Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За феновете на Scorpions!
Модератор: dantho.mihov
За феновете на Scorpions!
Пускам темата тук за да не цапам магазина.
Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: За феновете на Scorpions!
А Бе има ли нещо което да не купуваш или продаваш.Извинявам се за спамаSwordfish92 написа:Пускам темата тук за да не цапам магазина.Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Re: За феновете на Scorpions!
Има доста работи.Божидар написа:А Бе има ли нещо което да не купуваш или продаваш.Извинявам се за спамаSwordfish92 написа:Пускам темата тук за да не цапам магазина.Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!