Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупих си новия фидер- Въпрос
Модератор: emo vasilev
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Счупих си новия фидер- Въпрос
Здравейте колеги,
Още на първия риболов след като си купих фидера при второто замятане ми се счъпи предвърховата снадка. Фидера е Ултра Вайлет на Микадо. Та въпроса ми е дали някой може да ми каже къде мога да си го оправя- някой майстор във Варна или в някой магазин. В Робинзон Шекспир постоянно ми обещават, че на следващия ден ще получат снадка
. Благодара предварително 
Още на първия риболов след като си купих фидера при второто замятане ми се счъпи предвърховата снадка. Фидера е Ултра Вайлет на Микадо. Та въпроса ми е дали някой може да ми каже къде мога да си го оправя- някой майстор във Варна или в някой магазин. В Робинзон Шекспир постоянно ми обещават, че на следващия ден ще получат снадка

Последно промяна от felippemassa на Пет Окт 24, 2008 6:28 am, променено общо 1 път.
Re: Счупих си новия фидер- Въпрос
Тя тоягата има гаранция щом е шимано нали затова си се изръсил. Още повече 2 снадка значи не е от претоварване имала е фабричен дефект случват се такива ядове и със скъпи сопи. Ходи в магазина от където си я вземал.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въпроса е, че нямаше гаранцияmaximof написа:Тя тоягата има гаранция щом е шимано нали затова си се изръсил. Още повече 2 снадка значи не е от претоварване имала е фабричен дефект случват се такива ядове и със скъпи сопи. Ходи в магазина от където си я вземал.

Отиди в магазина на Стефан срещу полиграфията той продава доста шимана говори с него за съвет. Огито срещу полиграфията му е магазина в една мазичка прави ремонти и с него говори. До спортна зала в магазина на братята също можеш да видиш. Но пак ти казвам щом е чисто нова и е от магазин купена има гаранция.
- daniel_g
- разбира нещата
Aбе аз да те питам ultraviolet не е ли серия на МИКАДО, полска фирма за рибарски такъми? Имат такива мачове , влакна
и фидери
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6625 и ако е така, грешно е да търсиш резервната част при дилърите на шимано
и фидери
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6625 и ако е така, грешно е да търсиш резервната част при дилърите на шимано
- Виктор71
- ще става разбирач
колега пиши ми точно модела и проблема ще отида до склада да проверя и също дали имаш гаранция 0895680599
Бъдете здрави за риболов
Дори и микадо да е щом има дилър за BG. и не си я копуваш от пазара не може да няма гаранция (освен ако не си я настъпал). Не разбирам защо ти ще я ремонтираш оставяй им тази и си вземи квото си харесаш. Добре ще е да си пазиш касовия бон. Кажи им че ще им пратиш данъчни те не ги правят в мазата трябва да имат фактура. Това му е хубавото на EU. Не чакай да свърши сезона.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лошото е , че не ми дадоха гаранцияmaximof написа:Отиди в магазина на Стефан срещу полиграфията той продава доста шимана говори с него за съвет. Огито срещу полиграфията му е магазина в една мазичка прави ремонти и с него говори. До спортна зала в магазина на братята също можеш да видиш. Но пак ти казвам щом е чисто нова и е от магазин купена има гаранция.

Аз имах същия проблем тая година фидера на Шимано Катана -Два пъти подрид ми се чупи от втората снадка ,ще го снимам днес и довечера ще ти кача снимки как съм си го ремонтирал 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре ще съм ти благодарен. Моя направо незнам въобще дали ще може да се направиimitev72 написа:Аз имах същия проблем тая година фидера на Шимано Катана -Два пъти подрид ми се чупи от втората снадка ,ще го снимам днес и довечера ще ти кача снимки как съм си го ремонтирал

Наистина интересна дилема.Купуваш си микровълнова фурна за 90 лева и получаваш гаранция от 24 м.Купуваш си риболовен прът за 90 лв и нямаш ни гаранция нито касов бон даже.Нямаш доказателство че си закупил от "тях" стоката.Но една консултация в комисията за защита на потребителя не е излишна.Но все пак имаш и варианти за действие.
1. Разговор в магазина относно рекламацията на стоката.
а) говори се учтиво,твърдо и се набляга на потребителските права и се уточнява начина за компенсация: подмяна с нов,въстановяване на сума или доплащане за друг.
б) Небрежно се подмята,че е много възможно "стоката" да има и производствен дефект за който търговецът не е виновен и е редно да рекламира пред дистрибутора или вносителя с цел запазване на реномето му и т.н. и т.н. (това работи само при мислещи търговци,проверено е)
2. Разговор със представителят на Микадо - Хот Рийл Варна,в склада на представителя 100 % има стока със транспортни дефекти и е много възможно и да имат въпросното коляно. Имах случай с един уред където не ми беше изпълнена заявка за резервна част,клиентът се обадил на вносителя обяснил за какво става дума,от София му казали да чака нов,а от магазина продавач дойдоха и взеха уреда без много приказки.
3. При неразбиране от страна на търговеца заявяваш недвусмисленно че отиваш до "комисията" и ще провериш и чрез данъчните как да ги притесниш.
А циганите ако знаеш кви са артисти,цялата рода се изсипва в магазина и сепочва една дандания,малки деца почват да ревът
абе цирк,че даже си и открадват когато имат възможност.
1. Разговор в магазина относно рекламацията на стоката.
а) говори се учтиво,твърдо и се набляга на потребителските права и се уточнява начина за компенсация: подмяна с нов,въстановяване на сума или доплащане за друг.
б) Небрежно се подмята,че е много възможно "стоката" да има и производствен дефект за който търговецът не е виновен и е редно да рекламира пред дистрибутора или вносителя с цел запазване на реномето му и т.н. и т.н. (това работи само при мислещи търговци,проверено е)
2. Разговор със представителят на Микадо - Хот Рийл Варна,в склада на представителя 100 % има стока със транспортни дефекти и е много възможно и да имат въпросното коляно. Имах случай с един уред където не ми беше изпълнена заявка за резервна част,клиентът се обадил на вносителя обяснил за какво става дума,от София му казали да чака нов,а от магазина продавач дойдоха и взеха уреда без много приказки.
3. При неразбиране от страна на търговеца заявяваш недвусмисленно че отиваш до "комисията" и ще провериш и чрез данъчните как да ги притесниш.
А циганите ако знаеш кви са артисти,цялата рода се изсипва в магазина и сепочва една дандания,малки деца почват да ревът

Виж ва тая снимка парчето дето се счупи отпред :

Заравних края със шкурка , после с канаколит и плетено 0.20 го намотах плътно, след това боядисване с черна боя и две ръце лак , не си личи

Заравних края със шкурка , после с канаколит и плетено 0.20 го намотах плътно, след това боядисване с черна боя и две ръце лак , не си личи

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да ви имам проблемите...а,Митеф
моите са чупени 15 пьти и пак рабоят-толко ли не можете да се оправите без сьвети?бати 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колега, ако си го купил от магазина Хот Рийл на Ботевата градинка и отидеш да говориш с продавача мисля, че ще се разберете. Много готин човек и страхотен търговец (този с голата глава, не му знам името), наистина знае как да се държи клиенти и смятам, че ще разреши проблема ти. Успех.