Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Re: Зарган и илария

Мнение от Mi7chell »

tolio_pm написа:Сорри зА тъпото питане :oops: ама кво е ;боклуджа' :?:
Маломерна илария.
Зарганолог
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо написа:В момента,/както и вчера следобяд/ избиват рибата на вълнолома. Вчера никой не си призна.Ха да видим дали днес някой ......... На "Карантината" - същата работа. Инак,всички сме "честните Калудки". :evil: :evil:

Е да аз казах хванах 15-тина иларийки,но не казах,че някои хора направиха по 3-4 кила..които бяха на плаваща както вчера така и днес я смазаха,но аз и вчера и днес търсех зарган и платерина и си мятах на потъваща далеч от тълпата :P,не че нямам плаваща...+ това не ми прави никакъв кеф ваденето на боклуджата,и най-важното,аз не ходя за риба с нагласата за многото бройки и многото килограми.Предпочитам да хвана 10 хубави заргана или 4-5 хубави платерини отколкото 5 кила боклуджа и според мен повечето от вас колеги посещаващи този форум сте на същото мнение.
:D :D :D Не визирах теб. :D :D :D

Не разчитай ,че в действителност повечето от колегите са на твоето мнение . И през двата дни минах след обяд /без въдица/ и видях доста неща и хора. Както и да е ,няма да задълбавам повече темата,'щото пак ще се изпокараме.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Аз вчера следобед бях на вълнолома. От 16 до 18 - 3 дребни иларийки и един добър зарган. Незнам къде са били тези, дето са избили боклуджата (чух че го направили). Бях точно до заграждението. До мен извадиха три заргана и няколко иларийки - това беше.
Аватар
preslav
новобранец
новобранец

Мнение от preslav »

Тъи тъи колега.Хората се чудят що като има сафрид бол аз съм с чернокопско и си влача дънната.Ама аз искам Риба а не просто килограми. :drinkers:
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Днес на Черноморец въпреки силния вятър и вълни 3 прилични зизита /щяха да са повече, ама нали бях със сина и нали се сещате - тате заплете ми се въдицата, -тате този червей много пада, -тате скъса ми се въдицата :lol: / Накрая една вълна му намокри краката и се прибра в колата, ама рибата си беше заминала вече...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

чуруликпенчо написа:,няма да задълбавам повече темата,'щото пак ще се изпокараме.
Чурулик,благодарение на такива като теб,в тази тема , " Морски риболов ",не се получават дразги и караници.
В последно време имаме доста нови колеги,радвам се че не ни създават "работа",както на мен,така и на Камбата.
preslav написа:.Ама аз искам Риба а не просто килограми. :drinkers:
Преславе,по принцип това е идеята,малко но качественно.Въпреки,че изляза ли за кая,гледам да си направя и количеството.Щото зима иде,а в хладилника и една риба няма.
Но да пълним с маломерни,не ми е по вкуса,пък и много чистене иска.
Абе идва зимата,рибата ще спре,да видим за кво ще си пишем.Дали да не помислим за някаква тема като "лакърдии от голямата вода",само ще прегледам темите дали няма нещо писано по въпроса,и тогава ще дам предложение.Чакам и вашите де.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Mi7chell написа:
tolio_pm написа:Сорри зА тъпото питане :oops: ама кво е ;боклуджа' :?:
Маломерна илария.
Благодарско Mi7chell,то по нашия краи и тая"дрисня"е кът :D
Sorry за спама и за езика Киро
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

tolio_pm написа: Sorry за спама и за езика Киро
Е де,не съм чак толкова придерчив. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

Във събота ходих на КРЗ то и резилтата бяха няколко платреинки :D :D .Снимки в гаелерията.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Ако не бъркам на плочата бяхме петима, ти и приятеля ти с комуфлажните дрехи, Кольо с оранжевото яке, аз с черното яке и синята шапка и на Кольо батко му. Преди да си тръгнем дойде и една колежка(рибарка, която явно бе с вас) и с второто си хвърляне изкара платерина.Така е, като не се познаваме :twisted: , затова на следващата среща заповядайте на сладка раздумка и :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doktora27 »

разходка: вълнолома-3буна-ной,навсякъде нули.
да не подведа някои-това е между 14 и 15.30,ще се радвам ако някои ме опровергае.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Стрижок, :lol: хората взимат по някой чернокоп и лефер на Славянка и на Японското...а ти и Колю се разхождате до КРЗто... :lol: Вчера с Ден4о взехме по няколко заргана и платерини на 25то място.Киро взе един добър лефер на блесна...
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

И Дружба нула......
За да поискаш, трябва да дадеш
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

batmilen написа:Стрижок, :lol: хората взимат по някой чернокоп и лефер на Славянка и на Японското...а ти и Колю се разхождате до КРЗто... :lol: Вчера с Ден4о взехме по няколко заргана и платерини на 25то място.Киро взе един добър лефер на блесна...
Да ама не пускат и са упушили дупките в оградата и гонят :axe: :axe: :axe: михлюзите ниедни :evil: .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Да се отчета за днес ,тръгване по тъмно ,купих червеи и газ към червенка точно в 6:15 бомбардата цопна сред вълните ,които си бяха сериозни,вятъра леден абе кофти,но най лошото беше че зарганите ги нямаше отново за 1 час 2 бройки.Мотах се още малко и от там на КРЗ-то хора още нямаше ,риба също и двете се появиха към 9:30 риболова като цяло не беше особено динамичен ,но все пак направихме за по едно ядене .Чуваха се приказки ,че вчера убили кефала ама всеки знае ,че рибата винаги я късат вчера и утре :D ето и резултата до 1 часа
Изображение
Изображение

най голямата е 800гр.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”