globe

Модератор: sapuna

Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

globe

Мнение от MIR4EV »

някой има ли представа що за марка е това-GLOBE-вчера си закупих едно такова болонезе-6м-300гр -днес ще го пробвам в работна обстановка по р искър но ми се ще да знам що за марка е това-благодаря ви предварително и наслука :!: :smt105
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: globe

Мнение от takezo »

Китайска е , но за парите си е перфектна. :D
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

takezo написа:Китайска е , но за парите си е перфектна. :D
И аз мисля така.Друг въпрос е, че според някои хора, няма гаранции, че самите китайци или други, няма да спекулират с името и на тази марка, и съответно да произвеждат стоки , слагайки злоумишлено върху им нейното име!?? :shock:
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

....... е това-GLOBE-вчера си закупих едно такова болонезе-6м-300гр -...........
Мина ли през кантар?
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

CAVERN написа:....... е това-GLOBE-вчера си закупих едно такова болонезе-6м-300гр -...........
Мина ли през кантар?
Толкова е ..излишно е да се спори , :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Абе тва глобе, болонезата на 6м. - гледах го отдавно , ми то още като я хванеш и провисва. Доста е мека и мноогоо гъвкава. Но за тези пари е суперрр !!! Трябва да се види как се държи по време на риболов. Дали като е по-мека и доста дълга като се лови на дистанция и се засече няма ли да има много откачания и тн.....
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Работи си перфектно , и не провисва , серията е НЮ ХЪНТАР .
Олекотена версия на ГЛОБЕ - ИМПАКТ :wink:
Факт !
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

не случайно съм написал 300гр-добре айде не еточно 300 а 306гр и изобщо не е меко днеска го пробвах на роман ама се отчете само с няколко мерни кленчета-като за 72кинта не е въобще зле за сравнение-тика сигнал -6м е 232гр ама е 240лв
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

MIR4EV написа:не случайно съм написал 300гр-добре айде не еточно 300 а 306гр и изобщо не е меко днеска го пробвах на роман ама се отчете само с няколко мерни кленчета-като за 72кинта не е въобще зле за сравнение-тика сигнал -6м е 232гр ама е 240лв

Това казах и аз , :wink: , мисля че му е нужна малко по голяма макара , за да го балансира.
Факт !
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

браво мой и аз съм за -утре търча че съм харесал едно корморанче
Аватар
vlado1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vlado1 »

GLOBE NEW HUNTER 600 болонезе дори ако го претеглиш без предпазителя на водачите е около 294 гр. Казвам около понеже има производствен толеранс. В сравнение с IMPACT-а 435 гр и EVOLUTION-а 445 гр, NEW HUNTER-а е най-олекотения вариант на фирмата. Учудване предизвика единствено цената, която си се навил да платиш 72 лв :o Евала на колегите! :ANAL: С риск да се саморекламирам, при нас цената е около 40. Дори и 7 лв да платиш транспортни, пак е по-евтино ...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Не знаех че Ню-Хънтърите са на ГЛОБЕ , държал съм в ръка директни седмица и осмица и боло шестица и петица. Виждал съм доста пъти и директните на колеги как "работят" .Според мен , серията е перфектно съотношение на тегло-качество-цена :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
vlado1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от vlado1 »

IDA написа:Не знаех че Ню-Хънтърите са на ГЛОБЕ , държал съм в ръка директни седмица и осмица и боло шестица и петица. Виждал съм доста пъти и директните на колеги как "работят" .Според мен , серията е перфектно съотношение на тегло-качество-цена :idea: :idea: :idea:
Да. И Line Winder го имат модела New Hunter само че има по едно B пред цифрата, както е при GLOBE директните.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Последно време доста продукти на фирмата " глобе " заляха БГ пазара.Аз също имам едно Ню Хънтърче с къса сглобка.По-скоро е като спининг.Държах онзи ден една болонеза с въпросната марка с дължина 5 метра и ми се стори доста лека,но отпред е като макарон.За тези пари мисля,че е най-доброто,но не може да се прави сравнение с болонезите на тика примерно.За директните нямам наблюдение.
TICA FAN
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Наистина за парите си са си много добре.Лично яз имам 6 и 7 метрови директни и си дърпам риби с тях.Обаче много се тваря на това че не отговаря на посочините размери(дължина).Например болото на 6 метра е 5,60метра.И дефакто ако е точно 6 метра няма да е 300грама а примерно 330-350гр.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”