За феновете на Scorpions!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Swordfish92

За феновете на Scorpions!

Мнение от Swordfish92 »

Пускам темата тук за да не цапам магазина. :) Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: За феновете на Scorpions!

Мнение от Божидар »

Swordfish92 написа:Пускам темата тук за да не цапам магазина. :) Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!
А Бе има ли нещо което да не купуваш или продаваш.Извинявам се за спама :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Божидар написа:
Swordfish92 написа:Пускам темата тук за да не цапам магазина. :) Продавам оригинална шапка на Scorpions! Бях на концерта им преди 2 години и за мое огромно щастие сред толкова много народ аз успях да хвана шапката сред публиката! Шапката е невероятна. Не съм я ползвал въобще! Цена 60 лева. Доставка с фирма ЛЕОН с наложен платеж. За връзка на ЛС или в темата!
А Бе има ли нещо което да не купуваш или продаваш.Извинявам се за спама :idea:
Има доста работи. :D
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Е пусни една снимка поне
Зарганолог
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”