Чепинци_нищо

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Чепинци_нищо

Мнение от balky »

Здравейте, или аз съм карък или във водоемите, които избирам за излети няма риба ???
Вчера ходихме на Чепинци и Челопечане, уж за амур или щука...За целият ден само две костурчета на "щипок" и това беше.И около нас колегите се оплакваха,че нищо няма.Рибата изобщо не кълвеше, нито на плувка, нито на дъно ?????? Незнам, да не би сега да е в някакъв неактивен период или пък нощно време мангалите да я "дерат" с мрежи??Аз от скоро се запалих по риболова, но нещо започнах да се разочаровам с тия неуспешни излети.А пък и вече близките ме подхванаха на майтап с това висене и нищо не хванато :)). Миналата седмица пък на Пожарево, пак същото капо :(((
Дайте идея къде да ходя около София, не искам големи постижения, но поне да кълве рибата за да има някаква тръпка все пак ?
sote
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Чепинци_нищо

Мнение от sote »

ами ходи на платено безден ,белопопци,панчарево поне там трябва да хванеш нещо
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колеги, нивото е паднало над метър и е оголило обширни плитки участъци от доста време. Рибата се е дръпнала на вътре. Не кълве нито бабушка, нито оклей. Само се разправя за хванати десет сулки или щуки, но се съмнявам това да е било през последните 4 уикенда! Аз самият нямам удар на бяла и щука през последните 4 седмици. Хващам по 15-20 костурчета по 10-15см. на рибенце, на дъно и на плувка. На купешки и на мъртви неще. Иска си живи и от гьола. Стръвта е от рачило! Хващам незнам защо само малки оклийчета с дължина 4-5см! Няма слънчевки и виолетки или бабушки. Просто, като че ли са изчезнали от водата. А хвърлям и захранка около рачилото. Би трябвало да има и други рибета, но не излизат. :evil:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Преди 10-ина дни регистрирах едно капо на Чепинци , общо за сезона станаха две , като цяло за сезон 2008 пиша 6-ца на тая локва :lol: .
На платено не одим !
ak101
новобранец
новобранец

Мнение от ak101 »

Аз бях вчера на Негован, също капо и колегите около нас се оплакваха, че не кълве.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Миналия месец 23-25.09 бяхме на Чепинци,баш в голямите дъждове.На 24.09 удариха две щуки стандартни за гьола към обяд, беше и по-добро времето.Тогава мина и колегата joroNH,говорихме ,но без да се познаеме :D Сети се после кой съм бил.През другите дни дъжд,дребосък само бабушка и костурчета,уклея беше горе ,играе ,но много труден скъса ми нервите ,неще .Вярно ,щуките удариха на местни бабушки,каракудките не ги пипна.Тези дни пак ще ги пробвам,ако някой минава да се оглежда за кемпера.Това с нивото на водата е интересно,трябва да е отворило места пред шаварите.Ако е сухо така ,може да мина и от към дигата.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Направих планираното посещение на Чепинци,но положението си остава точно такова ,както каза колегата Диканаров.Много трудно набавяне на стръв,само през ноща излиза уклей,бабушки в цапалото,през деня изчезват и само дребни костурчета ,до средни.Има единични удари на щука,сутрин гони много докато се съмне,но не е толкова активна,може би като застудее.Имах и моя удар ,но го изпуснах,заби в шавара.А,беше много добра,удари на костурче,там малки не пипат.Майката му е една гуменячка ,руска ,ще свърши работа в такава ситуация.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”