Здравейте !

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Здравейте !

Мнение от ExTaZzY »

Здравейте колеги и колежки (ако има :) ) та искам да се обърна основно към плвдивчани абе хора знаете ли дали алая е тръгнал по наща прекрасна река и ако има някои информация дали дава или недава да казва! Не искам определени места просто информация дали дава или не ... аз място от миналата година си имам :P
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Здравейте !

Мнение от Fat »

Ниско ниво ...
Вчера - валат от място, дето винаги дръпвам по някой хубав кефал.
За алая предполагам е същото.
"Щастие за всички, щастие даром!"
kosiol
новобранец
новобранец

Мнение от kosiol »

здравеи,колега аз имам впечатления от преди 10 дена.един колега за цял ден беше хванал едно скобарче.мисля че е рано още.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Най-активен в момента по Марица е кефала.Излиза добре на пиявица и жива рибка,на бял също ,но по-дребни като размер.Като застуди повече и се дигне малко нивото на водата,ще тръгне да излиза и алая предполагам. :wink:
TICA FAN
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

мерси за информацията радвам се че имам такива толерантни съграждани като вас попитах защото миналата година по това време когато си мислих още , че фидера представлява само пръчката и си купувах от тъй наречените от мен "подвижни спирали" хващах хубави скобари на тях под пешеходния мост на хляб за захранка 90% хляб , 5% лепило за червей и малко аромати - ванилия даваше като лудо но тая година нещ мизерията е пална на тая марица имал сам 10 успешни излета по 2-3 килограма мряна... и то не доста добра по размери и 1 излет в които бях хванал 3-4 кила каракуда която отиде за зарибителен материал на 1 язовир :)
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Някой да има малко инфо кво става на добрата стара Марица почна ли да излиза алай или още ралтата е в застой ?
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fat »

Ми ти опитай - нали си близо :lol:
"Щастие за всички, щастие даром!"
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

е да близо съм ама нямам много време да проверя и затова гледам да получа от някои колега инфо :?
Изображение
Без риболов няма любов !
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Колега в момента нивото на Марица е много ниско и рибата неще да взима добре.Като тръгне алая ще се разчуе веднага. :wink:
TICA FAN
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Алая,на Марица никога не е спирал или почвал винаги е кълвял/вярно успехът е променлив/,но реши ли, кълве си добре.
Във вторник от 9-12ч. общо 12бр.-средни 300-600гр и един карабалък.Има ли много хора-бягяй далече,че са се навъдили едни "майстори",идват,хвърлят 4-5кг "манджа" и "осират" целият участък,абе пълна простотия.Може да се храни,но много внимателно със накиснат хляб и се лови без "задържане"/на висене/ с 0.3-0.5гр плувка.Успех!
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

аксел написа:Алая,на Марица никога не е спирал или почвал винаги е кълвял/вярно успехът е променлив/,но реши ли, кълве си добре.
Във вторник от 9-12ч. общо 12бр.-средни 300-600гр и един карабалък.Има ли много хора-бягяй далече,че са се навъдили едни "майстори",идват,хвърлят 4-5кг "манджа" и "осират" целият участък,абе пълна простотия.Може да се храни,но много внимателно със накиснат хляб и се лови без "задържане"/на висене/ с 0.3-0.5гр плувка.Успех!

А накиснатия хляб по течението ли го следваш,защото аз съм от майсторите където хвърлят по една кофа захранка.Ако искаш заповядай на срещата да споделиш опита си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Бутник,познаваме се,смятам,че добре знаеш,че не си измислям./Доктора/ :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:smt023Ама по скромничко я карай,че майсторите където си хвърляме парите на вятъра,сме чувствителни.А твоите методи са ми познати :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Разкрийте ги тия методи и на нас де :D
TICA FAN
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Ами инфо от преди два дни-хвърлям си кротко на Баба Рада,хващам един алай,вижда ме един "колега майстор",зазстава около 5 метра над мене,хвърля 20бр.топки с големина на портокал,хваща за цялото време едно мини кефле и си тръгва доволен.Вчера,лови си Митко-къдравия,кротко алайчета идва един "майстор"-щекар монтира стол,щека и прочие тежести вдигаки невъобразим шум,застава 5метра под него и почва бобмардировката с манджа/съответно резултатът е 10кг. захранка-едно кефле и нищо за човека над него/Митко/-предполагам,че когато си ловиш кротко риба,не искаш някой малоумник да ти развали кефа,дали ще е някоя надувка с много манджа,дето си мисли,че ще излови света/включително и рибата на колегите си/,или някой с гащеризон дето си мисли,че ако нагази в средата на реката то всичката риба е там...........................Много добре е известно че вследствие непрекъснато променящото се ниво на реката рибите непрекъснато сменят мястото си,така че захранката хвърлена на едно място не ти гарантира супер улов.Поздрави.
П.С.Не ме е яд,че хвърлят захранка-нека има и "храначи",ама поне да не пречат на колегите си!!!!! :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”