Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ХРАБЪРСКО-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
ХРАБЪРСКО-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
Здравейте на тези,които ходите около София-причината я знаем всички....Та по темата-ходих на ХРАБЪРСКО,но не мисля повече да зафторя.Там е много красиво и приятно място,ама само заради въздуха иначе риба няма.Бяхме с приятел там и се подготвихме ама все едно отиваме на ИВАЙЛОВГРАД,то щедри захранки,черволяци всякви,а то ядец!Времето беше точно приятен есенен ден-18.10.08.Бяхме там по тъмно още в 6.55h След като захранихме подобаващо седнахме и зачакахме...,чакахме,чакахме.....и така до 14h,когато нервите и на двамата вече не издържаха и след като се напсувахме убаво се понесохме към река Блато-ей така за дребна разтуха...Резултата беще плачевен,та искам да ви посъветвам,АМА ЗА НИЩТО НА СВЕТА НЕ СИ ДАВАЙТЕ 7-ТЕ ЛЕВА НА ПРЪЧКА,А ПО ДОБРЕ ОТИДЕТЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ-МОШЕНИЦИ,ГАДОВЕ,сякаш бяха нахранили рибата и бяха я бяха дръпнали до мрежата-абе ВЕРВАЙТЕ МИ-ТРАГЕДИЯ,вече и на платено не може да се хване нещо прилично-съжалявам че ви занимавам с това,но една седмица си мисля дали да пиша и все пак се реших благодаря ви НАСЛУКА !!!..........
-
- фен клуб-скобар
Re: ХРАБЪРСКО-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
То ,да ти кажа ,добре че не сте хванали...............адски мирише тая риба.
Водоема е малък и рибата вече може да е зазимила
Водоема е малък и рибата вече може да е зазимила

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Там никога не имало риба,ако питате мен.На всичкото отгоре има и някво бунище зад стената,ако става въпрос за същият гьол.Лошото е че искат пари за да си топнеш въдицата,и не получаваш нищо в замяна
Поне ще знаеш да не ходиш повече там 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бисо
- сериозен играч
На платено НЕ одим.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.