покана за риболов на бяла риба

Модератор: Кърцата

Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

покана за риболов на бяла риба

Мнение от stoqn24 »

здравеите колеги искам да направим един савместен риболов на жребеца за бяла риба и костур рових се из форомите и много начини на хващане на бяла ако искате да направим един риболов гледам че поборников,рапала,сапуна често са ходили на яз.ако искате даите да се организираме и да отиден за 2-3 дена какво ще кажите ?
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: покана за риболов на бяла риба

Мнение от snegk »

Тези дето си ги изброил изобщо не ходят често там.Има хора от околията които са всяка седмица там.Няма да казвам кои са понеже колегите могат и да не искат съвместен риболов.Тези които искат ще пишат.Успех :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Колега,може и ние от София да дойдем ако ни поканите. :shock: :lol:
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

не става вапрас за тези които сам изброил става за всички понеже си говорят за жребеца за тово изброих тях за всички които искат .да направин един страхотен риболов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Снощи се върнах от Жребчево и след три дни влачене,пълен валат ако не се брой една щукичка хваната от лодката наТошко - живата бира !!!Имаше малко кльонкане и търсене на бялата и на силикони и т.н,просто нямамхме късмет.Снощи обаче ми позвъни колега и ми каза че на Тракиец са извадили 12бр бели риби до 2кг.Е това ако не е шибан късмет,здраве му кажи.Тракиец ми е на 20 минути път а аз отидох на Жребчево да се валатирам,но нищо не е загубено,хапнахме,пийнахме и създадох още няколко нови приятели и т.н.Така че,просто си е било пак до времето.Имаше доста хора които кльонкаха,но никой не видях да вади сом.Това е от мен,просто ви давам прясна информация за положението със тролинга.От брега може и да дава,но за това трябва да отидете на място и сами да се уверите.Успех и това че ние нямахме слука,изобщо не означава че няма да даде риба преди тоталното застудяване.Дано да съм прав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Онзи ден с колегите от Карловската бригада направихме един тур до Жребеца. От 7часа вечерта до 11 на другия денл Резултатът - 5 бели между 1-3 кг. и една изтървана ( по обща преценка ) над 3 кг. Дава само нощем след 11 часа и сутрин до 8-9 часа. Риболовът се осъществи само от брега с 4 въдици на дъно със стръв жива рибка.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Любо, алогично е но бялата в момента е на плиткажа. Защо ли?
Последно промяна от val на Пон Окт 27, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

BZI каде точно бяхте ако не е таина и на каква рибка ги хванахте аз сам решил да ходя на 30до 1 ако някои иска да заповяда аз сам с жълто рено 11 ямболска ригистрация
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

VAI,и двата дни я търсихме навсякъде,със всякакви примамки,на плитко и дълбоко - няма удари и няма.И други колеги повлачваха но бързо-бързо се отказваха и отпрашваха да кльонкат и това е.Едната лодка отиваше на плиткото а ние оставахме на широкото срещу мястото дето беше бивака на НС..Въртяхме и в най-дълбокото и покрай скалите,нищо - никакви удари а рибата се виждаше тук-там,без да сме сигурни каква е.Воблерите минаваха през пасажите но удари йок :oops: :oops: :oops: Бяхме се разбрали че ако нещо се обади,да си звънкаме за да си даваме информация.Телефоните,освен да се видим дали сме живи,просто за друго не са звъняли.Що се отнася до въпроса ти......Какво ли прави Бялата на плитча ??? ...Сигурно е отишла да се разходи че не и се стой на едно място :lol: :lol: :lol:

BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

stoqn24 написа:BZI каде точно бяхте ако не е таина и на каква рибка ги хванахте аз сам решил да ходя на 30до 1 ако някои иска да заповяда аз сам с жълто рено 11 ямболска ригистрация
Мястото е "Босфора", стръв - червеноперка от язовира с рачилото. Закачай рибката през устата - за горната и долната джука. Иска се чакане и не бързай със засичането, оставия хубаво да налапа рибката - т.е. като ти удари запали цигара и кат я изпушиш засичай. Късмет!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

КРОКИ и яз преди 15дни имах хубав риболов от брега кам 20ч последва удар на бял тлустер и резултата е 2кг бяла на суртинта на плувка в 07 още една кам 1кг и до обяд 20 костура между 300-600гр незнам защо на тролинг не ще ама от брега ако имаш касмет може да си хванеш малко риба наслука. Както и троли рапала каза че не хванал нищо и тон на тролинг, и отишъл на скалите и набарал кастура има и тема там погледни ако не си я гледал
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Аз от неделя имам добър риболов на влачене. Хванах две бели, а един приятел над 5 броя. Рибите стояха на дъното на дълбочина м/у 4 и 6 метра. Температура на повърхността на водата бе 14,5 градуса.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега,можех да си хвана кустур,на просто не съм любител на този вид риболов и не търся непременно начин да хвана каквато и да е риба,само и само да не съм валат.Търся два вида риби и ако имам слука добре,ако ли не просто се готвя за следващия риболов.Гоних Бяла и Сом,но просто рибата не беше активна.Ако съм искал да хващам кустур,щях да се вържа някъде и да ловя на отвесни блесни и да си наловя достатъчно за да се запиша във "успешни"Умешленно ловя със най-големите воблери,първо за да не стресирам излишно дребните сулки и сомове които удрят и ако има удари,да са риби които изобщо да не се налага да ползувам ролетки или белязки да проверявам дали е във нормата или не.Това е от мен и дано повечето колеги да започнат да мислят по този въпрос,,защото в противен случай рибата ще се изучи след многократните наранявания и ще си минават воблерите покрай тях без да ги пипат.Има такава тенденция при сомовете по Марица,които явно вече свикнаха със тракането на воблерите минаващи покрай тях без да ги нападат.Има разсъждения и по въпроса за кльонкането,че сома вече е свикнал на това бучкане и много-много не му обръща внимание.Достатъчно дълго време съм рибар за да знам как да ловя бяла риба от брега,но ако исках да съм на брега,просто нямаше да си купувам лодка,нали :idea: :!: :lol: :lol: :lol: :wink: Толкоз за сега !!!

www****com,много ми е интересно точно къде ги намери на 4-6 метра :shock: :shock: :shock: Рибата която се виждаше на сонара ми,беше точно от 6 до 13-15 метра.На плиткото,където минавах и беше 8-10 метра нямаше пукната риба :idea: :idea: :idea: Визирам Жребчево събота и неделя :!: :!: :!:

www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Моя грешка. Не съм дочел, че става дума за Жребчево. На друг язовир риболовствах. Но и там масовите дребни риби стояха в дълбоките води от 11 до 15м, а там където ми кълвеше от 4 до 6 сонара показваше редки но по-големи по-размер риби.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
stoqn24
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoqn24 »

хаиде де никои не му се хваща риба които иска да хваша да се оговорим за петак че да отидем да се расеем малко
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”