Струма в Гърция???

Модератор: Кърцата

Аватар
aleksander21
новобранец
новобранец

Струма в Гърция???

Мнение от aleksander21 »

Колеги,мисля тази събота и неделя да посетя така познатата струма но зад граница.ходил съм 1 път там и останах доста доволен гъмжеше от риба и от българи понеже гърците не ходят нз защо,та въпроса ми беше знае ли някой добри места да ми препоръча може и на лс да ми пишете,това ми е първото писане в форума малко съм нов... чакам отговори на запознатите колеги :lol: :lol:
ivanpg
новобранец
новобранец

Re: Струма в Гърция???

Мнение от ivanpg »

сигурен съм, че някога и някъде е писано по въпроса, но ще попитам
за Гърция изисква ли се нещо по-специално от нашия риболовен билет.
И въобще те дали обръщат внимание на речния риболов
/при тези морски ширини, с които разполагат/
timo1
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Струма в Гърция???

Мнение от timo1 »

aleksander21 написа:Колеги,мисля тази събота и неделя да посетя така познатата струма но зад граница.ходил съм 1 път там и останах доста доволен гъмжеше от риба и от българи понеже гърците не ходят нз защо,та въпроса ми беше знае ли някой добри места да ми препоръча може и на лс да ми пишете,това ми е първото писане в форума малко съм нов... чакам отговори на запознатите колеги :lol: :lol:
Добри места много,но аз карам напреко през селата и нема да може да се опраиш.
Иначе утре съм там.Като стигнеш светофара на главния път преди Серес завиваш надясно за Солун,след около 2км.веднага след моста на Струма завиваш по черен път на дясно и караш по дигата на реката около 1-2км,виждаш голям въртоп и Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”