета , кога ли ще мериш колко са 100 метра на зиг-заг , до като оня рунтавия слага и втория пълнителvyrhara написа:Жената не знае, защото не може да цъка на компютъра,

-
- кандидат преподавател
Абе достатъчно е само рунтавия да влезне в сайта и му прочете постовете и леле мале ква стана.

Стреляли са ме с автомат на една стрелба в поделението в Елхово- аз бях фазан и отидох да сменя мишената и един каиш отпери един ред през мене-
единия куршум се заби в земята между краката ми, пак там съм спал заедно с педерас-
не на едно легло,
в една стая- бяхме събрани от кол и въже и аз фазана- висшист да командва някаква сбирщина олигофрени, които не можеха и да четат половината, ма колко коняк сме изпили покрай Тунджа... мани...
единия куршум се заби в земята между краката ми, пак там съм спал заедно с педерас-
не на едно легло,
в една стая- бяхме събрани от кол и въже и аз фазана- висшист да командва някаква сбирщина олигофрени, които не можеха и да четат половината, ма колко коняк сме изпили покрай Тунджа... мани...
-
- кандидат преподавател
Няма каво да те мислиме тогава давай смело с комшийката ама да не изложиш аудиторията. 

- krokibg
- учете се от него
Върхи,внимавай комшийката или кумицата от чакане да не са се снабдили с разни секс атрибути и да се изложиш.Ша ги вбесиш и да не ти наврат някой атрибут да та снимат и да та пуснат тук у форума.Ша та продадат наистина като фазан да знаиш.Като влизаш у тех,гледай къде е метлата и нея да изхвърлиш,че то с метла в задника,срамъ е по голям

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
Мани,мани и аз му се чудя от къде намира време,за жената,кумицата,комшийката па и на риба да иде.Marco Polo написа:Толкова начесто?!?vyrhara написа:Аз жената си я таковам по веднъж в седмицата...
Абе, вие на риба не ходите ли...

Кой беше тояvyrhara написа:Стреляли са ме с автомат

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз не съм прочел до този момент и един ред за ходене на риба. Това,че момчето споделя интимните си мисли в рибарски форум,не значи че ходи за риба. Утре ,като му писне тук ,или изчерпи темата ,ще пише в и в сайт за здраве ,или авиация /примерно/.Мани,мани и аз му се чудя от къде намира време,за жената,кумицата,комшийката па и на риба да иде.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- учете се от него
Ама това е излключително важна и актуална за Форума тема , може да няма за риболов , но след като има цели 24 страници , значи е важна. Колегата освен в тази тема и в "Разни" има и други постове:чуруликпенчо написа:Аз не съм прочел до този момент и един ред за ходене на риба. Това,че момчето споделя интимните си мисли в рибарски форум,не значи че ходи за риба. Утре ,като му писне тук ,или изчерпи темата ,ще пише в и в сайт за здраве ,или авиация /примерно/.Мани,мани и аз му се чудя от къде намира време,за жената,кумицата,комшийката па и на риба да иде.
Регистриран на: Съб Окт 04, 2008 3:37 pm Последно посещение: Сря Окт 22, 2008 10:08 pm Общо мнения: 62 | Виж всички мнения на потребителя
(0.03% от всички мнения / 3.44 мнения на ден) Най-активен във форум: Разни
(48 Мнения / 77.42% от всички потребителски мнения) Най-активна тема: Морално или напротив? Тема за таковането...
(41 Мнения / 66.13% от всички потребителски мнения)

п.п. аз много пъти съм си казвал мнението относно темите в "Разни"- ако не са свързани директно или индиректно с риболова

Не се пали!чуруликпенчо написа:и един ред за ходене на риба.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Eдва ли се паля.
Просто коментирам вероятните ходове и сърфиране на "колегата" из интернет пространството.
Като цяло-интересна птица.....но предполагам за кратко време,докато омръзне. Нещо в стил "Амарена".

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".