Как да съхраним рибата за по дълго време.

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

nasco2 написа:Тази която е за съхране ние най - добре се съхранява във водоема и дори пораства.
Прав си ама къде да я търся после съхранена и пораснала,към Одеса или Истанбул. :roll:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

nasco2 написа:Тази която е за съхране ние най - добре се съхранява във водоема и дори пораства.
nasko2 ясно е, че трябва да не се прекалява и да се пуска голяма част от рибите, които ловим. Но аз питам за в случаите, в които 2ма сме хванали 16 скобара примерно, взели сме си 6бройки, но ще ги хапваме след 5 дни примерно. А и това е подфорум Риболовна кухня, и обикновено се пише за хапване на риби, така че ако те дразни изобщо не чети темите в този подфорум. :idea:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chipi_,Ако става въпрос за каята,наистина замразяваш без да чистиш,пък и всяка друга.Но кефала както и да го правиш,поне на мен не ми харесва като риба.
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Как да съхраним рибата за по дълго време.

Мнение от Jackomo »

От стари рибари знам, че морската риба най-добре се съхранява нечистена замразена , като в пликчетата се долива морска вода. От години така съхранявам рибата и повярвайте, почти не си губи от качествата при консумация след 6 дори 8 месеца.
Иван Събев
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”