шампионат на лед

Модератори: bobopeli, Кърцата

wertus
новобранец
новобранец

шампионат на лед

Мнение от wertus »

Абе никой ли не от вас не знае че тече зимен шампионат на лед на яз. Широка поляна?
cobra
новобранец
новобранец

Мнение от cobra »

az znam edin priqtel e na turnira:) vika 4e si kupil podgrqvashti stelki :lol:
ne se znae znae li se ako se znae ne e sigurno
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: шампионат на лед

Мнение от ivan_yo »

wertus написа:Абе никой ли не от вас не знае че тече зимен шампионат на лед на яз. Широка поляна?
Абе то много сме дето знаем, ма кажи какво да правим :!: :?:

щотребе да е на майната си :wink: Що не го правят некаде по средата на БГ че да могат да вземат участие повечко колеги. Па може и да им скрие топката на майсторите некой незнаен колега,нали :wink:

Пък и по достъпни са другите водоеми дето са във вътрешноста на страната :wink: Ето например ДУШАНЦИ :wink: И с влака може и с автомобили също . АМА СЕ Е РЕКЛО, ТАМО ДЕТО НЯКОИ МОГАТ САМО :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хе хе , мнооо труден първи ден . Риби много редки и фактор късмет яко играе :D Все пак във временното класиране - Вижан и П.Панталеев . Утре да се надяваме в генералното да има малце рокада :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Първи къг класиране :

1. Майсторски рибалов

2. Вижън

3. Остриетата

4. Никулден

5. Стари видри

6. Мосела

Чакаме втори кръг на Веринско .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

Подробности от състезанието на Широка поляна:

Беше голям зор с риболова, тъй като нямаше риби и кълванетата бяха инцидентни. Ето кво се случи:
Петък, 13 януари, тренировка: Всички отбори са на леда, мястото на провеждане на състезанието е оградено с лента и вътре не се допуска никой да лови. Всички сме около лентата. Хващат се инцидентни риби, съвсем рядко в серия, по-скоро преминаващи. Нашият тим Стари видри улови доста риби в тренировката, направихме с ъобразно това неква тактика, която впоследствие не даде кой знае какъв резултат.
Събота, 14 януари, първи манш: Аз съм в Сектор А и два часа и нещо нямам нито едно кълване, въпреки че пробивах дупки на много места. Опасност за капо, а другите хващат по някоя рибка чат-пат. Накрая старши-треньорът ни Левака и съдията Гришата ме хванаха за ушите и ми казаха - аре стига толкоз, почвай да ловиш все едно не си на състезание, а на свободен риболов. Единственият ми шанс беше една дупка, дето си я бях маркирал, захранил и затъмнил преди тва. Отидох и бързо дръпнах шест костура, за да отлепя поне от последното място. В крайна сметка - пети в сектора. При нас победи Панталеев.
Сектор Б - там Янко Велев от Никулден намери една дупка, от която ги налови бързо една след друга. Останалите хванаха съвсем по малко. На другия ден като преместиха секторите навътре, около дупката на Янко ловиха 10 души, очевидно там имаше струпване на риби.
Сектор С - най-куция. Марин от нашия тим Стари видри стана победител с пет костура, другите имаха по една-две риби.
Сектор Д - Вальо Колев от Вижън стана първи.
И така в събота вечерта Вижън водеха с 10 точки, след това бяха Никулден и Майсторски риболов с по 11, Острието и Стари видри с по 14 и Мосела с 24. Вечерта пак бистрихме тактики и стратегии.
Неделя, 15 януари - голямата битка между Майсторски риболов и Вижън. Тук му е мястото да поздравим и двата отбора, тъй като беше страхотно зрелище.
Сектор А - невероятна битка между Ивайло Христов от Майсторски риболов и Панталеев от Вижън. Ивайло спечели с 20 грама разлика, имаше около 14-15 уловени риби.
Сектор Б - аз лових в него и имам преки наблюдения. Пламен Бойков от Острието напипа една дупка на корнера дето кълвеше като печатница и стана първи. Битката за второто място беше между Иван Райчев - Шишо от Вижън и Борето Арсенов от Майсторски риболов. Играеха риба за риба, и двамата завършиха с еднакво количество като бройки - някъде по около 17, но на Борето рибите излязоха с 30 грама повече. Аз завърших четвърти със седем риби, успях да хвана с 20 грама повече от един много силен и уважаван от мен колега - Наско Атанасов от Никулден. Сичката риба я хванах в една единствена дупка, в останалите нямах удар, само едно или две сторвания (сторване означава да ти се стори, че кълве).
Сектор С - там първи стана Лино от Мосела. Лино беше завършил предишния ден последен. Същия случай с Марин от нашия тим Стари видри - в събота първи, в неделя - шести. Много важно второ място на Румен от "майсторите".
Сектор Д - тука нещата бяха просто невероятни - Вальо Колев от Вижън срещу Мони Симеонов от Майсторски риболов. При тегленето кантарът отчете абсолютно равно тегло на улова им, и така поделиха първото място с по 1.5 точки за всеки.
В крайна сметка Майсторски риболов спечелиха турнира, втори станаха Вижън, а трето място взеха Остриетата - много яко представяне направиха, въпреки че по принцип са специализиран клуб в риболов на пъстърва с червеи. Никулден станаха четвърти, тъй като втория ден ловиха слабо, а Николай Йовчев дори завърши на последно място в сектора си. Ние от Видрите станахме пети, щото от целия отбор само аз направих по-добро класиране в сравнение с първия ден, а на шесто място завърши Мосела.
Следващият кръг ще е на 4-5 февруари, най-вероятно на Веринско. Поздрави на всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Подледен риболов”