Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Струма в Гърция???
Модератор: Кърцата
- aleksander21
- новобранец
Струма в Гърция???
Колеги,мисля тази събота и неделя да посетя така познатата струма но зад граница.ходил съм 1 път там и останах доста доволен гъмжеше от риба и от българи понеже гърците не ходят нз защо,та въпроса ми беше знае ли някой добри места да ми препоръча може и на лс да ми пишете,това ми е първото писане в форума малко съм нов... чакам отговори на запознатите колеги

Re: Струма в Гърция???
сигурен съм, че някога и някъде е писано по въпроса, но ще попитам
за Гърция изисква ли се нещо по-специално от нашия риболовен билет.
И въобще те дали обръщат внимание на речния риболов
/при тези морски ширини, с които разполагат/
за Гърция изисква ли се нещо по-специално от нашия риболовен билет.
И въобще те дали обръщат внимание на речния риболов
/при тези морски ширини, с които разполагат/
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Струма в Гърция???
Добри места много,но аз карам напреко през селата и нема да може да се опраиш.aleksander21 написа:Колеги,мисля тази събота и неделя да посетя така познатата струма но зад граница.ходил съм 1 път там и останах доста доволен гъмжеше от риба и от българи понеже гърците не ходят нз защо,та въпроса ми беше знае ли някой добри места да ми препоръча може и на лс да ми пишете,това ми е първото писане в форума малко съм нов... чакам отговори на запознатите колеги![]()
Иначе утре съм там.Като стигнеш светофара на главния път преди Серес завиваш надясно за Солун,след около 2км.веднага след моста на Струма завиваш по черен път на дясно и караш по дигата на реката около 1-2км,виждаш голям въртоп и