Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

бяла риба
-
- научил се да хвърля
бяла риба
Здравейте колеги преди няколко часа се прибрах от ''пясачник'' и сам много доволен от днешният риболов.Престигане в 6:00 часа на стената на кулата главна цел бяла риба.В края на деня имах 11 бели риби като 3 бяха над кило,а другите около 500-600,а кустура беше макък.Белите ги хващах на перо и дано на симеон и две на туитер.
Re: бяла риба
браво колега ако може някои снимка 

Човека пуща тема,вие я оспамвате веднага
Вижте за какво става първо въпрос и тогава

-
- разбира нещата
Антончо браво за излета и за улова, искрено се надявам да си пуснал тези гиганти по 500г. Но като гледам поста ти май не си. Те затова няма риба на пясъка!!! ЖАЛКО !!

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
georg написа:Човека пуща тема,вие я оспамвате веднага![]()
Колега georg ... извинявай ,че се намесвам , но ходя на този водоем от малък . Запознат съм много добре с него и нещата , които стават с него. Преди 10 години пясъка беше един от любимите язовири на пловдивчани , като рядко имаше капо , но сега през 2007 и 2008 година там е пълно с бракониери ! РАЗВАЛИХА ВОДОЕМА !!! За това моля те не се сърди ако някой пише такива неща , защото повярвай ми язовира в момента е прекалено БЕДЕН на риба , за да се взимат бели риби ПОД 1 КИЛО /камо ли под 500 грама / Много са си прави колегите , след като обвиняват човека , че ги е взел ... не защото му завиждат , а защото мислят язовира и опазването му ... Кажи ми ако беше ти какво ще направиш с тази сулка 500 грама .. като й махнеш главата и карантиите и остават 200 грама чисто месо ... заслужава ли си ?!? Айде моля Ви мислете за водоемите ... нека като не можем да опазим други неща , поне да мислим за РОДИНАТА и за ВОДОЕМИТЕ . Поздрави ...
SPINING FOREVER 

Подкрепям напълно критиката на колегите относно вземането на рибите с такива размери. Още повече, че 10 бройки дори и по 500 гр са си много над нормата за деня. Не искам да изпадам в излишна полемика за значението на хишниците в един водоем което е свързано пряко с качеството на водите му... не случайно се прави т. нар. биоманипулация (в случая зарибяване с хищници) като превантивна мярка срещу натоварването на водите с органка. Като проследи човек по хранителните верига какво се случва сам ще си отговори на много въпроси. Много показателнен е и яз. Искър... просто погледнете какво става при липса на Предационнен (хищническ) натиск.... и ние ще си носим последиците.... не риболовците, които се радват и на плевелната риба .... а хората които консумират вода от него.
И те така ...
И те така ...
Антончо, проблемът ти е, че си прибрал маломерни сулки, а това се наказва от закона. Ако е така, ти си бракониер и критиката на колегите е най-малкото нещо, което може да ти се случи!
Сомът обича смелите!
-
- сериозен играч
Антоне,ако още в първиа си пост го беше обяснил това,едва ли щеше да има такава реакция.
А що се отнася за това дали си нов или стар тук във форума и затова така реагират някои от колегите-не си прав.Естествено че има и такива които не ходят за риба,а само дрънкат глупости,ама това е друга тема.
Не се ядосвай за глупости,и продължавай да пишеш.
А що се отнася за това дали си нов или стар тук във форума и затова така реагират някои от колегите-не си прав.Естествено че има и такива които не ходят за риба,а само дрънкат глупости,ама това е друга тема.
Не се ядосвай за глупости,и продължавай да пишеш.
Антончо,в първия си пост се опитах да те защитя за да се развие темата и някои колеги ме нападнаха,но след като прочетох другите ти мнения
Не е толкова важно ,колко стаж имаш във форума,важно е как ще се впишеш

Не е толкова важно ,колко стаж имаш във форума,важно е как ще се впишеш

anton44o написа: имате много мнения ПЪЛНИ МИШОЦИ сте
Не съм от тези дето се вълнуват дали си я пуснал или прибрал ,важното е че си я хванал за което браво от мен
Поздравления !!!